Drage moje suborke Matto ,Deny, Pinky, crvenkapica ,žanet aleksandraj, gargamelica ,goa i sve ostale nemoj te mi zamjeriti što vas se nisam sjetila hvala Vam što ste bile uz mene u mojim sretnim danima i u danima kojima sam čekala svoju betu jer tuga je obuzelea moje srce moju dušu raspadam se u komadiće pokšavam pokupiti djelove tijela ali boli jako boli samo da vam javim MOJE BEBE NEMA VIŠE U MENI ,srce moje bebe nije prokucalo morala sam na kiretažu koja je već obavljena u bolnici jer sam juče hitno otišla u bolnicu.
Moj dragi dr.Poljak koji je prije svega čovjek VELIKA SRCA koji je mogu reći bio u većem šoku od mene i rekao mi nije samo vama teško nego i meni jer je i ovo moje djete , pa eto vi procjenite kakav je naš doktor Poljak koji me je uspio usređiti pa eto bar 7,tjedana , a nemogu reći od mog muža koji je bio skamenjen kada je dr.objavio vjest objavio je mi da moram na kiretažu jer srčeko malo nije prokucalo.Eto moj izvještaj sa drugog UZV nemogu više pisat kada dođem malo sebi hvala Vam još jedanput

Matto moj tebi želim od srca uspjeh kao i mojoj Deny i svim curama.