sastojci:
1.5 l mlijeka
5 pudinga
1 mliječna čokolada
Nutella od 400 g
300 grama keksa
4 veće banane
posudica jagoda
šlag po želji
skuhati 5 pudinga u litri i pol mlijeka, bez dodavanja šećera.
u topli puding umiješati nutellu dok se ne rastopi, pa zatim i izlomljenu čokoladu.
natrgati kekse na veće komade (mrvice koje su nastale sam maknula) i njih umiješati u kremu.
kalup ili posudu prekriti prozirnom folijom i slagati red kreme, pa red narezanih banana, pa opet krema, pa red jagoda i tako dokle ide
ostaviti u frižideru par sati, maknuti kalup, foliju (ja sam slagala u zdjelu pa sam samo preokrenula) i ukrasiti šlagom.
meni je bio najveći strah da mi se neće sve to skupa stvrdnuti, no na kraju je izgledala kompaktno, a bila preeefinaa
sastojke si pripremite unaprijed jer izrada zahtjeva brzinu, pošto se puding hladi - recimo te kekse možete natrgati prije svega
ja sam ju radila malo modificirano. mlijeko je bilo djelomično i zobeno, keksi su bili oni grancereale i u originalnom receptu je i šećer koji apsolutno nije potreban