Drage moje ,evo da vam se i ja prikljucimUglavnom ja i mm smo trenutno na samom pocetku pretraga, pa bi me zanimalo vase iskustvo nikako se odluciti dali da sve idemo privatno ili prvo socijalno ? kakva su vasa iskustva sa potpomognutom u rodilistu ,koliko se ceka ,ima li kakvih rezultata? saljem vam puno puno pozdrava
![]()

Uglavnom ja i mm smo trenutno na samom pocetku pretraga, pa bi me zanimalo vase iskustvo nikako se odluciti dali da sve idemo privatno ili prvo socijalno ? kakva su vasa iskustva sa potpomognutom u rodilistu ,koliko se ceka ,ima li kakvih rezultata? saljem vam puno puno pozdrava

,konačno i taj dan,mogu misliti kako si se osjećala,puuuuuno vibrica za tebe i maminu bebicu, želim vam najdosadniju moguću trudnoću
baš si me nasmijala,ja sam na punkciji bila sasvim prisebna,svega se sjećam,osobito McDonald’s-a nakon toga-
zbog vibrica ,necu vise 
!!!

ja bih voljela ići na blastice kad bih imala više js (iako mislim da neće biti ništa od toga). Ali i matto je 3. dan bio dobitni pa si nam ti slijedeća trudnica~~~~~~~~~~~~~~~~za još jedne ST dvojčeke.
ali sada mi to piece of cake. Prvi puta su mi drhtale ruke da sam mislila da cu sve izliti.