-
Dobro jutro i sretan početak na novoj temi, nadam se da će biti što više veselih, sretnih, postova, novih trudnica, ukratko da ćemo na novoj temi imati više razloga za slavlje, iako ni ona prethodna nije bila tako loša.
Kako sam se već naručila na prvi UZV 23. 8., naravno doc.P. još za to ne zna jer je na odmoru, blaženo neznanje, pa neka i nova tema započne mojim postom.
Posljednjih mjeseci sam na bormergonu pa dobivam m. točno 28 dan tako da će mi vjerojatno 23.08. biti peti a možda i šesti dan ciklusa pa bez obzira koliko to zvučalo ludo nekako unaprijed znam da ću početkom tog tjedna biti u Citu.
Meni je ovo treći IVF s femarom i glupo bi bilo da sam zaboravila slijed postupka, a vjerojatno će tog tjedna na Citu biti stampedo, te se vodim onom tko rano rani dvije sreće grabi samo se nadam da će ciklus ovaj mjesec biti kako treba inače ću morati otkazivati termin i
.
Slijedeći ponedjeljak radit ću pretrage vezano za trombofiliju tako su mi potvrdili u labu., te se nadam da će rezultati biti ako ne prije onda barem do transfera, ovaj mjesec mi ne gine gubitak krvi
.
Denny, gdje si, je li te uspavao Yasmin,
Vesna, vibram za srčeko
,
ostale cure, nadam se da vas je većina na odmoru i
da do vas jedino dopire zvuk valova i miris mora
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-