Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: HITNO trebamo za rtl barem 4 para - DANAS

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno HITNO trebamo za rtl barem 4 para - DANAS

trebamo hitno vise od 3-4 para koje je milinovic jucer spomenuo, koji idu u inozemstvo

molim vas da mi se javite i da mobilizirate koga god znate

ja sam dostupna na tel do 14h - 091 586 3717
    a karmen nakon tog na pp
    Posljednje uređivanje od ivarica : 26.03.2010. at 10:50

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ovo podižem da bude na vrhu jer je stvarno važno da se ovo izgura sada kad je stvar u žiži i da se iskoristi ova situacija

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ajmo ljudi javite se... cak i vi koji bi rado u inozemstvo ali tek skupljate novac ili cekate

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Sto da kazem.... Ivan je bio nas mali slovenac... I jednom, kada bol bude manja, znam da nas cekaju Ivanovi brace i seke, mali smrzlici... O nasoj prici se sve zna... Molim curke da se jave i da se reagira!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moje pojavljivanje na TV-u bi vec sad bilo sasvim kontraproduktivno pa dajem podrsku ostalima da se jave. Ljudi, nije strasno!!! Dajte da ovo rijesimo u svoju korist!

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mi smo dali pristanak da se iskoriste i naše izjave snimljene u prethodna 2 dana...ali isto mislim da bi bilo bolje da se pojave neka nova lica.
    Bila bi prava šteta ne iskoristiti ovu priliku, posebno sada kad nas je i sam ministar pozvao da se javimo

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Joj cure, nadam se da će se netko javiti... ovo je stvarno super prilika...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Znam da nije lako, ali... ajmo ljudi Dokrajčimo Lažova!

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Gabi prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo dali pristanak da se iskoriste i naše izjave snimljene u prethodna 2 dana...ali isto mislim da bi bilo bolje da se pojave neka nova lica.
    Bila bi prava šteta ne iskoristiti ovu priliku, posebno sada kad nas je i sam ministar pozvao da se javimo
    Ukoliko ce koristiti mozete i iskoristiti i ovo:
    http://www.jutarnji.hr/drzava-nas-tj...aribor/306799/
    http://www.jutarnji.hr/halo--maribor...i-ste-/373629/

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tek sam stigla kući, je li bilo šta na rtl-u?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja znam da diram u osjetljivo mjesto i da cu sad mnoge razljutit ili rastuzit, ali kako ocekujete da se ikada ovo rijesi ako jednom ne izadjete iz ormara u koje ste se sakrili iz razno raznih razloga

sve dok se skrivate tim skrivanjem onima koji vas zbog toga zlostavljaju ili mislite da bi vas mogli zlostavljati, degradirati, povrijediti... dajete PRAVO da vam bas to rade i da se tako ponasaju prema vama (sto naravno vise govori o njima nego o vama, ali nije sad to tema)
    ustanite i izborite se za svoja prava!
    niko na svijetru ne moze to uciniti umjesto vas, bas nitko

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja mukicu mogu samo potpisat.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ja bih se sigurno javila da zadovoljavam uvijete. vjerujem zašto je mnogima teško ići pred kamere, ali ovaj par što je jučer bio je ispao strašno simpatičan i pozitivan. ako mogu oni, onda mogu i ostali. evo i ja vam dajem podršku! treba ovo iskoristiti

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa Vidi poruku
    ja znam da diram u osjetljivo mjesto i da cu sad mnoge razljutit ili rastuzit, ali kako ocekujete da se ikada ovo rijesi ako jednom ne izadjete iz ormara u koje ste se sakrili iz razno raznih razloga

sve dok se skrivate tim skrivanjem onima koji vas zbog toga zlostavljaju ili mislite da bi vas mogli zlostavljati, degradirati, povrijediti... dajete PRAVO da vam bas to rade i da se tako ponasaju prema vama (sto naravno vise govori o njima nego o vama, ali nije sad to tema)
    ustanite i izborite se za svoja prava!
    niko na svijetru ne moze to uciniti umjesto vas, bas nitko
    ja nemogu staviti potpis iskreno jer sve medijske kuće traze nekog iz ZG .Ivarici sam vise puta javila da sam tu imam dvojno drzavljanstvo i nije mi bed stati pred kamere i "oprati" onog M ali uvijek je objasnjenje trazimo nekoga iz ZG.Drugim riječima neskrivam se ali nemogu za jednu priču ostaviti dijete i kalpnuti 500kilometara a uzgred dipl.novinar sam i znam parirati

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I nas dvoje bih rado stali pred kamere ali ipak daleko smo kilometrima a moje sadašnje stanje nije baš preporučljivo za šetanje.
    Ako nekada bude trebao neki prilog vezanog za par iz BiH kao podrška tu smoooooooooo nas dvoje, draga srca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •