Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Inkontinencija, ali br. 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Citiraj leopoldina prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, upomoc!

Rodila sam prije skoro tri mjeseca, vaginalno i pri porodu su mi nastale laceracije rodnice. Lijepo receno, popucala sam pristojno.
    Ne znam koliko sam imala unutra savova, nije mi dr. htio reci, ali pretpostavljam puno, jer je sivanje trajalo skoro sat vremena.
    Moram napomenuti da sam zadnjih pet mjeseci lezala potpuno nepokretna u bolnici, zbog prijeteceg pobacaja, a poslije prijevremenog poroda.

Uglavnom, problem je sto od poroda do dana danasnjeg ne mogu kontrolirati vjetrove! To je grozno neugodno, pogotovo kad sam van kuce.
    Sa stolicom je nesto manje tragicno, ali takodjer moram sto prije stici do WC-a, inace ne bi bilo dobro.
    Mokrenje mi ne zadaje nikakvih problema.

Je li tko imao slicnih tegoba? Ima li sanse da se to popravi samo od sebe?
    Je li to slabost misica od predugog lezanja ili bas posljedica poroda?
    Pozdrav!
    Podigla bih ovu davnu temu.
    Ja sam pred godinu dana imala na porodu rupturu analnog sfinktera i ne mogu zadrzati stolicu. Pred tri i pol mjeseca bila sam na operaciji ali nije nista bolje.
    Kako je vama bilo i je li vam bolje?

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Citiraj sanela007 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!
    Podigla bih ovu davnu temu.
    Ja sam pred godinu dana imala na porodu rupturu analnog sfinktera i ne mogu zadrzati stolicu. Pred tri i pol mjeseca bila sam na operaciji ali nije nista bolje.
    Kako je vama bilo i je li vam bolje?
    Pozz, i meni se to dogodilo prije 3 mjeseca na porodu pa me ceka operacija. Recite jeste bolje sada nakon operacije i nakon sto je proslo nesto vremena? Gdje ste bili na operaciji? Svaka info mi je dobrodosla :/

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Citiraj Nixxi prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz, i meni se to dogodilo prije 3 mjeseca na porodu pa me ceka operacija. Recite jeste bolje sada nakon operacije i nakon sto je proslo nesto vremena? Gdje ste bili na operaciji? Svaka info mi je dobrodosla :/
    Pozdrav!
    Mozemo li komunicirati nekako privatno?
    HvalA

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •