Naravno, ne da mi se spuštati na tu razinu, iako ponekad mi izgleda da takvi razumiju jedino takav jezik.
Kako god, pokazalo se da je u interesu samo novac za precjenjenu uslugu, jer kad sam spomenuo razlog zbog kojeg moje dijete ne želi ići u vrtić, odgajateljica se digla na zadnje noge; da kako se usuđujem, da ona nije našla diplomu na cesti i ostalo.
Sve u svemu, lakom kalkulacijom, jasno mi je, ograničeni broj mjesta u vrtiću (10-12) * 2000kn = maksimalni godišnji prihod. Sad kad najavite da će ostat bez 24000kn godišnje, ili da bi trebalo možda nekog udaljit, pa očito nije luda. A očito se smanjio i profit margin.
Što pokazuju i računi koje smo dobili. Zaista sam očekivao da se netko tko ima privatni vrtić na to odlučio iz ljubavi prema poslu koji radi, pomoći djeci i sl., a ovdje je očito više odradio marketing i istraživanje tržišta.
U svakom slučaju, kako postoje instagram djevojke, tako očito postoje i instagram vrtići, gdje se na socijalne mreže stave samo idealne slike nekih "kreativnih radova".