Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: doviđenja virtualni prijatelji

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno doviđenja virtualni prijatelji

ova tema vjerojatno ovdje ne spada, ali nisam znala gdje da ju stavim.

a nisam htjela otići bez pozdrava - jer tu sam već 6 godina (ne mogu vjerovati) i od svih vas sam puno naučila.

Hvala vam svima na podijeljenim iskustvima, podijeljenim srećama i tugama. Hvala na savjetima i na novim idejama. Osjećam da mi mjesto više nije ovdje, ni mene - ni moje djece, a nema smisla ostajati negdje gdje se ne osjećate više dobro. pretpostavljam da je to sve proces "odrastanja" i "sazrijevanja" svakoga od nas, na različite načine.

i dalje ću svesrdno podržavati Rodine akcije, a svima vama šaljem velike pozdrave, jer ste svi - zaista bez iznimke - svojim različitostima, doprinijeli i izgradnji mene same,a mislim da svojim savjetima puno pomažete mladim mamama.

... vrijeme je što se mene tiče, možda samo za neka "nova lovišta", ili iz druge perspektive "za neke nove klince"

šaljem vam svima poljubac i jedno iskreno veliko hvala, na ovom 6to godišnjem druženju.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam tvoj topic preselila na drugi pdf, jer neki drugi pdf za ovakvu vrstu topica, nemamo.

No, ako si odlučila otići, stvarno će mi biti žao, jer sam oduvijek uživala čitajući tvoja iskustva.

U svakom slučaju, odmori se od foruma, ako ti to treba, i vrati se kad ga se ponovo zaželiš.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Slažem se s mammom san, svakome povremeno dođe da se osjeća kao "promašena tema" na Forumu, ili da ti Forum počne donositi više nemira nego zadovoljstva ili razbibrige, ovisi več o razlozima forumiranja.
    Ja si u takvim trenucima uzmem malo "hlađenja", jedno vrijeme ne pišem, dok sve ne dođe na svoje.
    Meni osobno je previše patetike u oproštajima i zadnjim pozdravima, jer onda kad stvari sjednu na svoje mjesto i iz xy razloga se odlučiš vratiti, ispadneš posran.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ponekad je potreban odmak, The Force mi je svjedok da sam se više puta opraštala i vraćala ( ovaj napušeni smajlić ide na moj račun )

sad si samo uzmem par mjeseci pauze, kad osjetim zasićenje

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ako ima veze s tvojom temom na Filozofskom kutku, onda šteta što odlaziš samo zbog toga

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Petra, nismo svi isti, naravno da nismo. A zanimljivo je vidjeti reakcije na vlastito mišljenje.
    I ja sam već napisala : što je ovo meni trebalo?, ali opet sam došla čitati i pisati.
    I već su mi pisali da zašto se ljutim. Ma, ne ljutim se, nego budem povrijeđena napadom, ne samo na sebe nego i na druge forumašice koje to, po mom mišljenju, nisu zaslužile.
    Uostalom, imamo opciju -ignore- pa one koje nam dižu tlak jednostavno preskačemo.

Ima i onih koje s guštom čitam, iako se ne slažem uvijek sa njihovim stavovima.
    I onih koje u par riječi kažu ono pravo(....toččč).
    I onih koje su toliko drugačije od mene da baš volim vidjeti te raznolikosti,

Naravno da je pravo svakog da ode, ali možda ne moraš.
    Puno pozdrava i uživaj sa svojom obitelji.

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    Ponekad je potreban odmak..................

...............sad si samo uzmem par mjeseci pauze, kad osjetim zasićenje
    X
    ja već duže vrijeme ovako
    petra, nemoj govoriti zbogom
    samo doviđenja

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Steta!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jako mi je žao da ideš; taman si otvorila temu koja nas je sve "zagolicala", možda nam odškrinula neka vrata...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj busybee prvotno napisa Vidi poruku
    steta!
    x

Btw. ja sam (još) ovdje zato jer imam osjećaj da nekome mogu pomoći. A kad se i to izgubi (na dobrom je putu) znam što mi je činiti...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 22.07.2010. at 13:48

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Baš sam se ražalostila kad sam vidjela ovu temu, Petra. Nadam se da ćeš se predomisliti.
    Uvijek su mi tvoji postovi i teme bile zanimljive i korisne. Vjerujem i mnogima koji kao i ja više čitamo nego pišemo.

Peterlin, imaš dobar osjećaj.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Doviđenja, petra. Sretno!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Btw. ja sam (još) ovdje zato jer imam osjećaj da nekome mogu pomoći. A kad se i to izgubi (na dobrom je putu) znam što mi je činiti...
    Ja sam tu jer me forumiranje opušta, da ne govorimo da sam dobila puuuuno važnih informacija.
    Kad me neka tema preplavi, potopi, optereti,... odustanem na par dana, odmaknem se.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Žao mi je, no ne dozvoljavamo opraštajuće teme. Stoga ću ovu temu zaključati.

Iskreno se nadam da je tvoj odlazak privremen te da ćemo se opet viđati na forumu u budućnosti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •