Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Stolica za ljuljanje

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Stolica za ljuljanje

Prvi put sam na ovoj temi, pa se ispričavam ako je ponovljena nisam pronašla na pretražniku.
    Za mjesec dana ću roditi drugo dijete i jako želim dojiti. S prvim sam se uplašila jer nije znao sisati, a ja nisam imala mlijeka prvih tjedan-dva pa kad sam to skužila sam u panici poslala muža da kupi adaptirano :/
    Sad sam već "iskusna" mama i ne plašim se baš tako lako :D
    Imam dosta mali stan, pa sam se dosjetila da bi bilo zgodno imati svoje malo mjesto mira gdje bih mogla dojiti svoju bebu opušteno i koliko dugo treba. Voljela bih nabaviti negdje stolicu za ljuljanje jer mislim da bi to bilo jako dobro riješenje.
    Može li mi netko napisati ima li kakvih iskustava s tim i gdje se mogu nabaviti?

Hvala!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

imas u kiki za kupit stolice ljuljajuce. cak se i prodaju pod imenom stolice za dojenje. nisu obicne ljuljajuce nego imaju jastuke i nastavak za naslonit noge.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Joj, hvala!
    Zamolit ću nekog da mi ode pogledati u Zg, pošto kod nas nema Kike još.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nema bas veze sa stolicom za ljuljanje... ali sam ti htjela reci -
    moje dojenje s 1. djetetom isto bas nije bilo uspjesno - nisam dovoljno znala sama, slusala krive savjete...i nije jos bilo rode...
    zato sam se s drugim potkovala i evo - dojimo vec preko 2,5 godine
    I tebi zelim puno puno uspjeha i uzitka - u stolici za ljuljanje i bilo gdje drugdje!!!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj buba10 prvotno napisa
    Nema bas veze sa stolicom za ljuljanje... ali sam ti htjela reci -
    moje dojenje s 1. djetetom isto bas nije bilo uspjesno - nisam dovoljno znala sama, slusala krive savjete...i nije jos bilo rode...
    zato sam se s drugim potkovala i evo - dojimo vec preko 2,5 godine
    I tebi zelim puno puno uspjeha i uzitka - u stolici za ljuljanje i bilo gdje drugdje!!!
    Hvala ti puno na ovim riječima
    Ja sam isto ovaj put bacila na istraživanje i priključila grupama za potporu dojenja. najviše mi pomaže rečenica da svi mogu uspjeti samo treba biti strpljiv. sad se ne bojim više.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

mi imamo doma fotelju ljuljačku i tek sad sa J. sam je revolucionarno otkila. u njoj se spava,papa, rješavaju nervoza i grčići... ma sve toplo preporučam.

p.s. a nisam je mogla smisliti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •