Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Dijete odbija komunikaciju

Saša

Početno Dijete odbija komunikaciju

Moje dijete odbija bilo kakav vid komunikacije u vrtiću s ostalom dijecom. Nadugo i naširoko smo razgovarali s tetama, posjetili vrtićkog psihologa, ali kako saznajem situacija je još gora. Pročitala sam puno na forumu o Psihološkom centru Tanje Sever. Vidim same pohvale i zadovoljstvo roditelja, pa sam je naručila na obradu kod u Centar. S obzirom da dijete ne želi odgovarati na pitanja uopće ne znam kako će izvršiti dio testiraja, a i ako se pokaže da će imati potrebe za radionicama ne znam da li će isto imati ikakvog efekta jer ona u ničemu ne želi sudjelovati - sve joj je glupo. Molim one koji imaju iskustva da me informiraju na koji način ih se potakne da sudjeluju u istima. unaprijed hvala

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne brini. Oni su tamo profesionalci i sigurno će znati kako joj pristupiti.

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako si im na prijemu rekla sva što i nama, oni te ne bi uzeli u obradu - previše su profesionalni da bi si to dozvolili

andrij avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

jeli riječ o djetetu sa poteškoćama ili o djetetu kojemu je sve glupo?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Saša prvotno napisa Vidi poruku
    Moje dijete odbija bilo kakav vid komunikacije u vrtiću s ostalom dijecom. Nadugo i naširoko smo razgovarali s tetama, posjetili vrtićkog psihologa, ali kako saznajem situacija je još gora. Pročitala sam puno na forumu o Psihološkom centru Tanje Sever. Vidim same pohvale i zadovoljstvo roditelja, pa sam je naručila na obradu kod u Centar. S obzirom da dijete ne želi odgovarati na pitanja uopće ne znam kako će izvršiti dio testiraja, a i ako se pokaže da će imati potrebe za radionicama ne znam da li će isto imati ikakvog efekta jer ona u ničemu ne želi sudjelovati - sve joj je glupo. Molim one koji imaju iskustva da me informiraju na koji način ih se potakne da sudjeluju u istima. unaprijed hvala
    a koliko to dugo traje i koliko je curka stara? i otkad je u vrtiću? i zašto se toliko brinete? jel i izvan vrtića tako?
    ja bih rado dala savjet,a li pliz Saša ništa nam nisi rekla/o

slušam(o)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko je dijete staro?

da i se "tako" ponasa samo izvan kuce ili se konstanto ponasa "tako"

ja sam imala ogromnih problema sa sebastianom (autizam je u igri) dok nisam naucila kako komuhnicirati sa njim. u fazi dok ja nisam dopirala do njega (kao ni njegov tata, kao ni tete u igraonici) njegova logopedica je pocela sa otkljucavanjem i u biti sam uz nju naucila sto i kako i poslje sam diplomirala autizam. kako je moje znanje raslo tako je on napredovao

postoje talentirani profesionalci koji su u stanju doci do djeteta kad su roditelji bespomocni

ako ces imati tako kritican stav prema maloj tesko ces se ti pomaknuti iz te price a bez tvojeg pomicanja i ravnoteze mala nema sansu ako je bilo sto u pitanju. cak i ako je njeno ponasanje reakcija na situaciju u kuci a njoj u biti nije nista opet bez tvoje stabilnosti nece se dogoditi nista pozitivno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •