Pokazuje rezultate 1 do 50 od 88

Tema: Ritmička gimnastika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da mogu ponoviti, ne bih dijete (a ima nekoliko drž.medalja) upisala na ritm.gimnastiku - niti jedan klub u Zg. Jako loša atmosfera između trenerica i klubova. Ima boljih, pozitivnijih, opcija. Toliko tuge i slomljene djece nisam vidjela niti u jednom drugom sportu.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
    da mogu ponoviti, ne bih dijete (a ima nekoliko drž.medalja) upisala na ritm.gimnastiku - niti jedan klub u Zg. Jako loša atmosfera između trenerica i klubova. Ima boljih, pozitivnijih, opcija. Toliko tuge i slomljene djece nisam vidjela niti u jednom drugom sportu.
    Veliki potpis i kod nas identično. Ne samo u Zg nego u cijeloj Hr. Sva sam se naježila od činjenice da je to netko napisao javno iako je to javna tajna, ok..za one koji su u tome.
    Posljednje uređivanje od oka : 10.10.2019. at 21:51

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Veliki potpis i kod nas identično. Ne samo u Zg nego u cijeloj Hr. Sva sam se naježila od činjenice da je to netko napisao javno iako je to javna tajna, ok..za one koji su u tome.
    Da, moj je problem što ne znam šutjeti.

Peterlin, moji su, lani, rekreativno išli na plivanje, na Svetice. Strogo sam to tražila jer su klinci takvi da ih na trećem treningu bacaju u natjecateljski. Nisu previše ostali u tome jer im je bilo teško kombinirati sa drugim treninzima. Može se i tenis igrati i trenirati rekreativno, čak bih za Zg to i savjetovala jer koliko vidim i znam, ovdje sve "bacaju" na kvantitetu, ne i na kvalitetu pa satru klince u ranoj dobi i masovno odustaju nakon 2-3 godine.
    Atletika - ima i rekreativnih programa, da, malo i rijetko, ali zna se naći. Dijete može trenirati i ne ići na natjecanja, ali onda ih povuku ovi drugi - to je realan problem. Po školama postoje programi košarke i odbojke koji su super za druženje i poneku tekmu. Plesni programi su isto, većina, rekreativnog tipa.

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam...Moje cure treniraju tenis.Starija ide na turnire i zna biti svega.Užasnih svađa (između djece,roditelja...),plača (od suza koje polako curkaju niz obraze,pa do jaukanja i urlikanja na terenu)...I moja je cura znala cmizdriti kad gubi,o i te kako.Polako to prerasta,a mi puno razgovaramo sa njom.Problem je što u toj kategoriji djeca nemaju sudija,nigdje i nikad.Sudija izlazi samo kad dođe do nesuglasica i rješava problem na licu mjesta.Nije problem kad se igra vani,pa se vide tragovi.Problem je kad se igra u dvorani,pa nema tragova.Onda se znaju umješati roditelji i tako...
    Hoću da kažem,bilo koji sport može biti i lijepo i ružno iskustvo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •