Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    hajjj evo da vam se javim da smo bili na uzv, sve je super kaže dr., bebuškica je super gledali smo se na 4 d doduše okrenula nam je guzu i leđa pa se nismo baš doslovno gledali,
    ja i mm smo mislili da nećemo moći vidjeti spol, ali nam je dr. ipak uspio pronaći "dvije štrikice" (nisam baš skužila šta bi one bile) i po svemu imamo CURU, rekao je da ćemo još vidjeti sljedeći put, ali prilično mi je djelovao sigurno !!!!
    čestitam mama!!! divno!!
    zavidim vam svima na kavicama....
    blekonja, podsjetila si me na mog frenda, koji je nakon par uzv-ova rekao: nadam se da je cura, jer ako je dečko, izuzetno mu je mali
    sretno svima u akciji i ostalima!

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

U raspoloženju "koka mozak" tek sad se sjetih da još nikoga od vas nisam vidjela uživo da se poznajemo samo virtualno pa postavite neki znak raspoznavanja (recimo nešto crveno kod mene će torba biti crvena i sigurno znam da ću biti u haljini pošto je pakleno), polagano hvata me trema

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    blekonja, podsjetila si me na mog frenda, koji je nakon par uzv-ova rekao: nadam se da je cura, jer ako je dečko, izuzetno mu je mali
    Nama znaju reći: možda dr. do kraja i promijeni pa ispadne da je cura. Kaže mm: nadamo se da neće jer ne bi valjalo s obzirom da se već vidi pišo i ekipa!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •