Može mala pomoć ,neznam kad da vadim hormone fsh ,lh i ostalo ,trebam ići u Maribor krajem 5 mj.,a sad sam bila kod nas u 3 mj. u posupku klomif.+menopur i postupak je 0 ,dali bi ja mogla vaditi horm. sad u 4.mj.ili da saćekam još koji mj. htjela bi imati nalaze kad idem na konzultacije ili da i dem bez toga pa da naknadno pošaljem poštom dr. nalaze.ima li tko kakvi odgovor ,i dali je tko uzimao nalaze iz kartona s W.i dali daju to da si fotokopiram šta mi treba od nalaza.

lpsc.

Poslala sam im 2 maila još prije 2 mjeseca za konzultacije ali nisam dobila nikakav odgovor...
i tako 20 dana
Unistila me je ova zadnja 2 mjeseca. Sve sam se pitala kako cu docekati Maribor ali od kraja februara do sad je prošlo kao u snu i sa dosta straha i nerviranja jer sam takav baksuz da pored koliko toliko urednih ciklusa martovski nikako ne dobijem. E to baš moraš biti takav rođen. Činjenica je da sam baš osjetljiva i da me je sve ovo uplašilo jer mi je prvi IVF ali da baš nikako ne dobijem baš kad trebam krenuti sa kontracepc. e to je pravo kidanje nerava. Trebala bi dobiti 2-4 dana posle zadnje tablete pa cure vibrajte da konacno dodje menga i krenem sa postupkom.