Pokazuje rezultate 1 do 50 od 258

Tema: Glazbena škola

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Jooooj, dijete se tek treba upisati u osnovnu školu u Hrvatskoj, i redovnu i glazbenu.... Gdje je još srednja škola???

Inače, Ivana 2 - za djecu koja krenu u glazbenu prije trećeg osnovne (moj mlađi sin) ima onaj međurazred (sedmi razred osnovne glazbene škole), koji služi kao priprema za srednju, dok dijete ne završi osnovnu školu. Nisam se interesirala detaljnije, rano je još za to, ali sam pitala pri upisu budući da ćemo se za koju godinu naći u sličnoj situaciji. Za izuzetno darovitu djecu uvijek se nađe neki način. Srećom, moji su sasvim prosječni, he he he!
    U našoj glazbenoj toga nema od prošle godine. I mi smo mislili da je to tako daleko i nevažno, a sad su ukinuli 7. razred, M. ne želi "pasti" nego želi odmah dalje, a ja znam da to nije najpametnije posložen plan. Mislim da je bolje da ponovi 5. razred kad nema komisije za solfeggio nego 6.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Ivana2 prvotno napisa Vidi poruku
    U našoj glazbenoj toga nema od prošle godine. I mi smo mislili da je to tako daleko i nevažno, a sad su ukinuli 7. razred, M. ne želi "pasti" nego želi odmah dalje, a ja znam da to nije najpametnije posložen plan. Mislim da je bolje da ponovi 5. razred kad nema komisije za solfeggio nego 6.
    Bila sam u takvoj situaciji, i 8. osnovne sam provela spremajući se za prijemni u srednjoj muzičkoj (klavir), roditelji su mi plaćali privatne sate tu jednu godinu. Spremala me moja profesorica iz osnovne muzičke, i sve je na kraju bilo OK. Mislim da mi je ta godina "pauze" i malo sporijeg tempa dobro došla u smislu sazrijevanja i pripreme za nastavak obrazovanja.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mima vidim da si na ovom topiku, pa da upadnem jer su nam cure vršnjakinje (a i imamo iste kredite), jel tvoja cura ide u neku glazbenu školu?

Ja sam svoju upisala u kreativnu glazbenu radioncu za klavijature i udaraljke "Zvučni Planet", ide jednom tjedno 1h subotom u MS Stenjevac, to ti je kod Lucijanke škole. Prezdovoljni (iako bili smo samo 2 puta).. 200kn (tj 50 kn sat), 4-6 djece, uglavnom predškolarci.

Mlada cura Ivana Đula, glazbeni pedagog, i baš zna s djecom, sve kroz igru, bez ikakvog presinga.

Ima i druga grupa za violinu (četvrtkom popodne, čini mi se 17.15h)
    evo web ako koga zanima
    http://www.zvucniplanet.hr/Welcome.html

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •