Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Nisam produljila rodiljni dopust

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Nisam produljila rodiljni dopust

Nedjelja je popodne, i ja razmišljam zašto još nisam dobila isplatu porodiljnog, i shvaćam da nisam otišla na HZZO i produljila nakon prvih šest mjeseci porodiljnog.
    Čovjek ne bi rekao da mi se tako nešto moglo dogoditi i to sa trećim djetetom, ali jest.
    Jesam li napravila nepopravljivu štetu?
    Sva sam van sebe, sram me i mužu pogledati u oči

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Nisam produljila rodiljni dopust

Citiraj Anka prvotno napisa
    Nedjelja je popodne, i ja razmišljam zašto još nisam dobila isplatu porodiljnog, i shvaćam da nisam otišla na HZZO i produljila nakon prvih šest mjeseci porodiljnog.
    Čovjek ne bi rekao da mi se tako nešto moglo dogoditi i to sa trećim djetetom, ali jest.
    Jesam li napravila nepopravljivu štetu?
    Sva sam van sebe, sram me i mužu pogledati u oči
    Obavezno se javi poslodavcu (trebala si se vratiti na posao), kako ne bi dobila otkaz zbog nepojavljivanja na poslu. Dogovori se sa poslodavcem da koristiš godišnji odmor, uzmi potvrdu od poslodavaca da je suglasan sa tvojim roditeljskim odmorom i hitno se javi na HZZO kako bi podnjela zahtjev za roditeljski dopust.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

U ponedjeljak sam otišla na HZZO da vidim što mogu napraviti.
    Trebala sam s posla potvrdu se nakon prvih 6 mjeseci porodiljnog nisam vratila na posao i da ću dalje koristiti porodiljni, rodne listove djece, i obrasce koje mi je dao HZZO, i uspjela sam bez nekih komplikacija produljiti porodiljni. Imala sam sreću....

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anka prvotno napisa
    U ponedjeljak sam otišla na HZZO da vidim što mogu napraviti.
    Trebala sam s posla potvrdu se nakon prvih 6 mjeseci porodiljnog nisam vratila na posao i da ću dalje koristiti porodiljni, rodne listove djece, i obrasce koje mi je dao HZZO, i uspjela sam bez nekih komplikacija produljiti porodiljni. Imala sam sreću....
    Drago mi je da si sve uspjela riješiti!

No, u ovo doba, roditelji imaju najviše problema sa poslodavcima. Na žalost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •