Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Ulošci za inkontinenciju = > nakon poroda?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Ulošci za inkontinenciju = > nakon poroda?

Nekako su mi se u prošloj epizodi zamjerili Vir i sl., mali su i klize, a danas mi je palo na pamet kupiti one uloške koje ljudi koriste inače za inkontinenciju. Nekako razmišljam da su veći, s dobrim upijanjem. Je li neka od vas to koristila odmah nakon poroda (još u bolnici)? Ako da, kakva su vam iskustva? Hvala!

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam ih koristila nakon drugog poroda.
    U PR vam oni daju uloške pa nisam ni skužila da su za inkontinenciju dok nisam vidjela omot.

Uglavnom meni osobno su preglomazni i nepraktični za duži period. Za prvih dan dana nakon poroda su OK i koristila sam ih više nego Vir (jer sam morala utrpati 3,4 Vira i svejedno bi mi probilo).
    Za doma ih nisam kupovala.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

E, super, fala. Upravo me to zanimalo. Nekak mi se činilo logično (pogotovo nakon istovjetnog iskustva s Vir-om nakon prvog poroda), da bi veliki ulošci bili praktičniji za neposredno poslije poroda.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

podižem malo...

a koji su to točno ulošci? mislim, jel' ih ima više vrsta pa moram uzeti baš neke konkretne ili je svejedno? i kolika im je cijena?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Bipsić prvotno napisa Vidi poruku
    podižem malo...

a koji su to točno ulošci? mislim, jel' ih ima više vrsta pa moram uzeti baš neke konkretne ili je svejedno? i kolika im je cijena?
    Baš sam neki dan vidjela u DM - u, imaš Jessa uloške za inkontinenciju, odmah su do ovih menstrualnih.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

hvala anemona, baš budem išla pogledati kakvi su...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja kupila u apoteci, imali su izbor od nekoliko vrsta. Nije neka značajna cifra, ne mogu se točno sjetiti, ali negdje oko cca 25 kn veliki paket, taman za te prve dane (nadam se).

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

još samo da pitam dal su ti ulošci onak vateni, ili su više kak always npr - sama plastika?!

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Malo su deblji od ovih običnih, ali nisu plastični. A imaš ih stvarno raznih veličina - možeš otići i u neku trgovinu koja prodaje med.pomagala, oni bi trebali imati i uzorke, pa vidiš.

Makar bi ja svejedno i na takav uložak stavila onaj vateni (moja kombinacija je bila jessa noćni pa na njega lola ribar specijal)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •