Stranica 8 od 30 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj PragFertility prvotno napisa
    Donacija spreme iznosi 400 Eur + IVF ciklus 1.600 Eur, ICSI 400 Eur itd.
    Ne kužim onda ukupno je 2.000 ili 2.400 ?

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

andeo,kako sam skuzila ja,kod donacije sperme placas sve:donor + IVF + ICSI.dakle,2 400e.
    milsim da je tako,ako koja cura zna tacno,neka potvrdi.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

MPO metoda

DONACIJA JAJNE STANICE - transfer svježih embrija
    Donacija jajne stanice - ET u istom ciklusu 3.800 Eur
    Uključuje ICSI, eventualnu kryokonzervaciju preostalih embrija, kultivaciju do 3 dana

DONACIJA JAJNE STANICE - putem kryokonzerviranih embrija
    Donacija jajne stanice - ET nakon odmrzavanja dobivenih embrija 1.800 Eur
    Prethodna kryokonzervacija sperme 200 Eur
    Uključuje ICSI, zamrzavanje/odmrzavanje embrija, kultivaciju do 3 dana

DONACIJA EMBRIJA - transfer svježih embrija
    Donacija jajne stanice 3.800 Eur
    Donacija sperme 400
    Uključuje ICSI, eventualnu kryokonzervaciju preostalih embrija, kultivaciju do 3 dana

DONACIJA EMBRIJA - putem kryokonzerviranih embrija
    Donacija jajne stanice 1.800
    Donacija sperme 400
    Uključuje ICSI, zamrzavanje/odmrzavanje embrija, kultivaciju do 3 dana

DONACIJA SPERME 400

Kryokonzervacija
    Kryokonzervacija embrija 200
    Kryokonzervacija jajne stanice 400
    Kryokonzervacija sperme 200
    Transfer kryokonzerviranih embrija 600

IVF CIKLUS 1.600
    ICSI - do 10 jajnih stanica 400
    svaka jajna stanica preko 10 30
    PICSI - do 10 jajnih stanica 900
    NOVO!!! svaka jajna stanica preko 10 80
    Obavezne intervencije
    Anestezija 100
    Spolno prenosive bolesti test (HIV1,2; HBV, HCV, BWR) 80

Medikamenti po indikaciji 800 – 1300
    Konzultacije 100

Opcijske MPO metode
    Kultura blastocista 300
    Potpomognuta nidacija (gniježđenje) 300
    PGD/PGS (spolno prenosive bolesti, translokacije i aneuplodije) 2.200

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdrav svima,

evo ovo je cjenik Prague Fertily Clinic kao što sam obećala, sve cijene izražene su u Eur.

Primjećujem da cijene nisu uredno napisane, pogtovo oko ICSI i nove PICSI metode radi copy-pasta. Ako netko može pomoć s uređivanjem teksta ili javiti meni kako da to učinim, bila bi zahvalna.

Cjenik je služben i osim na forumu, možete ga primiti formalnim putem na e-mail adresu i upitom na kliniku. Web stranice dostupne od slijedećeg tjedna.

Nadam se da sam pomogla.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pozdrav ekipi,novootvorene klinike.

Mirna,poslala sam ti pp.odgovori mi na pp.ili u forumu,
    hvala unaprijed!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Poštovana,
    Odgovorila sam Vam na pp.

Još jednom bi pozdravila sve na forumu i zahvalila što sam imala priliku predstaviti kliniku Prague Fertility Centar.

Sad imate osnovne informacije, za sva dodatna pitanja, rado ćemo od sada odgovoriti putem službenog kontakta.

Htjela bi napomenuti da su glavni ciljevi u Prague Fertility Centru: individualan pristup parovima i što veća uspješnost po embrio transferu.

S obzirom na dugo iskustvo Dr. Lazarovske i tima u PFC, na području problematike neplodnosti (oko 2500 ciklusa u Pragu + 1800 ciklusa u još 3 centra van Praga ), za sve koji su u mogućnosti savjetovala bih početnu konzultaciju u Pragu (1 dan) za izbor i detaljan plan postupka (vremensko planiranje, financijsko planiranje postupka i medikamenata).

Puno sreće svima, ako Vas zanima više informacija u vezi posjete PFC, slobodno mi se obratite.

Mirna

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bog Mirna,nisam ništa dobila na pp.,ako može još jedanput,hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure,
    da li mi netko od vas može reći da li je povoljnije kupiti ljekove za stimulaciju u CZ ili u RH?

HVALA!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ovo je pitanje za Mirnu,(ovo poviše u vezi cijena ljekova)
    također velika hvala za odgovor na moje pitanje.Sa ovakvim odnosom ,odnosno ažurnošću,sigurno će te pridobiti veliki broj pacijenata.

Pozdrav

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cvjetic m, na forumu beta.hr se mogu dobiti povoljnije lijekovi, ovisno o tome što će ti trebati, i naravno ovisno o cijenama u CZ.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cvjetic m prvotno napisa
    Cure,
    da li mi netko od vas može reći da li je povoljnije kupiti ljekove za stimulaciju u CZ ili u RH?

HVALA!
    Meni je bilo povoljnije kupovati u CZ.
    Ne znam kakva je trenutno situacija, ali prije cca 2 g. situacija je bila cca 1:3 u korist CZ.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Poštovane,

Što se tiče ljekova, u Češkoj se mogu podići jedino na recept. Kao IVF centar imamo znatan popust u ljekarnama.

Najeftinija varijanta trenutno je Menopur 75 IU 10 amp. oko 5.000 kč (cca 195 eur) +
    Dipherelin mg 7 amp. oko 1200 Kč (cca 46 eur) (jedno pakovanje za kratki protokol ima 7 amp.)

S obzirom da je za stimulaciju potrebno 20 amp. Menopura (prosječno) i 7 amp. Dipherelina, ukupna cijena iznosi oko 11200 kč, tj 450 eura.

Ljekovi se obično ne šalju poštom, osim ako pacijnetica planira postupak u Prague Fertility Centre (PFC), moguće je u nekim slučajevima izići u susret.

Također bi spomenula još dvije stvari koje Vam mogu pomoći ukoliko razmišljate o postupku u Pragu:

PFC prvi centar u Češkoj koji je uspješno prošao akreditaciju Državnog ureda za kontrolu lijekova i materijala prema Direktivi Europskog parlamenta i Savjeta 2004/23/ES za institucije koje rade sa stanicama i tkivima.

I za donaciju jajne stanice trenutno nema litse čekanja, te je postupak moguće isplanirati u najkraćem roku 1-2 mjeseca.

Nadam se da je pomoglo.
    Lp,
    Mirna

Pozdrav,
    Mirna

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala gdjo Mirna za svaku informaciju, zaista su dragocjene jer je povećan broj pacijenata koji idu na postupke u inozemstvu, samo bi napomenula da je cijena navedenih menopura (10 ampula) kod nas 200 eura, što nije značajno odstupanje, a opet spominjem forum bete kao opciju nabavke lijekova.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Najljepša hvala svim forumašicama, uključujući i Mirnu

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno pozdrav

Pozdrav svima....
    Nova sam na ovom forumu i želim vas sve pozdraviti.
    Već izvjesno vrijeme vas pratim,čitam i iskreno sam se radovala svakom vašem uspjehu i bila tužna zbog ponekog neuspjelog očekivanja.
    Baš mi je drago da sam vas našla i sama sam u situaciji kad razmišljam i o Pragu i svim mogućim opcijama .
    Samo me pritišću godine više nego bilo koju od vas barem mi se tako čini....Ovdje mi je moj ginić rekao da nisam bogata jajnim stanicama,sad trenutno pijem neke hormonske tablete pa trebam na kontrolu pa ćemo vidjeti što će mi reći.....

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pozdravljam sve vas na forumu,evo da se ja malo priključim,bila sam otvarala jednu temu o mojoj problematici,pa vas sad neću daviti s time.dakle meni je definitivno ići u Prag i danas sam napokon poslal mail dr.Mardešiću i iznenadilo me jer sam već dobila odgovor,doduše od Danice i malo me zbunilo što mi je napisala da dr.Mardešić nije u pronatalu,znate li vi o čemu se radi

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

đurđa, možda sad trenutno nije tamo ako je negdje na putu? Kako ti je napisala?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Bok Mirna.Na koju adresu vam se mogu javit i jelvam gotova web stranica.Meni je potrebna donacija JS zbog kemo terapije koju sam imala 97.karcinom je bio na rucnom zglobu.Bila sam dosat na 2 pokusaja oplodnje u Johannesburgu JUZNOAFRICKA REPUBLIKA mi zivimo u Botswani susjedna drzava.Ove godine planiramo doc doma tako da bi mozda pokusala uskladit i jedan pokusaj VTO.Mada nije lako to sve uskladit kad se mora putovat avionom.Ovo me jako zanima ako mores pitat doktoricu.Na zadnjem UZ u novembru mi je pronadeno da imat vodu u lijevom jajovodu koji je zacepljen tako da ta voda nemore izac pa izgleda kao cista dal bi to bila smetnja za eventulnu trudnocu jer moj ginekolog mi nemore odgovorit on veli jedino dr. koji mi bude radio VTO moze odlucit o tome.Zahvaljujem i poz iz tople Afrike.Petra

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ovo je bilo namjenjeno Mirni kao pp ali je izaslo ovdi neznam kako.Stalno nesto mjenjaju nikad kraja ucenju.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ovo pismo :-?je bilo namjenjeno Mirni kao pp ali je izaslo ovdi neznam kako.Stalno nesto mjenjaju nikad kraja ucenju.

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo da vam javim ako sam koga zbunila,javila mi se i opet Danica i rekla je da dr.Mardešić trenutno nije u pronatalu,valjda godišnji i dolazi 1.2.,pa ćemo vidjeti što dalje,za sada smo na listi čekanja

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo ja se danas isto registrirala. Pratim ovaj topić već dulje vrijeme i htjela bih reći da mi je stvarno drago da je dr. Lazarovska otvorila novu kliniku. Mi smo već dvaput bili u Pragu u Pronatalu. a sada ćemo se vjerojatno odlučiti za PragFertility.
    Mislimo ići krajem veljače, tako bi nam odgovaralo da web stranica proradi što ranije kako bismo se mogli pripremiti.
    Evo toliko za sada od mene...

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

evo i ja sam nova na ovom forumu... pozdrav svima... moja priča je sljedeća ja sve ok,muž azospermija,rezultat punkcije nula,sad smo u iščekivanju biopsije testisa koja bi trebala biti krajem 3-mjeseca... ako ni to ne upali razmišljamo o pragu... zanima me dali je neophodno ići na konzultacije s obzirom da znamo na čemu smo ili?i da li da idemo kod dr.Mardešića ili u ovu novu kliniku dr.Lazarovske? dali je već neko tamo bio?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj rose prvotno napisa Vidi poruku
    evo i ja sam nova na ovom forumu... pozdrav svima... moja priča je sljedeća ja sve ok,muž azospermija,rezultat punkcije nula,sad smo u iščekivanju biopsije testisa koja bi trebala biti krajem 3-mjeseca... ako ni to ne upali razmišljamo o pragu... zanima me dali je neophodno ići na konzultacije s obzirom da znamo na čemu smo ili?i da li da idemo kod dr.Mardešića ili u ovu novu kliniku dr.Lazarovske? dali je već neko tamo bio?
    Mi imamo isti problem kao i vi. Prvi put smo bili u Pragu prije 3 godine na donorskoj inseminaciji i uspjela je od prve, a radila je dr. Lazarovska koja je još tada radila u Pronatalu. Sada idemo po drugu bebicu . Išli smo u 12 mjesecu, ali nažalost, ovaj put je bila neuspješna, te se spremamo uskoro ponovo. Kako nam je dr.Lazarovka ostala u lijepom sijećanju, idemo k njoj. Mislim da ne trebaš ići na konzultacije. Možeš ići na IVF ili inseminaciju i priprema te tvoj ginekolog. Mjesec dana unaprijed javi se u Prag i reci im što želiš. Sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Bog Rina!

Poslala sam ti pp,pozdrav

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Rina,hvala na odgovoru... nadam se da ćemo ostat u kontaktu i da ćeš nam javljat novosti jer ćeš sigurno u prag prije mene... javi nam kakva je ta nova klinika
    dali su veće šanse na IVF ili inseminaciji?šta bi mi preporučili?
    Posljednje uređivanje od rose : 01.02.2010. at 07:54

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

LEGO,ako sam dobro pročitala,ti si iz splita i vodi te dr.Aračić iz cita?i ja sam kod nje,dali ti je ona vodila pripreme za prag?dali se radilo o inseminaciji ili ivf?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

LEGO,ako sam dobro pročitala,ti si iz splita i vodi te dr.Aračić iz cita?i ja sam kod nje,dali ti je ona vodila pripreme za prag?dali se radilo o inseminaciji ili ivf?
    Pozdrav Rose,
    ja sam radila ivf,protokol mi je propisala dr.N.A.i za razliku od protokola koji su mi propisali iz pronatala,ona mi je dala svoje mišljenje i bila je u pravu,inače nisam iz Splita nego iz Šibenika,
    Pozdrav

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure, unaprijed se izvinjavam sto nisam pazljivo procitala od prve stranice ,ali zurim se ...Prijateljica mi je u Pronatalu, i njen je protokol bio sprej od sredine ciklusa,i par dan prije m. je pocela sa gonalom? Pacijentica je dr Mardesica. Ja nisam bila u Pragu, ali moj protokol je bio potpuno razlicit, gonal od 2.dc+cetrotide...Nije mi jasno, da li je to uobicajeno poceti sa gonalom prije m. ?

Zelim vam svakoj uspjeh sto prije, i oprostite ako sam pitala glupost,ali stvarno mi nije poznat takav protokol.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj LEGO prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav Rose,
    ja sam radila ivf,protokol mi je propisala dr.N.A.i za razliku od protokola koji su mi propisali iz pronatala,ona mi je dala svoje mišljenje i bila je u pravu,inače nisam iz Splita nego iz Šibenika,
    Pozdrav
    LEGO,hvala na odgovoru,znam da gnjavim ali samo me još zanima da li ste vi bili na konzultacijama u pragu prije postupka i kad se radi od ivf metodi koliko je dana potrebno boraviti tamo?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ništa ti ne smetaš,samo pitaj ovako;
    mi smo se sve praktično dogovorili sa gđa.Danicom u Pronatalu,tako da nismo bili na konzultacijama.
    Što se tiče ivf-a,treba doći prije same punkcije jedan dan tri dana pričekati i onda et,sve skupa jedno 5-6 dana.
    pozdrav!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj a72 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, unaprijed se izvinjavam sto nisam pazljivo procitala od prve stranice ,ali zurim se ...Prijateljica mi je u Pronatalu, i njen je protokol bio sprej od sredine ciklusa,i par dan prije m. je pocela sa gonalom? Pacijentica je dr Mardesica. Ja nisam bila u Pragu, ali moj protokol je bio potpuno razlicit, gonal od 2.dc+cetrotide...Nije mi jasno, da li je to uobicajeno poceti sa gonalom prije m. ?

Zelim vam svakoj uspjeh sto prije, i oprostite ako sam pitala glupost,ali stvarno mi nije poznat takav protokol.
    Meni nije poznato da postoji takav protokol, ali me zato to sto si napisala jako potsjeca na slucaj koji se desio forumasici DinciP kada joj je doslo do pogreske u protokolu. O tome mozes procitati na POTPOMOGNUTOJ U AUSTRIJI, odmah na prvoj stranici.

Da li je tvoja prijateljica po protokolu bila mozada i na kontracepciji? Mada, cak i da je, nisam sigurna da se sa stimulacijom pocinje prije menstruacije.

zvijezdica 2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdrav cure...pratim vas već duže vrijeme...pa se malo ubacim u vaše razgovore,....Mm ima azospermiju...tako da ćemo u Prag na oplodnju putem donora...IVF oplodnja,....Pripreme radimo u Sloveniji....a punkciju,i ET u ČEškoj....Lego ,hvala na odgovoru...i mene je zanimalo koliko se dana boravi tamo...Krećem sa stimulacijom krajem veljače....tako da ćemo ubrzo u Prag....Mislimo biti u hotelu u pronatalu,pošto je sve u sklopu da se nemoramo gubiti uokolo....Sa gospođom Danicom sam se čula prije Božića zadnji put...Neki da sam joj poslala mail da joj najavimo dolazak...ali ništa još nije odgovorila...Inače ovo nam je prvi postupak uopće,tako da sam malo nervozna...ali sretna jel se konačno imamo čemu nadati...Pozdrav...

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

i još samo jedno pitanje,šta se tiče puta u prag dali je bolje sa auto,busom vlakom?pozdrav svima...

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nije poznato da postoji takav protokol, ali me zato to sto si napisala jako potsjeca na slucaj koji se desio forumasici DinciP kada joj je doslo do pogreske u protokolu. O tome mozes procitati na POTPOMOGNUTOJ U AUSTRIJI, odmah na prvoj stranici.

Da li je tvoja prijateljica po protokolu bila mozada i na kontracepciji? Mada, cak i da je, nisam sigurna da se sa stimulacijom pocinje prije menstruacije.
    Nije bila na kontracepciji, samo sprej ,ne znam naziv,nije suprefact, ali je isto na S...ona je danas tamo na pregledu, ali bas me zbunio protokol...radi se o mojoj prijateljici, spominjala sam ti je (dr.Res) ,pa nije valjda rijec o takvoj pogresci...sad sam procitala ovo sa linka koji si mi stavila.Strasno . Cim mi se ona javi ,javit cu i ja vama.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj pretorija prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je bilo namjenjeno Mirni kao pp ali je izaslo ovdi neznam kako.Stalno nesto mjenjaju nikad kraja ucenju.
    Draga Petra,
    pokušala sam Vam poslati nekoliko odgovora, zadnji detaljno objašnjenje od Dr. Lazarovske, no nisam sigurna da je stiglo do Vas. Moj mailbox s privatnim porukama ne registrira niti jednu poruku poslanu. Ako niste dobila odgovor, molim Vas pišite mi privatno na mirna.turcinovic@gmail.com dok stranice ne budu gotove, pa ću Vam prosljediti odgovore od dr.

Web stranica klinike malo kasni, ali sigurno će uskoro bit gotova. Klinika već uspješno radi od 11. mj 2009.
    Lp,
    Mirna

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Rina,hvala na odgovoru... nadam se da ćemo ostat u kontaktu i da ćeš nam javljat novosti jer ćeš sigurno u prag prije mene... javi nam kakva je ta nova klinika
    dali su veće šanse na IVF ili inseminaciji?šta bi mi preporučili?
    Bok Rose,
    veće su šanse kod IVF, oko 30 % po ciklusu, za razliko od inseminacije gdje je postotak oko 10 %. Ja sam ipak odabrala za oba puta prirodni ciklus i inseminaciju, a za idući se dvoumimo oko blage stimulacije.
    Prvi puta ptije tri godine išli vlakom - dugo trajalo, došli po mraku, zatvorena vrata u Pronatalu, užas od straha od nepoznatog. Zadnji put išli autom i UZ NAVIGACIJU- sva sreća, došli pred vrata za nekih 8 sati. I sljedeći put mislimo autom.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cuzre,ja se vise sa pretraznikom ne snalazim,niti mogu da nadem neke stare teme,vjerojatno je bilo brisanja sad kad su sredivali forum. naime,treba mi info. ovaj koji dan planiram javiti danici da zelimo na fet,i prije nego javim,htjela sam odraditi jedan pregled kod ginica,da se uvjerim da je sve ok.
    nalaz je solidan. danas mi je 18dc,lh trakicama utvrdila da mi lh skace tako kasno( druga crtica nije tamna kao kontrolna,ali je vidljiva,zato velim lh skace,a ne da je bila ovulacija), i tako ja dana,18 dc,odem na pregled,dr veli endometrij trolinijski(je li tako se kazze?) ,ali napisao pored 8,5 mm.meni se cini da je to malo? osim toga ,kaze da imam vodeci folikul od 14 mm,sto i nije nesto,ali ako se uzme u obzir da ga do sad nikad nisam imala,osim nekad prije 4 godine kad sam pila klomifen...
    one koje su bile na FET_U u pragu,molila bih info traze li tamo da se zna kad je O ili samo ganjaju debljinu endometrija? i kolika debljina treba biti za et?

mene malo nasekira moja debljina,mada dr nije nista rekao,cak kako pohvalio moj endometrij.

P.S:cure,samo da napomenem da vodeci folikul(do sada zbog PCOS uvijek bude vise malih, gotovo istih folikula,a i hvale mi endometrij i u pragu na ET,kao i na pregledima prije )i takav endometrij imam otkad pijem vrkutu...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Bog,Tužna !!!

Nisam te čula odavno,kako si, kad se spremaš prema gore?
    Da ti pravo kažem,ni ja se baš najbolje ne snalazim sa ovim "face lift" forumom..
    Stoj mi dobro i javljaj kad bude što nova.

Ps.mislim da ne bi bilo loše vidjeti ni ovaj novi centar i malo se konzultirati sa njima,iako sam bila zadovoljna sa Pronatalom.Od viška glava ne boli,pozdrav!
    Posljednje uređivanje od LEGO : 02.02.2010. at 07:05

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

e,lego,tu sam ti ja. sad se malo raspitujem ,sve mi treba,sve info....
    slazem se d anovi centar nije los,skuplji je,ne mnogo,ali je skuplji(IVF je skuplji 500e,u svim troskovima....to nije bas malo).medutim,kad budem povnovo isla,kad ispucam FET-ove,onda,ako budem imala dovoljno novaca,mozda odem i u ovaj centar.cini se sasvim ok,susretljivi,ljubazni,strucni...

ja planiram po smrzlice krajem februara ili sam pocetak marta,zavisi kad rade et(ako sam dobro skuzila,rade et nekad 15-16dc,a meni je O tek 18-19 dc i nikako da dobijem info od cura je li to bitno ili ne?)

pozdrav,LEGO!!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Rina prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja se danas isto registrirala. Pratim ovaj topić već dulje vrijeme i htjela bih reći da mi je stvarno drago da je dr. Lazarovska otvorila novu kliniku. Mi smo već dvaput bili u Pragu u Pronatalu. a sada ćemo se vjerojatno odlučiti za PragFertility.
    Mislimo ići krajem veljače, tako bi nam odgovaralo da web stranica proradi što ranije kako bismo se mogli pripremiti.
    Evo toliko za sada od mene...
    Draga Rina, stranica će biti gotova uskoro. Klinika radi već od 11. mjeseca 2009.
    Ako planirate ovaj mjesec put u Prag, javite mi se da Vam dam kontakt Dr. Lazarovske.
    Lp,
    M.

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Bok tužna evo da ti ja odgovorim u vezi Feta u biti u Pronatalu kažu Ket ništa se ne sekiraj ako ti ovulacija kasnije nastupa inače u Pronatalu vrše ET 17 dan bitno ti je da javljaš Danici rezultate folikulometrije ja kad sam išla na zadnju folikulometriju folikul mi je bio 21mm i to 14 dan i odmah navečer sam primila ovitrell točno u 17 sati to je bio ponedeljak sječam se i u petak smo trebali biti na transferu u 11 sati.Debljina endometrija ti je odlična moj je bio 7 mm.Sretno i opusti se.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hvala PragFertility, poslala sam ti mail

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj AB7 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok tužna evo da ti ja odgovorim u vezi Feta u biti u Pronatalu kažu Ket ništa se ne sekiraj ako ti ovulacija kasnije nastupa inače u Pronatalu vrše ET 17 dan bitno ti je da javljaš Danici rezultate folikulometrije ja kad sam išla na zadnju folikulometriju folikul mi je bio 21mm i to 14 dan i odmah navečer sam primila ovitrell točno u 17 sati to je bio ponedeljak sječam se i u petak smo trebali biti na transferu u 11 sati.Debljina endometrija ti je odlična moj je bio 7 mm.Sretno i opusti se.
    saljem ti pp

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

BOK ZVJEZDICE Danica ti je uvijek u gužvi pa je najbolje da ju nazoveš telefonom da dogovorite detalje oko posla inače njihov hotel ti je jako skup imaš u blizini dosta povoljnijih hotela a što se tiče prijevoza ako nemate svoj auto imaš taksistu Simu pa vas on može dovesti i odvesti gdje treba i vrlo su mu pristupačne cijene.

zvijezdica 2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdrav AB7....Hvala na savjetu,nego daj mi reci kako doći do tih dr hotela i taksista Šime.....I koji bi mi ti preporučila,ne bi htjela da je daleko,da se nebi gubili po Pragu....nešto najbliže....ajd mi molim te pošalji u pp odgovor...

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja imam broj sime,od nekud sam ga nekad nabavila kad smo mi trebali ici,jer nisam bila sigurna hocemo li autom....ako nisi nabavila,javim,pa ti na pp saljem

zvijezdica 2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

joj super ....može...hvala ti TUŽNA....nemogu ući u pp...ne znam što se događa...al probaj poslati,,,ako nedobijem,...javim....

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije Šimo, već je Simo.
    I muž je od Danice pa ona sigurno ima broj.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mi smo se upravo vratili iz Praga. Bili smo smješteni u hotelu Michael, Pod lysinami 474. Imali smo malih poteškoća s GPS-om u pronalaženju samog broja. Noćenje s doručkom je bilo € 39. Novi hotel, sve čisto, doručak bi mogao biti bolji. Pronatal nije daleko iako sada s dosta snijega do tamo smo išli s autom.
    Sretno

Citiraj zvijezdica 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav AB7....Hvala na savjetu,nego daj mi reci kako doći do tih dr hotela i taksista Šime.....I koji bi mi ti preporučila,ne bi htjela da je daleko,da se nebi gubili po Pragu....nešto najbliže....ajd mi molim te pošalji u pp odgovor...

Stranica 8 od 30 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •