Baš me zanima kakva su vaša iskustva s ljudima oko vas, s razumijevanjem ili nedostatkom istog! (Pri tome ne mislim na roditelje ili rodbinu, nego na nepoznate osobe i kako se ljudi općenito ponašaju prema trudnicama).
Ja sam naivno mislila da ljudi imaju barem malo razumijevanja prema trudnicama, ili bar malo kulture, ali otkad sam ostala trudna uvjerila sam se u suprotno.
Evo na primjer, neki dan sam u dućanu slučajno stala ispred jednog "gospodina" jer uopće nisam skužila da čovjek stoji u redu za blagajnu. On se naravno osjetio jako ugroženim i počeo se pozivati na neku opću kulturu i to ne baš ugodnim tonom :shock: , nakon što sam mu se ispričala i rekla da ga nisam vidjela jer čovjek praktički nije stajao u redu. Na to je MM prasnuo i rekao mu da kad se već poziva na opću kulturu onda bi trebao trudnicu pustiti ispred sebe. Dotični se ispričao i rekao da nije vidio da sam trudnica :shock: Mislim...
A to je samo jedno iskustvo. Da ne govorim kako mi se u Billi jednom dogodilo, kad se otvorila blagajna, neka baba me skoro udarila kolicima jer se pošto-poto htjela prije mene ugurati na blagajnu...![]()
Užas jedan, ne mogu vjerovati da su ljudi takvi. A kad se sjetim kako su nas kao klince babe u tramvajima maltretirale da im se ustanemo! A sigurna sam da sad uđem u tramvaj, nitko me ne bi niti pogledao![]()
Do sada me apsolutno nitko nije npr. pustio preko reda ili pokazao bilo kakvu ljudsku gestu i zato me baš zanima kakva su vaša iskustva s okolinom.
P.S. Btw, ono s ječmencom očito ne funkcionira, do sada bi ga pola Zagreba imalo!![]()