-
gdje kupiti stolicu za ljuljanje
eto, kako naslov kaže, nije mi bitno da li je nova ili rabljena, ili ako znate nekog ko bi ju mogao izraditi , bilo bi super. Puno hvala
-
-
Imaš u Kiki. Prekrasna, tapecirana, možeš ju nagnuti u položaj. Ja sam ju koristila za dojenje (u njihovoj prostoriji za dojenje).
Neznam koliko košta, ali fakat je super.
-
Ima ih super u Kiki i Lesnini.
Solidne su oko 1000 kuna. Super stvar za dojenje i uspavljivanje djeteta......ili mazenje.....
-
E super cure, upravo to mi treba, za dojenje, ak koja od vas prodaje, javite
-
Imam jednu staru drvenu koju je meni tata kupio dok sam bila mala... Nikad korištena jer mi je neudobna bila, ali zbog sentimentalnosti ju nikad nisam bacila... sad si baš razmišljam kak da ju presvučem i učinim udobnijom... :?
-
Obloži ju cijelu u spužvu, i preko toga neku šmensi tkaninu, da ti se istapecira, i da vidiš. Ak nebuš ti, rado bi ja
-
Vjeruj mi da bih ju poklonila da me ne veže sentimentalost... ipak je to meni moj tatek kupio kad sam bila mala... bili smo prilično siromašni, a taj stolac skup u ono vrijeme, tako da mi jako puno znači... Spužva je dobra ideja, jer sam znala prebaciti deku pa mi je svejedno bilo pretvrdo... hvala!
Btw hrelić ti je izvor svih i svakakvih gluposti, a sigurno bi se i u oglasniku našlo nešto
-
Vidjela u Mandiju ne tak davno nekakve stolice za ljuljanje - onak moderne linije... I ja bi to rado (ne za dojenje nego za sebe
) ali nemam mjesta.
-
-
http://www.kika.com/hr/katalog/m/dje...elaxing-chair/
mi imamo ovu iz kike i super nam je.
dobra je kaj se ljulja postolje pa ne grebe parket.
-
ja sam ti vidjela super stolicu za ljuljanje..onu kao iz filmova u Kendi u Zaprešiću...išli smo tam nekaj kupiti pa sam ju usput vidjela
oni ti imaju i internet stranicu pa pogledaj imaš li tamo sliku....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma