Stranica 7 od 53 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zauzeta,bravo,super za punkciju a sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~za party u labu.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

pozdrav svima! može li netko ukratko opisat postupak prije IVF-a(a i sam IVF).da se znamo pripremit,a i ako je potrebno bolovanje da ih znam obavjestit.mi smo ih pitali al su nam rekli sve ce te na vrijeme saznat ali 27.9 idem po terapiju u Petrovu a u 10 mj na postupak? ja oba neprohodna jajovoda on oligoastenoteratoza.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dobro jutro svima uz finu kavicu!
    Čestitke Zauzetoj na preživjeloj punkciji, nek bude sve uspješno do kraja trudnoće!
    Dobrodošlica Ani i da čim prije ostane trudna...
    Lijepi pozdrav i našim petrofkama trudnicama
    I svima koji su u iščekivanju nečega...želim puno strpljenja i good vibrations!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pozdrav cure.......kristiina???? zauzeta.....aj kak sam uzbuđena...javite se!!!! držim fige!!! ja sam od jučer samopikalica....susjeda koja je med. sestra je jučer spavala....druga mi se nije javljala na telefon i ja morala sama. i dobro da jesam....više ne ovisim o nikome. cure....imam poteškoću....želim željeti, ali opet imam onaj prokleti osjećaj duboko u sebi kako neće uspjeti!!!! i nemogu ga se riješiti!!!

Dona avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Jutro cure.Ja sam u Petrovoj u četvrtak na razgovoru i nadam se da brzo ulazim u postupak.Svima želim puno sreće

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

cure, već sam više puta zamolila na zasebnim topicima... da kavice, vibrice, svakojutarnji referati i sl... idu na topic odbrojavanja
    znam da se volite međusobno družiti, ali ovi topici nisu zamišljeni kao chat platforme

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sorry BHany, istina je da malko pretjeramo.. nikad više odoh na odbrojavanje...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Obzirom da razumijem da je nasoj BHany tesko sve iscitavati i da to zahtijeva jako puno vremena a posto ja skoro uopce ne idem na Odbrojavanje jer mi je prekomplicirano tamo sve pratiti, htjela bih svim Petrovkama pozeljeti puno srece u postupcima a detalje cemo pricati na kavicama.Hocu reci da mi ne zamjerite ako tamo ne zavibram za vas.Ja sam kao i Dona u cetvrtak na konzultacijama, srce mi preskace i nemir raste.Vidimo se iduci tjedan.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

draga taca70, zauzeta i svi ostali...

nije problem u iščitavanju... ja niti ne iščitavam detaljno (nemojte se ljutiti, želim vam sve najbolje i otprilike pratim tko je u kojoj fazi, ali koliko vi svi zajedno pišete, mogla bih cijeli dan samo to raditi)... a naravno, i ja imam posao, obitelj, druge obveze u rodi i izvan nje...sve što i vi drugi...

radi se o tome da su ovi topici kad su prije koju godinu otvoreni zamišljeni kao servis informacija koje se sad na njima teško iščitavaju i nalaze, i oni opet nemaju svoju osnovnu svrhu
    ...a otvoreni su da bi se izbjeglo stotinu različitih uvijek iznova otvaranih jednih teistih topica koji su zakrčivali forum i također se nije moglo u njima snaći i naći informaciju
    (evo npr. ana 03 je nova, ja zaključujem da nije mogla naći info koje ju zanimaju, otvorila je novu temu i ovdje vam postavila pitanje, ali nije još dobila odgovor - a da bi sama iščitala odgovor s ovih tema mora pročitati desetke i desetke stranica...)

i na kraju, naš forum bi trebao biti servisan i informativan te stoga niti na jednom pdf-u nema (više) nepreglednih i beskrajnih tema, ali vi to još uvijek možete -umjereno i u skladu s temom ovdje te na nekim drugim topicima i svakako, u potpunosti, na odbrojavanju

znam da vam je draže ovdje, a uz malu korekciju mislim da možemo/možete nastaviti lijepo druženje

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ćao cure!

Meni je punkcija sutra, jako se bojim ali kako bude bit će... Osjećam se odlično, šetamo po Zg cijeli dan... Imam 12 folikula pa ćemo vidjeti..
    ZAUZETA ja sam sutra u bolnici, mala sam, plava... Nadam se da ćemo se vidjeti... Javim se čim budem uspjela...

Pusaaaaaaa

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ana03, sorry kaj nitko ne javlja niš pametno. Ja sam vidjela tvoj post ali nisam u takvim dijagnozama pa očekujem da će možda netko se javiti tko je prošao sa sličnom dijagnozom.
    Ukratko, prvo moraš skupit brdo papira od nalaza, psihijatra itd. Kad ideš 27. po lijekove MORAŠ IMATI dvije uputnice: jednu za bolničko liječenje i drugu za specijalistički pregled. ( Ako možeš od ginića odmah traži recept za 2 kutije UTROGESTANA, to ćeš trebati koristiti odmah nakon aspiracije pa nadalje a i uputnicu za betu). Za lijekove ponesi veeeliku vrečicu, najbolje onu ogromnu iz DM-a
    DAkle, počneš trošiti lijekove prema protokolu koji određuje tvoj dr. Neke počinju pred kraj ciklusa pa sve do iduće ovulacije, ja sam počela se pikati drugi dan ciklusa (znaći dođe ti menga, zoveš bolnicu, kažeš da si pacijent dr.a tog i tog, da li da počneš sa protokolom). Ako je sve ok, počinješ.
    U protokolu će ti pisati kada da dolaziš na UZV (ja sam išla ujutro oko 8) . Ide se nekoliko puta, najmanje 4,5 puta, s tim da neki dan ćeš morati i vaditi krv radi provjere estradiola (smiješ jest i pit prije toga)
    Na UZV dr prati rast i razvoj jajnih stanica, endometrija i predviđa kad bi trebala nastupiti ovulacija. Negdje 12-13 dan ciklusa ćeš primiti štopericu (injekciju koja potiće sazrijevanje jajnih stanica). Ja sam ju uzela 12. dan u 22h i 14. dan sam išla na aspiraciju (punkciju JS). Grdo zvući ali ne boli, doktori su brzi i stručni a anesteziolozi odličniPočinješ koristiti Utogestan.
    Obično rade embriotransfer trodnevnog zametka, znaći ako je sve OK (to zovneš pa provjeriš, dolaziš 17. dan na ET, koji traje kratko, kao papa test, ništa posebno. Utrogestan i dalje, miruješ 2-3 dana i nastavljaš normalno živjeti. Naravno ništa teško dizati i sl. Čekaš 12. dan nakon transfera, ako menga ne dođe i ideš vaditi betu. Ideš ju vaditi i ako dođe nekakvo krvarenje, nema pravila, često je usprkos tome znala biti beta pozitivna. Za bolovanja neznam , ne radim pa nemam iskustva. Znam da je bilo pdf Naša prava od HZZO-a na tu temu, potraži. I sretno.
    p.s. odmah počni koristiti folnu kiselinu ili prenatal vitamine, od viška glava ne boli

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kriistiina, vidimo seee, ja stižem oko 8, ne boj se to ti ništa ne boli, samo se opustiš i mozak bye bye. Nemoj ništa jest ni pit (ni vodu)zbog anestezije

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Draga bhany, post od ana03 se pojavio naknadno jer kad sam ja ujutro pisala, nije ga bilo, zato ga nismo odmah uočili. To je koliko sam shvatila kod novih članova, kasne im postovi. Ništa strašno

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bas su nam stroge sefice,kao da ne znaju kako je kad srce poleti u nebo od srece za neku od nas i kad dobre zelje pocinju frcati na sve strane,eh,eh,tko bi se sjetio odskociti na odbrojavanje kad je tamo sijaset svih,svega i svacega...Ako privremeno tema nije bas posjecena ,ne znaci da Ana nece dobiti odgovor koji trazi.Uvijek je svaka cura dobrodosla i rado inicirana.
    Ana je sigurno vec procitala teme koje je interesiraju (na ovoj nasoj Rodi fala bogu stotine tema) kao sto i svaka od nas procita kako bi uopce znala sto mora pitati...
    Ali kao i sve dobre djevojke,mi cemo slusati nase sefice,zar ne cure i lijepo se druziti i na odbrojavanju.....a ne bi bilo lose da imamo temicu-Petrova odbrojavanje da imamo sve nase curke na hrpici i ne pogubimo ih u moru drugih suborki.Koje naravno sve volimo
    Ana bit ce skoro petrovska kavica pa dodji se druziti s nama...
    Cure,svima pozdrav!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Zauzeta imaš pp!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zauzeta svjetlas nam obraz!!!! you

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sela- upravo sam i ja nešto slično napisala, pa obrisala
    Još jednom ponavljam (baš me briga, nije mi teško) sve sažete, suhe informacije, o liječnicima, brojevima telefona, radnom vremenu, laboratoriju i još par detalja može se naći na Potpomognuta info. Nema baš nekih velikih promjena u državnim bolnicama, tamo stvari teku uvijek ustaljenim tokom, a kad se nešto promijeni, odma' reagiramo sa svježim informacijama.
    Ja predlažem temu "Ćet Petrova" pa da lijepo dušu istresamo
    Ana 03, samo ti pitaj, uvijek će ti netko odgovoriti

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

puno hvala!bar ukratko da znamo sta nas ceka! sve sam ja procitala do temelja sto se god imalo za procitat al ruku na srce tesko je to pohvatati.svima vam se divim i nadam se da cemo sve doci do svojih ciljeva i djelit majcinska iskustva! pusa

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ana 03...dobro došla!!!! sad kad si napisala više postova, bit će lakše komunicirati, jer će se odmah vidjeti!!!! pitanje: da li su vas bolile cike od decapeptyla?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

valjda nece bit problem ako sumamed danas popijem...jako sam bubana

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav svima, evo i mene nakon duuuuuugog vremena. Čitam vas redovito, al kako kod mene nije bilo ništa novoga nisam se javljala. Uglavnom opasno se približio i moj termin. Naime, rekli su mi da se sredinom rujna javim u Petrovu za lijekove. Jučer sam ih zvala al nikako ih dobit, naravno nastavljam danas. Međutim, zanima me koliko otprilike od kad ih nazovem, danas/sutra, čekam na termin da dođem po lijekove i tu zadnju konzultaciju s doktorom?? I jeste li trebali napraviti prije postupka papa i briseve??
    Posljednje uređivanje od nana_banana : 14.09.2010. at 09:33

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dbrjtr,curke!
    Ana popij Sumamed,ako si ga vec dobila,moras se izlijeciti,ne bolesna ulaziti u postupke...
    Nana_banana no mislim stvarno?!!!Pa ti si nama nestala totalno....Ako su rekli 9.mjesec za lijekove onda si u 10.u postupku pa te moraju u tom intervalu prije m u 10.staviti na konzultacije i tamo ces vidjeti jel treba sto od nalaza..Mene su rijetko sto novoga trazili,dosta se dugo moze zivjeti sa starijim nalazima,jedino papu cca svakih 6 mjeseci.
    Ma ti si nam sad tu negdje,juris prema postupku....
    Za Decapeptyl ne znam,nikad nisam.....Zrinkic

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Drage cure (i dečki)!

Žao mi je što vam se ne sviđaju naša pravila, posebno jer smo i mija32 i s vama već jako, jako dugo i potpuno vas razumijemo, iako se vama možda i ne čini tako…i voljele bismo da tako i ostane.
    Obje smo prošle smo i prolazimo jako puno mpo postupaka puno, puno godina...i znamo što znače info i međusobna podrška…
    Svjesne smo i toga da je uvijek problem kad se inzistira na poštovanju pravila…

No, bez obzira što ste vi nama jako drage, na Rodinu forumu (cijelom) su chaterski topici zabranjeni...i to moramo poštovati. Svojedobno su (prije nekoliko godina) ukinuti svi chaterski topici na ostalim pdf-ovima (neki će znati…proljetnice, jesenske bebe...chatanje po godištu djece itd.) Na ovom pdf-u (i još nekim osjetljivima...npr prije začeća, roditelji anđela i sl...) zadržane su teme odbrojavanja i tome slično, na kojima se ljudi mogu družiti te tražiti, davati i dobivati podršku...Čak štoviše, mi smo vam otvorile (ili podržale) i teme o trudnoći i nakon transfera i neke druge...na kojima također možete razmijenjivati iskustva na tragu međusobne podrške.

Mogle smo, kao i druge moderatorice na drugim pdf-ovima, i kao što uostalom stoji da će se činiti na početku svakog od vaših topica, doći i jednostavno bez upozorenja obrisati vaše postove i čestitanja i poskakivanja i chatuckanje jer smo već više puta upozorile na sve to... no opet nismo željele brisati vaše dobre želje...dakle i dalje se trudimo poštivati vaše osjećaje i međusobnu podršku...
    Pa vas molimo da i vi poštujete pravila naše kuće.

Uostalom, na topicima drugih klinika (VV, Slovenija, Češka...) se isto vodi konverzacija o postupcima i odgovara se na pitanja bez chatanja...i topic živi...Topic o klinici nije samo adresa i broj telefona…to su i protokoli, lijekovi, odsustvo liječnika, promjene koje se događaju, sve što je vezano uz vaše odlaske na kliniku…Ali to nije pitanje, 'draga, kako se osjećaš jutros' 'skuhala sam vam kavicu'…Iako, isto tako, mi sigurno nećemo doći glumiti policajca za 'tri' posta u kojima ste poskočile za kolegicu (kao što ne radimo ni na drugim topicima) ili u kojima razgovarate o tome kako se osjećate... nismo dotle došli…ali ako su takvi postovi prevladavajući, moramo vas upozoriti.

Vidim da vas je većina 'novijih' ovdje …pa vjerujem da ne znate kako je sve ovdje funkcioniralo prije i kako bi trebalo izgledati. Kažete i da se ne možete družiti na Odbrojavanju...pa samo da pojasnim…Mi smo se nekada sve družile na Odbrojavanju i nismo se dijelile po klinikama, i znale smo sve o postupcima jedni drugih, a pojedinačni topici služili su samo za razmjenu aktualnih i novih informacija s klinika i pomoć novim suborkama.
    Kad je Odbrojavanje preraslo u kupus gdje se sve pitalo – od hiperstimulacije, kad radi koji doktor, preporuke za prirodno liječenje, i sve ostalo - i kad je većina drugih topica zamrla, razdvojili smo radi preglednosti tema. I to je odlično funkcioniralo. Međutim sad, nakon nekoliko godina, opet postaje slično, samo na zasebnim topicima klinika. I stvaraju se mali klanovi kao što su se nekada na drugim pdf-ovima stvarali po drugim osnovama, a ostali topici su bili neaktivni i informacije nepregledne.

I još nešto, napisala sam u prvoj obavijesti, dok smo se, imajući i vlastite živote i idući i u vlastite postupke, borile protiv odurnog zakona, istina možda smo propustile upozoriti vas...pa se ispričavamo. Zato evo to činimo sad i nadamo se vašem razumijevanju.

Dakle, sami chat se na Rodinu forumu ne dozvoljava, postoje za chat drugi servisi. Razmjena info svake vrste i o svemu što se događa u vašoj klinici je dobrodošla kao i međusobna podrška. Kada bismo otvorile odbrojavanja po klinikama, smjesta bi zamrli svi sadašnji topici klinika, zajedničko odbrojavanje, a i većina tematskih topica jer bi se sve rješavalo u zajedničkom kupusu. A tako ovaj forum nije zamišljen.

I nemojte pls interpretirati doslovno…ne znači da smijete samo pričati o adresama i radnom vremenu. Mislim da ćete razumjeti što želim reći i prepoznati tu nijansu. Kao što rekoh nećemo glumiti policajce za svaki post, ali i vi malo ublažite te za različite svrhe malo koristite i druge topice jer je ovo multidisciplinaran forum, a njegova je svrha prije svega edukativna i informativna…naravno da ima i podržava i vrlo važnu svrhu međusobne podrške, ali to ne može biti isključiva svrha.

Hvala i nadam se da ćete se uskoro prestati ljutiti na nas i nastaviti evo kao u prethodnih nekoliko postova.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

BHany NHF
    Samo će nam trebati trenutak da se naučimo. Inače, sve 5. Ionako svako malo provirim na PuS (potpomognuta u Sloveniji- moja moguća slijedeća destinacija) pa ćemo se ugledati na njih

A sad, let's talk business:
    Nana_banana ništa od telefoniranja. Ne znam imaš li protokol, tj. koje lijekove trebaš dobiti? Ako ne- prvo moraš doktoru po protokol i na temelju toga ćeš dobiti lijekove.
    Ako baš želiš telefonirati, naručuje se od 13-14 i tada bi se netko sigurno trebao javiti na telefon. Probaj oko 13, ja uvijek tad zovem i dobijem ih.
    Bris možeš ponoviti radi sebe, ali papu nema potrebe ponavljati ako nalaz nije stariji od godinu dana.
    Ana 03, ako se ne varam, ti još nisi u postupku i baš zato bi trebala sve napraviti da u sam postupak uđeš zdrava. Zato, popij sad svoje tabletice
    Zrinkič ja niti u jednoj stimulaciji nisam imala nikakvih nuspojava. Možda mala napuhnutost, ali to je zanemarivo.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

BHany all clear,bilo i je!!!Ma vi samo brisite ako ima koji post koji ne pripada na pdf ;tako je najbolje...nema se potrebe raspravljati nasiroko..
    A ja sam dobila odgovor na sva pitanja
    Ajoj kad ce taj listopad!!!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

tlatinčica....nisu me nikad cike bolile...kad sam bila na klomifenu...pa na utrogestanu....malo su nabujale..naredni ciklus ništa, zadnji ciklus su same od sebe nabujale pred mengu...sad su i nabujale i bole me!!!! kaj ako sam trudna.....kak se podnose decapeptyl i moguća ( ako se čudo baš meni desilo) trudnoća???

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zrinkic, bila je jedna forimasica koja je zatrudnila pod decapetylom i sve ok.Medutim, ako ti budes kroz postupak osluskivala svoje tijelo mozes samo siznuti.Pa zar nije normalno da grudi bujaju od hormona?Jajnici cete zigati, leda cete boljeti, stomak ce se napuhati, mozda ces patiti od nesanice, preznojavati se.....

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

e to me je zanimalo hvala.a sad opet ja- posto po tablete odlazim 27.9 i trebala bi tad dobit i mengu a zakazano nam je u 10 mj.ima li sanse da cu pocet odmah s terapijom ili cu ipak morat cekat mengu u 10 mj.?ako me razumjete ))

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

E, tu će ti trebati malo sreće i doktorove dobre volje. Naime, pravilo je da ako si naručena za 10 mjesec, onda ideš u postupak sa mengom koja dođe u 10. mjesecu. No, ako nije baš neka gužva i ako doktor neće gledati na 2-3 dana razlike, onda ćeš direkt u postupak

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ana 03 prvotno napisa Vidi poruku
    .....a sad opet ja- posto po tablete odlazim 27.9....
    Ana uglavnom ti lijekovi nece biti tablete vec prave pravcate pikice mutilice.....

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ana 03....na kakav postupak ideš ? taca...hvala...nije da se slušam....neke stvari jednostavno smetaju i bole. a i čuj, normalno je da me zanima, sve me zanima!
    Posljednje uređivanje od zrinkič : 14.09.2010. at 13:29

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ana 03....sorry, ti ideš IVF. ako si 27.09......lovit ćete prvi ciklus. ako nisi, tad ćeš dobit protokol (papir na kom ti piše koji dan ciklusa šta primaš) i bit će injekcije. evo npr. moj protokol ti je: od 21 dc prethodnog ciklusa pa sve do štoperice primam po jednju injekciju decapeptyla....2 - 4 dc po 3 injekcije Gonala, 5-7 dc po 2 injekcije gonala, 8 dc prva folikulometrija..i čekamo štopericu (isto injekcija) ovitrelle. decapeptyl je za supresiju...smiruje jajnike kako bi ih kontrolirano gonalom potaknuli, tj razvoj folikula.....prati se njihov rast folikulometrijom....štoperica služi boljem sazrijevanju jajnih stanica. nakon štoperice ide punkcija i aspiracija jajnih stanica....oplodnja....i trensfer. utrogestan vaginalete 14 dana i vadiš krv radi beta hcg-a.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ajme kud me nađe!!!a za vađenje krvi prava drama u labu!a joooj a jooj!al nema veze ja ipak jedva čekam sve to!i nadam se da će mi se smilovat za tih par dana jer ja stvarno već sad sve to sanjam i ne mogu spavat! zašto ne bih znala ni sama sebi odgovorit. sori ak sam negdje zabrljala )) plavuša

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

kriistiina vas pozdravlja, bila je punkcija, bolna i sad malo krvari, pa ju zanima jel to normalno ili nešto nije uredu?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

m arta.....mislim da je to normalno...dok nije jako i obilno!!! a js???? ana 03...injekcije su ti pripremljene, mene je pikala susjeda, sad se pikam sama. igla je jako tanka i kratka nit ne osjetiš ubod, a ako ubrizgavaš polagano...neće te ništa bolit. malo decapeptyl pecka, ali kažem polako i bude ok. ana, nikome nije lako, ali imamo svoj cilj i sve strahove i predrasude ostaviš negdi iza sebe!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj m arta prvotno napisa Vidi poruku
    kriistiina vas pozdravlja, bila je punkcija, bolna i sad malo krvari, pa ju zanima jel to normalno ili nešto nije uredu?
    Hrabra nasa Kriistiina!!!Normalno je krvaruckati cijeli dan nakon punkcije a i jos sljedeci..i sve dok nije obilno i produzeno-normalno je.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zauzeta kako je prosao transfer??

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

kod mene je još osim neprohodnih jajovoda na nalazu visok prolaktin i shbg?

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Evo mene malo da se javim, komp mi je na glupom mjestu pa nisam htjela jućer forsirati. ET prošao ok, dvije izvađene, oplođene i vraćene, radila mi je dr. P. Bila je stvarno divna i pažljiva, brza... sad samo mirovanje. Mislim da ću sve preležati. Noćas me kičma ubijala od bolova, u 3 sam se digla i šetala po kući, pa opet u pol 6. sad malo ležim, malo šećem. Knjigu sam do pola već pročitala a nije prošao ni prvi dan. Bilo nas je 3 na transferu, svima su nam vraćene 2 js. Kriistiina je bila prije nas na aspiraciji, ležala je jedva sat vremena i digla se živa zdrava i vesela, malo uzbuđena ... i otišla. Nadam se da su bolovi prošli, i nas je bolilo nakon aspiracije, onako tupo, i krvarenje, nažalost neizbježno. Svako dobro, draga, ona će vjerovatno danas znati kada ide na ET, a ne sumnjam da će ići jer su joj vadili 12 js . Čujemo se...

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

SAd vidim na odbrojavanju, Kriistiina, petak 3 mrvice, sretno draga...~~~ (nećemo pretjerivati sa vibrama hihi)

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

cure.....dal je kome na decapeptylu kasnila menga?? ja ga koristim od 21 dc. danas mi je 30 dc

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cula sam da moze kasniti,mislim da je jedna nasa cura imala dosta s time problema,mislim Plavusa007,nisam sto posto sigurna...Ali nadam se da ce uskoro doci....nestrpljivo cekas da krenes a?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni je kasnila 5 dana.
    Ja se danas nacekala u Petrovoj skoro 2h ali isplatilo se.Iduci mjesec idem na biopsiju endometrija,a, mozda opet na histeroskopiju i vjerojatno u 12.mj IVF.Dr. veli da bi potrazio jos neke moguce uzroke neimplantacije jer da smo do sada stvarno sve probali.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bravo za dr-ove kojima su pacijenti jos uvijek izazov!!!!Taco

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Draga Taco, nadam se da si zadovoljna pregledom i da će svi nalazi biti pozitivni. Pusa
    Kod kojeg si dr?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Cure kasni mi već 17 dana i popila sam duphaston 5 dana i trebala dobit,ali evo već treči dan ona ne stiže.....Ima netko iskustva sa sličnim situacijama???plizzić help

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja sam u komi laganoj!!!!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nivesa, nemam iskustva ali mislim da bi u roku od tjedan dana od zadnje tbl trebala doci m.Ako ne dode trk kod dr.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

nivesa...ja sam na decapeptylu...i moja kasni, i ja se sve lošije osjećam...psihički!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

I ja mislim da je netko imao sličnu situaciju i zvao petrovu, pa i ti najbolje nazovi sada gore i objasni da ti kasni i kaj da radiš, nadam se da je sve ok, čuvaj se )

Stranica 7 od 53 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •