Ono da se ne moraju žmirati nego se cipela samo navuče? Obišla puno dućana cipela - nema.
Ono da se ne moraju žmirati nego se cipela samo navuče? Obišla puno dućana cipela - nema.
i ja sam postavila isto pitanje pred neko vrijeme....nula odgovora
kupila sam nekakve u Nami, kričavih boja i izgledaju kao šerafi
služe svrsi ali ja bi onakve lijepe kakve su na Camper cipelama!
javi ako negdje nađeš
ja sam dobila rezervne vezice u dućanu koji drži camper (jegerstar), jer imaju uvijek par komada za slučaj reklamacije i ako nekome baš treba. od 10. mjeseca pustit će ih u prodaju u u crnoj, plavoj, zelenoj, žutoj i narančastoj boji (pitala dobavljače za jedan model cipela pa usput saznala i ovo). problem je jedino što su te vezice široke i idu samo u njihove cipele.
jel to ono što se nekad zvalo vezbez ili bezvez ?
Toga je bilo za kupiti u Borovu. Ne znam dal još ima.dalmatinka prvotno napisa
Evo ja našla u malom dućanu u Vrapču kod tržnice (Leo-klupko).
Proizvodi Tvornica vrpce i vezica Mursko središće. Nemaju baš neki izbor boja.
Koliko si ih platila? Camper su 39 kn.čokolada prvotno napisa
Ove su dosta tanke, kao obične vezice, samo zamotane u spiralu, nikake fensi. 7kn.
i kako funkcionira ?
ja sam naručila s ebaya ( imaju 2 vrste ) i još čekam![]()
Ja sam ih kupila za A., naime uzela sam joj jedne lijepe zelene gležnjače na super popustu (89kn!!!), a jedina im je mana bila što imaju žnirance i teško se navlače jer ih treba skroz razlabaviti. Sad s bez-vezom funkcionira savršeno, sama ih obuva.
meni i zafrkani žniranci ne odgovaraju na svakim cipelama! tene, niske super - gležnjače čvršće kožne, nemoguće da ih ja s tim obučem curkama a kamoli da to naprave same
a Camper nude u svakom dućanu s njihovim cipelama?
Meni su stigle , al niš koristi :/ .
Visoke tenisice za košarku ne može navući , nekako su prečvrste
Mislim da da. Ja sam ih kupila u CC1.maxi prvotno napisa