Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo me!
    Pozdravljam sve stare i nove suborke koje će ovuda naići, neka im je sretno!
    A matto, dobro si ti to isplanirala! Zaskočit ćeš dr. odma na vratima... Čuj, a jeli radi ujutro ili popodne, pa da ga ja zaskočim još u hodniku? Šalim se, naravno, ali nema sumnje, proglašavamo jesensku sezonu lova na postupke OTVORENOM!

Bez brige, imam i ja svoj plan, hehe... Moja M stiže 21.8., a uzv će bit oko 26.08., samo dr. to još ne zna... Aahh, ovaj će topic bit predivan imam osjećaj... Jedva čekam desetu stranicu!

A Yasmin podnosim odlično, kao da ga ni ne pijem. Evo nas već na pola puta, i sve je ok. Sad svako malo bacam pogled na one Decapeptyle u frižideru... prekosutra imamo bliski susret. Vidjet ćemo kome će gore bit, meni ili njima.
    Jooj, kako ovi dani lete! Još samo maaalooo!!!
    Posljednje uređivanje od Denny : 09.08.2010. at 13:04

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Denny, dr. P. je popodne pa možemo planirati zasjedu oko 13 sati (ljudi u crnom), znaš ovo me podsjeća na fanove rock zvijezda koji kampiraju pred koncert na otvorenom ili na ljubitelje nogometa koji mjesecima prije prvenstva rezerviraju kartu,
    Ne brini za decaptetil to ti je kao i štoperica, a igla je toliko tanka još tanja od igle štoperice, da je nećeš osjetiti, ja sam se na početku polagano bola sama, no poslije bi mi dosadilo da pa sam si brzo dala injekciju da ne gubim vrijeme za ostale stvari. Tad ti se stomak malo zacrveni, ali ni to nije strašno pa znaš od čega je takav i ne trebaš brinuti.
    Adikica, o trombofiliji sam razgovarala s doc. P. zbog spontanog pobačaja te iza njega tri neuspješna IVF-a, neki smatraju da to nije previše IVF-ova da bi se radile pretrage za trombofiliju no kad je razlog neplodnosti nepoznat nije loše uraditi ni tu pretragu. U mojoj familiji proširene vene imaju i žene i muškarci, a ima i slučajeva, ne mali broj srčanih i moždanih udara. Ne mora značiti da će meni te pretrage ponuditi neki novi odgovor, no nekako volim sve isključiti, biti sigurna da nije upravo to razlog neplodnosti smatrala sam a i doc. P. se složio da bi bilo dobro i to provjeriti pa ćemo još vidjeti.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Hvala mato na odgovoru .Vidjeti ću možda i ja to izvadim pa da sam sigurna

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Adikica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala mato na odgovoru .Vidjeti ću možda i ja to izvadim pa da sam sigurna
    Adikica,
    danas šaljem i vrste pretraga, mislim da je to to, vezano za trombofiliju,
    ako nešto nedostaje molim cure koje su to već radile da dopune

Antikardiolipinska antitijela, LAC, antitrombin III (laboratorij Nove bolnice)
    PAI-1, ACE, MTHFR, faktor V (Leiden), faktor II (Zavod za patologiju KBC Split)
    Koagulogram; protrombin, protein C, protein S, homocistein (laboratorij Nove Bolnice),

ugodan dan želim, iako je vani pakleno, uživajte u ljetu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •