Pokazuje rezultate 1 do 50 od 740

Tema: Razmjena, poklanjanje sjemenja, sadnica,...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Meni ove godine nije niknula niti jedna tikva a sijala sam muskatne, hokkaido i one bundeve sa golicama...totalno razocarenje

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj penny prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ove godine nije niknula niti jedna tikva a sijala sam muskatne, hokkaido i one bundeve sa golicama...totalno razocarenje
    Ja cucurbitaceae (krastavci, tikve) volim staviti 2-3 dana u vodu na naklijavanje. Kad izađe klica, onda ih oprezno, da ne polomim klicu, položim u zemlju (teglu ili direktno van) i stavim još šaku zemlje.
    Tako smo i s grahom za školu. Sinko je imao najljepši u razredu, narasao pola metra, motao se oko štapa, stvorio 10-ak mahuna. Vratio ga kući da ga posadimo u vrt. Ja mu rekla kako, dalje je sve bilo njegova briga i njega. Vidim da bu vrtlar. Ima zelenu ruku.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj penny prvotno napisa Vidi poruku
    Baš neobično. Ali nije jos kasno za posijati direktno u vrt, tj. sad je pravo vrijeme za to. I takve biljke znaju biti puno bolje od onih sto presadujemo. Pokusaj. Potopi sjeme preko noci i direktno u vrt.

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Lotta prvotno napisa Vidi poruku
    Baš neobično. Ali nije jos kasno za posijati direktno u vrt, tj. sad je pravo vrijeme za to. I takve biljke znaju biti puno bolje od onih sto presadujemo. Pokusaj. Potopi sjeme preko noci i direktno u vrt.
    Probala sam prije cca 2 tjedna u vrt al opet nista... Cak sam s bocama pokrila da ne gube vlagu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •