Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: crvene flekice-komarci?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno crvene flekice-komarci?

Ujutro sam se probudila, pogledala dijete a na njemu na samo jednoj strani lica, i na uhu 5-7 crvenih flekica...prvo su se cinile ravne, kasnije popodne vise kao ubodi komarca...neznam kako opisati...otisli popodne doktorici jer smo mislili da su mozda kozice....i ona je to prvo pomislila, no kako je to samo na licu, rekla je da je to ipak komarac i dala neki gel za ublazavanje svrbeza.premda se on bas i ne cese po licu...osim po rukici (tamo isto ima 2 flekice-uboda)...jako ruzno to izgleda i uopce mi nije jasno kako bi ga komarci bas tako jakooo puno mogli ispikati?? i tako jako?? jel se vama tako nesto dogodilo...spavao je kraj mene, a meni nista....zbunjena sam jer mi ne izgledaju kao ubodi, neznam sta bi mislila...vidjet cemo hoce li splasnuti, ali bas me zanima je li moguce da su to komarci?bas u takvoj mjeri?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hm, za kozice mislim da se ne može fulat, one su baš specifične, a baš da su ga izboli toliko komarci ne bih rekla, da nije možda nekakva alergija?

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

moguće da su ga izboli komarci, oni vole tako ispikati djecu na 100 mjesta.kažu stari da djeca imaju slatku krv.možeš mazati sudokremom i ubuduće upaliti neko sredstvo za suzbijanje beštijica. pripravci s biljkom buhačom su prirodni neškodljivi insekticid.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •