Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 221

Tema: Privatnost na forumu

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Privatnost na forumu

bome, mislim da pomikaki ima pravo sto se tice (ne) anonimnosti na forumu.

eto, nekidan citam curu sa potpomognute, kaze da je dosla u mpo doktora a on joj je mrtvo hladno rekao: aha, znam, ti si xy(nick) sa rode...
    znam da mi imamo medicinsku povijest u potpisu, da se bolje snalazimo dok citamo tudje postove, da lakse skuzimo tko je kakvu terapiju dobio s obzirom na dijagnozu, ali ipak... citaju nas i te kako...
    vjerujem i da moji doktori tocno znaju koja je koja roda sa njihove klinike..
    debelo se varas gdje je kraj, kad mislis da se takve stvari ne mogu glatko skuziti... da sam na tvom mjestu ja bih ucinila kako je pomica predlozila.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Gdje je kraj? prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno, jako mi je glupo tražiti da se tema zatvara jer postoji smatram da nema šanse da se sazna tko piše i o kome se radi. tako bi onda trebalo i pola drugih tema, a pogotovo moju zbog koje sam u prvom redu i potražila pomoć na ovom forumu. Ne vidim bit cijele stvari ako se neke teme brišu? I sigurna sam da će se sad ovo protumačiti kao moja neželja da zaštitim prijateljicu.
    Varaš se i to debelo.
    Rodin forum je vjerujem jedan od top pet najčitanjih foruma na ovim prostorima.

I sama sam pukom slučajnošću,poslagavši puzzle pojedinih informacija, ovdje slučajno naišla na osobe koje znam i u RL. Nismo si toliko bliski u RL da bi im rekla da sam ih "skužila", no svaki put mi je malo čudno kad sretnem osobu koja je svojevremeno bila ful aktivna na temi lubrikanata ili jednu drugu kojoj valjda vlastita majka nije u RL znala da će se rastati, s obzirom na živi vani i dolazi u HR dvaput godišnje (majka je inače dobra frendica moje mame..).

Mislim da se po mnogim pitanjima radi o vrlo delikatnim stvarima,nije ova virtuala baš tako veliko i duboko more kako se čini...
    Da se razumijemo,nemam ništa protiv otvorenosti nekih ljudi na forumima općenito, ostavljanju fotki,imena, datuma itd, no nije u redu izložiti javnosti intimu osobe koja nema veze s forumom i koja to nije tražila.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Debeli potpis pod Pomikaki.
    Ljudi pišu svašta bez da uopće razmisle da ovo možda čitaju osobe kojima u RL ne bi rekle stvari koje tu pišu. I ne vjerujem u anonimnost, posebno kod forumaša s većim brojem postova.
    Posljednje uređivanje od icyoh : 27.04.2010. at 23:09

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pravo ti je Pomikaki rekla.... Da sam ja ta frendica i da nekim slučajem saznam da se o meni pisalo dvije stranice na forumu, gadno bi si razgovarale. A svijet je tako mali......

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Što je RL?
    Potpisujem Pomikaki! Ja sam jučer zbedirala kada sam skužila da sam pisala nešto o svom MM-u. Iako se ne radi o ničem neuobičajenom u muškom svijetu, svejedno mi je bed. I zato neću nikad više!

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

rl--real life

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

x na pomikaki.
    i ja sam se svojevremeno opekla...
    oprezno kada pišeš o drugim osobama...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Možete onda slobodno ukinut skoro cijeli forum, jer se cijelo vrijeme priča o djeci, i to vrlo intimne detalje.
    Što će ta djeca jednom reći na to? Nema veze jer nisu punoljetna, i trenutno mi odlučujemo za njih.
    a što je sa onim silnim muževima, čija se privatnost nemilice razvlači po forumu? Nitko se nije
    baš založio za njih?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Iskreno, ne znam što reći. Čemu onda sve ovo? Nisam čitala tko je o kome pisao u prijašenjim postovima, ali ne mogu vjerovati da nitkod od vas nije spomenuo neku osobu iz svoje okoline, u kakvom god kontekstu.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Gdje je kraj? prvotno napisa Vidi poruku
    ali ne mogu vjerovati da nitkod od vas nije spomenuo neku osobu iz svoje okoline, u kakvom god kontekstu.
    Naravno da je, ali postoji velika razlika u onome što je spomenuto.
    Nije isto ako ja kažem da moja najbolja prijateljica koristi xy tablete za suđe, ili da sam nezadovoljna našim vrtićem, ili pišem o tome da li mi bliska prijateljica doji ili ne,... ILI kad netko piše o totalno intimnim stvarima vezanim za neku osobu koje skoro nitko ne zna i nije zgodno da se saznaju (kao npr. tvoja tema, ili kad netko piše o prijateljici koja razmišlja o rastavi, a to još nitko drugi ne zna,...)
    Jedno su nevažni podaci, s drugo je totalna intima druge osobe, koje ako se saznaju mogu spomenutoj osobi nanjeti direktnu štetu ili minimalno neugodnost.
    A i slažem se s curama koje kažu da se ljudi lako prepoznaju na Forumu.
    Ja osobno jako pamtim sitnice i nevjerojatno je po kakvoj sitnici možeš prepoznati o kome se radi.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 28.04.2010. at 08:19

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Možda se ni Anemoninoj bliskoj prijateljici ne bi svidjelo čitati na forumu doji li ili ne.
    Molim vas da me ispravite ako griješim, ali mi se čini da bi i mi na svojevrstan način pridonijeli tome da se homoseksualnost (i nadalje) ne prihvaća u ovim krajevima - ako bi moderatori izbrisali temu kako ste predložili.
    Sigurna sam da je u moru postova na ovom forumu bezbroj intimnih detalja o životima drugih ljudi, bilo članova obitelji, prijatelja, poznanika... Znam da sam ja u ovo kratko vrijeme pisala i o svojoj obitelji, mužu, djeci, prijateljima, ne samo o sebi. Kako bi izgledalo da se sve to redom krene brisati?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Možda se ni Anemoninoj bliskoj prijateljici ne bi svidjelo čitati na forumu doji li ili ne.
    Možda, ali opet brkamo lončiće. Nije to isto.
    Ako je nečija seksualna orijentacija još uvijek tajna, onda neka i ostane tajna, a objavljena na Forumu ima velike šanse da to više nije.
    Ne smatram da bismo mi time pridonjeli da je homoseksualnost i dalje svojevrsni tabu - to nije na nama da odlučujemo.
    Odluku o otkrivanju mora donjeti isključivo osoba o kojoj se radi, a ne njezina prijateljica.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 28.04.2010. at 09:08

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    bome, mislim da pomikaki ima pravo sto se tice (ne) anonimnosti na forumu.

eto, nekidan citam curu sa potpomognute, kaze da je dosla u mpo doktora a on joj je mrtvo hladno rekao: aha, znam, ti si xy(nick) sa rode...
    znam da mi imamo medicinsku povijest u potpisu, da se bolje snalazimo dok citamo tudje postove, da lakse skuzimo tko je kakvu terapiju dobio s obzirom na dijagnozu, ali ipak... citaju nas i te kako...
    vjerujem i da moji doktori tocno znaju koja je koja roda sa njihove klinike..
    debelo se varas gdje je kraj, kad mislis da se takve stvari ne mogu glatko skuziti... da sam na tvom mjestu ja bih ucinila kako je pomica predlozila.
    Je, i meni je moj ginić iz Vž potvrdio da čita uredno forume da vidi što ljudi pišu A isto sam skužila i iz konteksta u razgovoru s ginićem u Vinogradskoj. A rodin forum je definitivno top1 na listi čitanja. Ali naravno, svatko od nas odlučuje koliko će detalja iz svog života podijeliti na Internetu sa drugima...

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nisam sasvim sigurna da je njena seksualna orijentacija tajna - samo zato što Gdje je kraj nije za nju saznala kad je mislila da je trebala.
    Ponavljam, mislim da je na ovom forumu bezbroj intimnih detalja - i vrlo je vjerojatno da neki te iste nisu voljeli pročitati. Intima je intima - tu nisam pobrkala lončiće.
    Puno puta sam se znala jako iznenaditi na reakcije ljudi - ono za što bih mislila da bi ih povrijedilo, uopće ne bi, i obrnuto - za nešto što sam smatrala beznačajnim, dobila bih vrlo neugodnu reakciju.
    Ako admini smatraju da temu treba brisati, neka brišu - bolje su upućeni od mene, znaju kako treba postupiti.
    I, sasvim suprotno onome što si napisala, mislim da je upravo na nama velik udio - da pomognemo homoseksualnoj populaciji da se osjete prihvaćenima.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I, sasvim suprotno onome što si napisala, mislim da je upravo na nama velik udio - da pomognemo homoseksualnoj populaciji da se osjete prihvaćenima.
    Krivo si me shvatila, naravno da je i na okolini velik dio, usudila bih se reči največi, tu se slažemo, ali ja nisam pisala o tome, nego sam napisala da je to odluka pojedinca kad će izači u javnost sa svojom seksualnom orijentacijom, a ne na nekoj prijateljici.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    maria71 umrla sam od smijeha kad sam tvoj komentar pročitala!!!! otprilike bih i ja tako reagirala na desničarku frendicu... peace!

ostatak je ON TOPIC za temu....
    ispričavam se zbog svoje nagle reakcije : posipam se pepelom i sramim:

stalno vidim vanjske i unutarnje neprijatelje XD

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ponavljam - admini će temu obrisati ako smatraju da je to potrebno. Svidjelo se to nama ili ne.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ponavljam - admini će temu obrisati ako smatraju da je to potrebno. Svidjelo se to nama ili ne.
    Znam da sam dosadna, ali takva sam kad se nečeg uhvatim.
    Nije meni bit u tome da li će admini brisati ili ne, nego je bit da bi mi koji pišemo/otvaramo teme morali više voditi računa koje podatke dati u javnost, a koje ne.
    U ovoj temi je "sve po zakonu", u principu nemaju ju radi čega admini brisati ili ne.
    Konkretno baš kod ove teme, dovoljno je da se gdje je kraj? zapita da li bi osobi s kojom je ona najbolja prijateljica 20 godina bilo drago da vidi da se piše o njezinoj vjerojatno tajnoj seksualnoj orijentaciji?
    Ako joj je drago - ok.
    Ako joj je svejedno - opet ok.
    Ako joj se to lagano ne sviđa - opet ok.
    Ali ako ju to na neki način ugrožava, ili stavlja u lošu poziciju, e onda nije ok.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Anemona, nisi dosadna, uopće.
    Shvaćam što želiš reći, a vjerujem da su i ostali shvatili. Nije preporučljivo otvarati teme za koje nismo sigurni da osobama o kojima pišemo ne bi bilo drago/svejedno to pročitati. Samo što mislim da je takvih tema ovdje puno.

Gdje je kraj, svojim postom nisam ništa loše mislila. Iz tvog uvodnog posta sam shvatila da si ostala zatečena jer ti se prijateljica nije povjerila odmah, već nakon godinu dana - a (možda?) si mislila da nije bilo razloga da ti se ne povjeri i ranije. Samo to.
    Posljednje uređivanje od n.grace : 28.04.2010. at 10:22

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ova tema bi bila jedna od tema za više od 3,4, stranice da gjde je kraj nije s nama podijelila svoju specifičnu situaciju.

da je npr prije ove teme postala na prije začeća, receptima i 4 kuta doma, sve bi , za sve, bilo ok i nakon par stran bi tema zamrla ... pouka, ne tražite osobne savjete na forumu i ne pišite ništa osobno, veli brat vas gleda i čita.

( ako se tko sjeća moje teme o podomaćivanju hrane iz dostave XD, djeca navedene gospođe su pročitala i tužila me mami XD )

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja ću samo dodati da moja najbolja prijateljica zna moj nick na RODI i može u bilo koje vrijeme čitati što ja pišem.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Jedno je pisati općenito - jedna moja frendica voli sladoled. Niti znamo koja frendica, niti možemo skužiti, niti je info da netko voli sladoled "pikantna". I najbitnije - tom izjavom ne ugrožavamo ničiju privatnost.
    Sutra, kada nas netko prepozna - a hoće - nitko neće biti u neugodnoj poziciji.

Ovo što pišem čita moja kolegica s posla, best frendica iz djetinjstva i cura koja mi poznaje roditelje. Da ne ubrajam brdo ljudi koji znaju kako se zovem, odakle sam, gdje radim i koji su me vidjeli uživo.
    A bome mi ne bi bilo drago da ijedna od njih čita jesam li ja napeta mužu i s kim spava moja kuma.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

možda otvoriti temu koliko nas je ljudi prepoznalo na rodi... osobno sam prije rode pisala na drugom forumu, vjenčanja, i bome se ispostavilo da tamo ne posta samo jedna od mojih najboljih frendica nego i poznanice s posla, rodica od muža i drugi... čak sam i ovdje (doduše ne na pdf-u potpomognuta gdje sam najčešće) slučajno skužila neke poznate... a i moj nick je poznat mnogima, pogotovo moj avatar :D

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    ( ako se tko sjeća moje teme o podomaćivanju hrane iz dostave XD, djeca navedene gospođe su pročitala i tužila me mami XD )
    ajme Mare ovo je katastrofa, mada je meni to jedna od najdrazih tema. onako bas ljetna opustajuca. zao mi je, jer s obzira na gospodju vjerujme da ti nije bilo ugodno

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Maria71, kaj znači XD?

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ovo je možda van teme. nedavno sam se upisala u forumašice iz karlovca jer se još uvijek osjećam kao karlovčanka, ali nisam htjela ih pitati gdje kafenišu i kad jer sam shvatila da ustvari ne želim upoznati nikog s foruma (osim spajalice, njenog muža i moje prijeteljice kojoj ni neznam nick a pokazala mi je forum davne 2004. dok sam bila prvi put trudna, a forum vrlo nepoznat)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

XD kao smajlić koji se od srca smije ,a ne izgleda napušeno kao ovaj forumski

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

E sad me zanimaju dvije stvari:
    1. specifična tema o kojoj je već pisala Gdje je kraj
    2. tema o podomaćivanju dostave

al stvarno, molim linkove!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja mislim da bi se trebalo sve brisati i to odmah.
    Baš sam htjela pp-ati moderatore kad sam se vratila i vidjela da tema još postoji, ali budući da je i Storma ovdje, evo prijavljujem na ovaj način. Ako treba, šaljem službeni pp istom porukom.

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Možete onda slobodno ukinut skoro cijeli forum, jer se cijelo vrijeme priča o djeci, i to vrlo intimne detalje.
    Što će ta djeca jednom reći na to? Nema veze jer nisu punoljetna, i trenutno mi odlučujemo za njih.
    a što je sa onim silnim muževima, čija se privatnost nemilice razvlači po forumu? Nitko se nije
    baš založio za njih?
    Evo da odgovorim na ovaj post a mogu i na bilo koji drugi, većinom su slična mišljenja. Ovo je dobar primjer. O svojim muževima svašta pišemo. RG je napisala o svom mužu koje je vjere. Ali pretpostavimo da on svoju vjeru ne skriva i da neće imati prolema oko toga. Ja sam o svojem napisala da ga je majka žestoko razmazila i da mi često digne tlak. On je to pročitao pa smo temu nastavili kod kuće.
    O svekrvama da ne govorimo. Ali većinom su to benigni podaci, od kojih može nastati neki trač, ali ne i ozbiljniji problemi.

Ipak, i inače volim upozoriti na sličan način kad se iznose neki nezgodniji podaci o članovima obitelji, upozorila sam ljude i preko pp-a i javno kad bi pisali recimo o djetetu koje krade ili objede na račun bivšeg partnera koje prelaze granice ukusa (nećemo o nickovima, jelte). Dakle ne radim ovo samo kad je riječ o gay populaciji.

Ali ovo je posebno škakljiva tema.
    Radi se o curi koja se povjerila najboljoj prijateljici da je homoseksualka. Moguće da joj je to prvi put da se nekome povjerava. Ako se to sad pročuje, ona može imati problema na poslu, u obitelji. Osobno znam za slučajeve kad su roditelji fizički napali svoje dijete nakon što su čuli slične vijesti. Većina nas zna i za slučaj Ane Dragičević (a tko ne zna neka gugla). Ne igrajmo se s takvim stvarima.

Gjk je dobila dovoljno savjeta i sama kaže da je za nju tema završena. Još jednom, evo u svoje ime, molim moderatore da obrišu cijelu temu.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Slažem se s Dijanom. Gdje je kraj nije objavila nikakve pojedinosti o svojoj prijateljici nego je tražila načelne savjete o toj situaciji. Ove reakcije da se u njezino ime traži brisanje teme smatram pretjeranima.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Izvod iz pravila foruma:

KORISNICI FORUMA:

1. Korisnici imaju pravo stavljati na Forum poruke bilo kakvog sadržaja na temu roditeljstva, kojeg smatraju korisnim ostalim korisnicima. Imaju puno pravo na zaštitu privatnosti, slobodu izražavanja i fer odnos od strane drugih korisnika i osoblja Foruma. Ta prava vrijede tako dugo dok se poštuju obaveze, zabrane i ograničenja Foruma, opisani u nastavku teksta, i sve dok ne zadiru u prava ostalih korisnika. Korisnici također imaju pravo na pomoć i podršku osoblja tako da svoja prava mogu i ostvariti. Nekoliko pravila: a) Novo pridošli članovi foruma nemaju opciju korištenja privatnih poruka, da bi im se ta opcija otvorila moraju sudjelovati na forumu u skladu s pravilima foruma.

b) Obzirom da je ovo javan forum s velikom posjećenošću, bilo tko može pročitati bilo što napisano i korisnici to trebaju imati na umu kod otvaranja tema i pisanja na forumu. Zahtjevi za brisanjem/editiranjem tema (postova) neće biti ispunjeni, kao niti zahtjevi za brisanjem (mijenjanjem) korisničkog imena. Može se uputiti zamolba za mijenjanjem korisničkog imena ukoliko je došlo do pogreške pri registraciji, ali samo ukoliko korisnik ima manje od 30 postova.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Predlažem da moderator splita tema i da nastavimo na temu "privatnosti" na forumu.

I slažem se s Pomikaki - gjk je objavila konkretne info. Svatko kome se da guglati može na temelju njenih postova zaključiti tkoje ona. A onda isto tako i zna tko je njena best frendica.
    Osim toga, zar nije nikome palo na pamet da dotična frendica može pročitati na netu gjk iznosi detalje koja joj je ova u povjerenju rekla.

A bila je još jednom ovakva tema pa su se moderatori načuđavali zašto bi trebalo brisati intimne info koje je jedna forumašica iznosila o kumi/rodici..??

I da - možemo glumatati koliko hoćemo, no jedno je napisati da nam je muž digao tlak jer nije bacio smeće, a drugo da nam je najfrendica gej.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa Vidi poruku
    I da - možemo glumatati koliko hoćemo, no jedno je napisati da nam je muž digao tlak jer nije bacio smeće, a drugo da nam je najfrendica gej.
    onaj tko napiše bilo što na forumu, sam snosi odgovornost za isto.
    nisam za brisanje, svatko treba razmisliti o onome što piše, ovo je otvoreni forum i kome god padne na pamet može pročitati.

može splitanje teme?!

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A to bi pak trebalo pitat muževe, kaj oni vele na svoje forumske opise od svojih boljih polovica.
    Ja vjerujem da ne bi skakali od sreće.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

osobno mislim da mom mužu ne smeta kad ga spomenem da mi je digao tlak, ali mene osobno izuzetno smeta kad izvjesne forumašice u svom prvom postu na potpomognutoj primjerice pljuju po klinici XY jer su tamo doktori neugodni, sestre nerazumne, a biolozi nestručni! takve "kampanje" blaćenja ne podržavam!!!
    osobno nisam ni za pisanje loših iskustava sa frendovima/kumovima/susjedima (osim ako su really weird), jer fakat svijet tj forum je selo i nikad ne zna kad te netko može skužiti (bok ekipa iz RL )

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Slučaj Ane Dragičević je strašan, ali svejedno mi se čini da pretjerujete.
    Možda je upravo sada nečiji muž fizički napao svoju ženu, jer mu se nije svidjelo što je na forumu napisala da joj diže tlak kad on ne baci smeće. Ovakvih scenarija možemo nabrajati unedogled - i što time možemo postići?
    Najfrendica je gej. Odnosimo se prema temi kao i prema svakoj drugoj, za mene nema razlike, niti mjesta panici i brisanju, pogotovo kad to nije zatražila osoba koja je temu otvorila. I ne glumatam kad to kažem.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

potpis pod n.grace...
    svatko je od nas, nadam se, sposoban sam rasuditi što može pisati a što ne i koliko pisanje pod nickom štiti njegovu/njenu privatnost.
    Ok, zaletimo se ponekad ali ako gjk ne želi žicnuti moderatore da brišu dotičnu temu, to je njena prosudba da time nije ugrozila svoju frendicu.
    Dobila je vrlo dobar post od pomikaki, nad kojim se mogla zamisliti i još jednom prosuditi

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uh ja sam totalno "out" na forumu, ne trebaš nit znat zbrojit 2+2 da znaš da je to 4...ali kad pišem o svojoj sestri koja je gej, pa to radim jer se ona out-ala prije 10 godina cijeloj Hrvatskoj, da nije ne bih nikad pisala o tome, o mom mužu koji je kako ga ja zovem "krščanski radikalist" pišem isto tako jer je on veoma otvoren u vezi toga...brijem da ne bih sada kad znam da me dosta ljudi i zna s foruma, olako pisala o nečem drugom što prelazi granice običnog razglabanja kao npr. SVEKAR MI VARA SVEKRVU (šalim se naravno, ne vara vas!!!)
    Dobro da se tema razdvojila...Pomikaki je sve ostalo rekla, velik potpis na to.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kad premašite više 200 ,300 postova na razl pdfovima vi ste se flešali svekolikom pučanstvu koje čita ovaj forum i ptanje je kad će vas netko prepoznati.

( No ako otvorite neku hot temu , mogu vas prepoznati i sa manje postova )

Meni se živo ..... tko me pozna iz RL i čita me ovdje. Iskreno.

Jer sam još direktnija u živo .

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Potpisujem pomikaki.
    I čudim se da se Gjk nije više zamislila nad tim. Da se ja povjerim svojoj najboljoj prijateljici, a ona ode polemizirati na javni forum o meni i sad već "javnoj" tajni, ne bi mi više bila prijateljica.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se živo ..... tko me pozna iz RL i čita me ovdje. Iskreno.

Jer sam još direktnija u živo .
    X

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da, ali jedno je pisati o sebi, a drugo o nečemu što ti je netko rekao u povjerenju.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mislim da Gjk ima veliko povjerenje i dobro mišljenje o ovom forumu i osobama na njemu.
    Morala je podijeliti sa nekim to što ju "muči" pa je podjelila sa nama pretpotstavljam ne razmišljajući previše o mogućim posljedicama.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ali jedno je pisati o sebi, a drugo o nečemu što ti je netko rekao u povjerenju.
    da, ali što se svaku od nas pojedinačno tiče za privatnost nekoga drugoga.
    to neka svatko rješava sam za sebe.

neka svaka od nas odredi svoje granice i prepusti drugima da ih prelaze ili zaobilaze.
    nama drugima ni u džep ni iz džepa!

ne moramo brinuti sve brige ovoga svijeta.
    ako ćeš ti istračati svoju prijateljicu, odavati da vara muža i potkrada firmu, šta to mene briga.
    to između sebe rješavajte vas dvije.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je bit - nešto je rečeno u povjerenju i tako je trebalo ostati.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa jel itko od nas mora rješavati odnose između svih ljudi za koje smo ikada (ili nismo) čuli?
    zar baš sve mora biti podložno kritikama?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa jel itko od nas mora rješavati odnose između svih ljudi za koje smo ikada (ili nismo) čuli?
    zar baš sve mora biti podložno kritikama?
    Slažem se.

Treba razmisliti prije nego nešto napišeš, a ne poslije plakati i moliti brisanje postova. To me jako živcira i nije u redu prema drugim forumašima koji napišu nešto na takvoj temi, koja se onda briše.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

forum je zgodno mjesto da se s većim brojem ljudi prodiskutira o nekom pitanju
    ("samo svi znaju sve"), jer je anonimno mjesto. Mislim da je i gjk tako rezonirala.
    Kao da je biti homo danas neko čudo i kao da je nekog pretjerano briga za to, pa će
    sad ići guglati, istraživati identitet..meni se to čini pomalo paranoično.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i još nešto...

ono što bih ja od svake od nas ovdje "očekivala" je da ne pokušavamo dokučiti tko je pokretačica topika i tko je prijateljica o kojoj piše.
    jedino to bi mi bilo upitno, ali i to je pitanje morala i etike svake od nas i nema veze s pokretačima topika.
    sve ostalo...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

privatnost bi se m ogla ocuvati ako: ne ides na net, ako nekoristis mobitel. iskreno cijeli napredak tehnologije ide u smjeru tzv globalizacije. to nosi i dobre i lose strane.
    svi koji misle da mogu ocuvati privatnost na netu zive u zabludi.
    ja sam nedavno ostala iznenadjena jednom pp, osoba me prepoznala u vezi necega skroz privatnog, nevezano za bilo sto na ovom forumu, a ni na bilo kojem drugom. ali eto cura je pametna povezala 2 i 2 i ja ispadoh dobitni 4.

Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •