Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: gdje kupiti stolicu za ljuljanje

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno gdje kupiti stolicu za ljuljanje

eto, kako naslov kaže, nije mi bitno da li je nova ili rabljena, ili ako znate nekog ko bi ju mogao izraditi , bilo bi super. Puno hvala

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Imaš u Kiki. Prekrasna, tapecirana, možeš ju nagnuti u položaj. Ja sam ju koristila za dojenje (u njihovoj prostoriji za dojenje).
    Neznam koliko košta, ali fakat je super.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ima ih super u Kiki i Lesnini.

Solidne su oko 1000 kuna. Super stvar za dojenje i uspavljivanje djeteta......ili mazenje.....

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

E super cure, upravo to mi treba, za dojenje, ak koja od vas prodaje, javite

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Imam jednu staru drvenu koju je meni tata kupio dok sam bila mala... Nikad korištena jer mi je neudobna bila, ali zbog sentimentalnosti ju nikad nisam bacila... sad si baš razmišljam kak da ju presvučem i učinim udobnijom... :?

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Obloži ju cijelu u spužvu, i preko toga neku šmensi tkaninu, da ti se istapecira, i da vidiš. Ak nebuš ti, rado bi ja

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Vjeruj mi da bih ju poklonila da me ne veže sentimentalost... ipak je to meni moj tatek kupio kad sam bila mala... bili smo prilično siromašni, a taj stolac skup u ono vrijeme, tako da mi jako puno znači... Spužva je dobra ideja, jer sam znala prebaciti deku pa mi je svejedno bilo pretvrdo... hvala!

Btw hrelić ti je izvor svih i svakakvih gluposti, a sigurno bi se i u oglasniku našlo nešto

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Vidjela u Mandiju ne tak davno nekakve stolice za ljuljanje - onak moderne linije... I ja bi to rado (ne za dojenje nego za sebe ) ali nemam mjesta.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Nisam u ZG pa ne mogu baš do tih trgovina ali našla sam nešto što mi se izgledom jako sviđa, u Quelle. Doduše, ne može se direktno kupiti već je kao poklon za redovne kupce koji preporuče novog (a ja to nisam ).
    Modernih je linija i napravljena je od poliesterske tkanine koja se može prati.
    Ja sam imala stolac za PC (s točkićima) od slične tkanine iz Ikee, nisu skupi a prilično su udobni i moderni i jedino sam na njemu mogla sjediti poslije epiziotomije. Tako da mislim da je ovo dobra stvar a i super cool izgleda. Jedino što ima "tvrde" naslone za ruke, a to se može valjda nečim "srediti".
    Tu je slikica:
    http://i237.photobucket.com/albums/f...ojastolica.jpg

Pokušavam "postati" kupac koji će preporučiti drugog kupca . Valjda im neće ponestati stolaca dok ne uspijem

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

http://www.kika.com/hr/katalog/m/dje...elaxing-chair/

mi imamo ovu iz kike i super nam je.
    dobra je kaj se ljulja postolje pa ne grebe parket.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja sam ti vidjela super stolicu za ljuljanje..onu kao iz filmova u Kendi u Zaprešiću...išli smo tam nekaj kupiti pa sam ju usput vidjela
    oni ti imaju i internet stranicu pa pogledaj imaš li tamo sliku....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •