Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Bolovi u stopalu između prstića

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Bolovi u stopalu između prstića

Muku mučimo već negdje mjesec dana!
    Naime, ima 4 god. i javljaju joj se bolovi između nožnog palca i prstića do palca i to najjače po noći dok je opuštena i naravno najviše osjeti bol.
    Po danu kaže da boli malo, ali da ne osjeti jako.
    Na oko se ništa ne vidi, možda malo iako nisam sigurna onak na palcu žućkasta boja kao da je možda bio skvrčen u obući, ali to nagađam, bez neke sigurnosti...
    Uglavnom predugo nam to traje, promijenili smo obuću, izbjegavamo napore, ali pomaka nema.
    Mislila sam da je od rola, pa smo ii njih izbacili, kupili šlape da ne vrše pritisak na stopalo, ali još uvjek bolovi traju i noćima nas održava budnima, mažem sa kamagelom u nadi...
    Pedijatar na redovnom pregledu nije baš nešto komentirao to.

Ima li ko slična iskustva da podijeli, savjet, jer ne znam kaj napraviti kad se ništa ne vidi, a viče mama bubaa me..

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nitko?
    U međuvremenu sam surfala pa naišla na nešto najsličnije njenim problemima - mortonov neurom - problemi sa živcma zbog krive obuće..., samo što se njoj javlja između prva dva prstića, pa se nadam da možda nije to.

Pa ljudi dragi nakon mjesec dana rolanja i možda njenog trpljenja bolova, zbog jake želje za rolanjem, zar je moguće tako jako oštećenje zaraditi.
    Koma mi je..., a onda još naiđem da je i kod simptoma dijabetesa moguće vidjeti takve simptome i to baš noću kao i kod nas.

Grozno se osjećam i jedva čekam sutra do doktora, ali ne znam kaj od njega očekivati jer je dosta flegmatičan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •