Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Hello ljudi pa gdje ste ovdje nitko ništa ne zbori i ne mogu vjerovati da se ništa ne događa,No dobro sezona je odmora i sigurno je ovo zatišje pred buru nadam se dobrih vijesti, evo pišem tek toliko da podignem temu:
    Jutros sam konačno počela vaditi nalaze za trombofoliju e…
    Nešto sam odradila pa će biti gotovo za deset dana neki će biti gotovi i danas ali sam zaboravila koji te se nadam da će ovo stanje „koka mozak“ i „kao tikva niz vodu“ uroditi rezultatom možda su to prvi simptomi onoga opusti se …., pa da konačno i to mene dohvati…za neke nalaze moram čekati zadnji četvrtak u mjesecu, a homocistein, u ovaj petak,
    Je li to dobro vaditi toliko kriv (tri,četiri ampule) pred postupak ne znam, no za svaki slučaj u hladnjaku čekaju cikla i kupine, pa će nadomjestiti jedan dio.
    Cure uživajte u odmoru, bockanju (Danny) pa se nadam se uskoro vidimo pred Virusom,

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Halooooooooooooooo nigdje nikoga gdje ste cure jel ovo zatišje pred buru.Matto šta ima s tobom jesi uspjela nalaze trombofilije uradit .Ja sam naručena za pregled 25.08.pa ću vidjeti sa dr. za te nalaze.Denyy šta ima s tobom kako si jesu te decapeptili umorili pa se ne javljaš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •