Pozdrav svima. Evo mene s najljepšim mogućim vijestima.

)
Sve sam obavila i sad sam doma i čekam bebu. JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIII. HAHAHAHA!!!!!!!!!!!
Još uvijek ne vjerujem da se sve događa i ostvaruje, ali čuda su moguća i dešavaju se.
Dakle, da krenem gdje sam stala prilikom posljednje objave. Nakon obavljenih pretraga na koje sam poslana od strane specijalista humane reprodukcije iz Petrove sa svim nalazima i ostalom dokumentacijom (zahtjevom za liječenje u inozemstvu) obratila sam se ponovo u Petrovu bolnicu gdje sam s obzirom na svoju dijagnozu od strane Referentnog centra Ministarstva zdravstva (RH)za humanu reprodukciju, ginekološku endokrinologiju i postmenopauzu upućena u Kliničku bolnicu Acibadem Sistina, Centar za medicinski potpomognutu oplodnju u Skopju u Makedoniji.
Zahtjev za priznavanjem troškova liječenja u inozemstvu podnijela sam HZZO-u, Direkciji koji je donio Rješenje kojim mi je odobreno liječenje u navedenoj ustanovi, a s time u vezi priznali su sve troškove samog postupka medicinski potpomognute oplodnje, kao i troškove prijevoza iz mog mjesta prebivališta do Skopja i natrag. U Skopje sam išla u dva navrata s time da su u oba navrata bili priznati troškovi prijevoza prema najkraćoj relaciji prema službenom daljinomjeru javnog prijevoznika.
Eto, nadam se da Vam je sve jasno, ako nije, pitajte.