Drage moje , vjerujem da većina vaših beba ima problema sa stolicom .. isto sam tako svijesna činjenice da kada je beba na majčinom mlijeku , može imati po 6 stolica dnevno , isto tako je nemora imati po 7 dana. dakle ja sam toga svijesna, pa da odmah isključimo savjetovanja tog tipa
moja bebica je hranjena mojim mlijekom , eventualno ako ga po noći ponestane , a on još vrišti i gladan je, onda mu dam bočicu adaptiranog .beban ima 5 tjedana , lijepo napreduje i voli papati.grčeva hvala bogu nemamo
naš je problem nešto drugačiji ... naime , još u rodilištu sam primjetila kako se malac jako napinje kad kaki, KAKA MEKANU GOTOVO PROLJEVASTU stolicu.On je kadar tako tiskati cijeli dan ... obično kad se probudi počinje tiskanje , a istovremeno je i gladan , pa mi onda stradaju bradavice jer me toliko navlači , grize , gura da nakon dojenja moram stavljati obloge. Što se tiče čekanja da pokaka prije hranjenja , to je nemoguće jer on STALNO TISKA i kadar je tiskati po tri sata bez prestankka ... i onda obično , nakon toliko muke , crvenjenja , savijanja , kreštanja konačno pokaka nešto toliko sitno da se jedva vidi. Probala sam mu davati lagani čaj od kamilice sa malo lakteoze ( tako mi je rekla patronažna) . Ali čaju treba 4-5 sati da počne djelovati , čak i više , a jadno moje se muči... stanje mu se inače pogoršava , jer sad već toliko tiska da ima refluks , pa ga stalno moram imati na oku jer se konstantno guši i hropće. Stenoza pilorusa je isključena jer smo bili na uzv. Mislim da je problem u debelom crijevu. Ima li koja mama/beba slično iskustvo ?