Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
    Molim cure ako itko zna nekakav apartman za iznajmiti u blizini CITA, da mi javi na pp, bila bih jako zahvalna. Idemo na postupak sredinom 11. mjeseca, a ne putuje mi se svaki dan Zadar-Split, mozda bi bilo povoljnije da ostanem u Splitu do aspiracije. S obzirom da imam dosta staza u MPO, ali po Petrovoj i po VV, vidim da se postupci uveliko razlikuju. Malo sam se uplasila tog pij, pij, za transfer, jer to prvi put cujem. Nitko mi nikad nije spomenuo da popijem vode prije transfera, jedino da ne trebam doci na taste..........
    Ima li koja cura iz Zadra u postupku u 11.mjesecu, moza mi se isto javiti pp..
    Hvala, i zelim srecu i uspjesne postupke svima!
    Ja volim primiti sve MPO-vke kod sebe doma, al ću u to vrijeme biti u Zagrebu u postupku. Ako kojim slučajem ne budem išla u Zg kod mene ste dobrodošli, nisam blizu CITO-a al imam auto) Javim ti se!!!

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kinki, dakle.........sta jos ima takvih ljudi??????????? Puno ti hvala, samo to sto si se i ponudila mi govori sve o tebi. Bilo bi to super, ako i ne bilo bi super samo da se upoznamo, vidim da i ti imas MPO staza. Ja sam u prosla 7 ET u Zagrebu,sto prirodnih, sto stimuliranih, 8. je bio BINGO. Trebam dobit vjesticu oko 12.11., pa peti dan na folikolumetriju. Onda ne znam kako ce ici dalje, hoce li biti i injekcija uz femaru, i jel moram svaki dan na UZV? U svakom slucaju, stvarno si super, i puno ti hvala na ponudi !!!! Cut cemo se !

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo, nasla smjestaj, apartmani M...poslala upit i dobila odgovor. Kinki, hvala ti od sveg srca i zelim ti uspjeh u Zagrebu, da se vratis doma sa jednim malim purgerom u trbuhu !!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

anabanana,lijepo je dole.joj ma meni je Split i onako prelijep.drzim fige...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
    kinki, dakle.........sta jos ima takvih ljudi??????????? Puno ti hvala, samo to sto si se i ponudila mi govori sve o tebi. Bilo bi to super, ako i ne bilo bi super samo da se upoznamo, vidim da i ti imas MPO staza. Ja sam u prosla 7 ET u Zagrebu,sto prirodnih, sto stimuliranih, 8. je bio BINGO. Trebam dobit vjesticu oko 12.11., pa peti dan na folikolumetriju. Onda ne znam kako ce ici dalje, hoce li biti i injekcija uz femaru, i jel moram svaki dan na UZV? U svakom slucaju, stvarno si super, i puno ti hvala na ponudi !!!! Cut cemo se !
    Ma nije to ništa posebno draga, puno je žena i meni pomoglo. A jedna cura iz Dubrovnika koju sam isto tako primila kod sebe kad je bila u postupku na CITO-u, sada mi je jedna od najboljih prijateljica. (rodila je odavno))
    Uvik govorim da su ta prijateljstva, koja sam stekla tokom godina pokušavanja da zatrudnim, vrijedna cijele te muke!!!! Nadam se da ćemo se upoznati, šaljem ti broj na pp)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •