Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 95

Tema: Cure i dečki - za BiH medije!

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Cure i dečki - za BiH medije!

I kod vas bi u medijima progovorili o MPO-u!

Osobno smatram da je to jako dobro i da svaki govor i skidanje nekakve 'zavjese' s MPO-a... kao i svaki oblik edukacije (a to je jedan važan vid edukacije) koristi stanju u regiji i ovom našem okruženju u kojem smo se prisiljeni boriti s neplodnošću.

Kontaktirala nas je jedna medijska kuća i zamolila da probamo pronaći parove koji bi za jednu tamošnju emisiju govorili o svojoj MPO borbi za dijete...i posebice uspjehu, ako su već došli do njega.

Ako ste zainteresirani, javite mi se na pp, pa ću vam prenijeti detaljne informacije i kontakte.

Hvala.
    Posljednje uređivanje od BHany : 25.10.2010. at 15:05 Razlog: naslov

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Obn???

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

da

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

samo da komentiram super TV nadam se odazivu cura,ja sam davno odselila iz BIH ali bih volila da se i tamo nesto pokrene

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj anica68 prvotno napisa Vidi poruku
    samo da komentiram super TV nadam se odazivu cura,ja sam davno odselila iz BIH ali bih volila da se i tamo nesto pokrene

gostovanje na OBN-u nije isključivo za cure i dečke iz Bih, slobodno se i drugi mogu javiti

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

naravno imaš pravo

svatko tko može...organizirati se i slično

u to ime ću promijeniti naslov...
    hvala kadauna

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajmo...tko može biti u Sarajevu 16.11. na snimanju

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

imas pp

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

hvala laky što me upozorila da se 16.11. slavi Kurban Bajram te da je nekim curama zbog toga možda nezgodno javiti se i odraditi snimanje baš taj dan

skrenula sam pozornost na to ekipi s obn-a ...pa ako vas to sprečava da se javite - javite se svejedno, možda se može ipak organizirati nekako drukčije, ali više ću znati večeras...
    samo nemojte propustiti ovu priliku da se i u BiH u kojoj je kako čujej također loša situacija (možda ne zbog ograničenja kao kod nas) već zbog neriješenog statusa MPO-a i nepokrivanja od strane zdravstvenog...

znam da se većina vas liječi vani, ali ako vi danas ne počnete govoriti o tome...isti ti problemi, neulaganje u razvoj MPO-a, tabu teme i zatvorenost će dočekati vaše mlađe...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj BHany prvotno napisa Vidi poruku
    hvala laky što me upozorila da se 16.11. slavi Kurban Bajram te da je nekim curama zbog toga možda nezgodno javiti se i odraditi snimanje baš taj dan

skrenula sam pozornost na to ekipi s obn-a ...pa ako vas to sprečava da se javite - javite se svejedno, možda se može ipak organizirati nekako drukčije, ali više ću znati večeras...
    samo nemojte propustiti ovu priliku da se i u BiH u kojoj je kako čujej također loša situacija (možda ne zbog ograničenja kao kod nas) već zbog neriješenog statusa MPO-a i nepokrivanja od strane zdravstvenog...

znam da se većina vas liječi vani, ali ako vi danas ne počnete govoriti o tome...isti ti problemi, neulaganje u razvoj MPO-a, tabu teme i zatvorenost će dočekati vaše mlađe...
    pola drzave čak snosi jedan pokusaj druga polovina ne tako da je vrijeme da progovorimo

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

evo mene opet

da. laky, doista grozna situacija o kojoj treba progovoriti...
    i mislim da nije samo to problematično, zar ne? čini mi se da se mpo sustavno gura pod tepih, nema status bolesti, ne ulaže se u obrazovanje, edukaciju i opremu, nema kvalietetne zakonske regulative (nema doduše ni ovakve kao naše) , nema kvalitetnih centara...gotovo da nema MPO-a? jesam li u pravu?
    o svemu tome treba progovoriti.

termin je pomaknut na 17.11. u 16 h

može li sada tko?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pa zar još uvijek nitko?

može biti i netko tko trenutno ne živi u BiH - možda bi vam onda bilo lakše progovoriti o tome
    može i netko kome nije problem doputovati u Sarajevo - OBN plaća put, pod uvjetom da nije avionom

meni je stvarno čisto neugodno reći da nemam kandidata - osim naše laky, ako smijem to reći, ali za koju još nije sigurno da će snimanje uspjeti biti realizirano...laky

dakle trebaju vas još...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pa zar još uvijek nitko?

može biti i netko tko trenutno ne živi u BiH - možda bi vam onda bilo lakše progovoriti o tome
    može i netko kome nije problem doputovati u Sarajevo - OBN plaća put, pod uvjetom da nije avionom

meni je stvarno čisto neugodno reći da nemam kandidata - osim naše laky, ako smijem to reći, ali za koju još nije sigurno da će snimanje uspjeti biti realizirano...laky

dakle trebaju vas još...

a da ovisi hoću li uopće dobiti odobrenje firme da pojavljivanje u emisiji

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

a kad bi ta emisija trebalo da se emituje?

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

uglavnom ta emisija ide utorkom sad točan datum neznam

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pa zar još uvijek nitko?

dakle trebaju vas još...
    dopustili su ajmo cure neću valjda sama ja pričati

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

odlično laky, baš mi je drago

Ljubice, ne znam kad bi se emitiralo, ali mogu pitati pa javiti ovdje...naravno ako i oni već imaju definiran termin emitiranja

inače, kao što sam napiala, snimanje bi bilo 17.11.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pretpostavljam da ste več pročitali ali ako tko nije prenosim
    http://www.potpomognutaoplodnja.info...-mpo&Itemid=61
    Kako će se itko drugi boriti za vas?

„Gdje su deseci tisuća pacijenata koji boluju od ove bolesti?“ zastupnica u Kongresu Debbi Wasserman Schultz pitala je grupu članova Resolvea koji su se skupili na Capitolu za Dan neplodnosti u lipnju 2009. Wasserman Schultz bila je zadnja za govornicom taj dan, i najmanje polovica od 90 žena koje su došle utjecati na svoje zakonodavce su već otišle. Ipak, pitala je zastupnica, trebalo je biti više ljudi otpočetka. „Gdje su vam brojevi?“, pitala ih je. „Ako se nećete boriti za sebe, kako će se itko drugi boriti za vas?“

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

zalosno ako samo jedna osoba ide u javnost...onda je bolje odustati i neka stoji kako jeste

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

podići ću ovo jer još imate vremena da se javite!

ovu emisiju za koju smo isto tražili priče za hrvatsku ...našli smo velik broj krasnih ljude (doduše ...isti su to mahom ljudi koji su uvijek spremni izaći),
    ali reći će vam oni kako je to lijep osjećaj zajedništva, lijep osjećaj da zajedno radimo za zajednički cilj, lijep osjećaj da se nešto pridonese budućnosti

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Rado bih učestovovala u ovoj akciji, ali nema šanse da idem za sarajevo, moja cura je još skrozzzzzz mala i ne mogu je ostaviti. Drugom prilikom ako bude nešto slično, učestvujem.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    Rado bih učestovovala u ovoj akciji, ali nema šanse da idem za sarajevo, moja cura je još skrozzzzzz mala i ne mogu je ostaviti. Drugom prilikom ako bude nešto slično, učestvujem.
    Jelena je bs mala da je ostavis i 20 minuta ne cijeli dan ali valjda se jave druge cure...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Snimljeno
    osim nas bila je jedna dr koja radi u Tuzli do sad je radila u Gradačcu gdje je samo postupak 16000 kuna
    neki lijevi lik iz BG(bar za mene lijevi) koji tvrdi da se moze sve izliječiti da on zna kako......
    psihologica predivna zena koja je objasnila gledateljima u studiju da je u MPO sve prirodno i da su trudnoće započete MPO iste kao i prirodnim putem
    Bilo je zanimljivo po meni pokusala sam objasniti postupak kako smo doli do smizle sa sto manje stručnih izraza ili ako sam ih koristila onda sam objasnila sto znači jezikom razumljivim svakom (dok je ona puzala po studiju),dr je isto objasnila ali stručnom terminologijom.kad bude emitirano za 14-21 dan recite komentare

PS Naslov emisije iz Umjetna oplodnja ,strah i nada je promjenjen u Izvantjelesna oplodna strah i nada i naziv imjetna nije koristen
    malo smo razgovarali na temu kako BH nema zakon o MPO ali sam prokomentirala naglas "bolje da ga nema nego da bude kao sto je u RH" i objasnila zasto...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam maloprije bila na snimanju na OBN tema MPO i pojavio se tip iz BG koji je izdao knjigu"Dete bez epruvete"...mislim nebuloza koje je izgovarao....to je trebalo čuti
    jedna od onih je sve je to genetika....nisam mogla odmah nekomentirati "Da svakako ako su vas roditelji neplodni biti ćete i vi"
    bila je jedna divna dr koja se bavi MPO u BIH u Tuzli koja mi je pomogla da ga malo spustim ali me posjetio na tu Miu...
    Ovaj je liječio NEKOG tipa iz Libije pa nekog iz Afganistana ali nespominje da je ovdje ikome pomogao ovdje...
    koliko tih ima i sto je najgore uvijek se nađu i oni koji im vjeruju posebno ovdje gdje MPO jos tabu
    Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    laky, javi nam kad te možemo gledati.
    ovakve komentare tipa e-bay čak i ne čitam, eto mog mišljenja i komentiranja na tu "temu"...
    za 14 ili 21 dan javim ali uglavnom su šmizlu snimali ja am samo pričala(tj ona u objektivu uz moj glas)
    Posljednje uređivanje od BHany : 18.11.2010. at 07:35 Razlog: citati s drugog topica - radi razumijevanja

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

za 14 ili 21 dan javim ali uglavnom su šmizlu snimali ja am samo pričala(tj ona u objektivu uz moj glas)
    tim više, da vidimo kako je ljepotica narasla

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

savrsena kombinacija, jedva cekam da vas vidim i cujem.

Ja procitala naslov topica i prvo pomislim na nasu moderatoricu kad imam sta i vidjeti srecom Laky spasila stvar.Pusa Laky i Lu.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Hvala.bio je tata i rekao sa svoje strane sto misli pozvao muskarce da nesute jer ako imaju problem sa spermijima nisu manje muzevni....

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bravo tata!!(nemojte zamjeriti OT)

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Laky svaka čast, jedva čekam da vas vidim

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Laky

Super, svaka čast!

Tim više što se nitko osim tebe (vas) nije javio, te je zadnji dan bilo i pitanje realizacije snimanja. Drago mi je da su se sugovornici ipak našli, no međutim zaista vjerujem da dotični travar ne bi bio tamo i baljezgao gluposti da su se javili parovi kao što je prvotno bilo zamišljeno...neka to ostane kao opaska za drugi put.

A kad vidite našu laky s njenom ekipom, kako je super bila i kako to za njih nije bio nikakav bauk, valjda će biti i više dobrovoljaca slijedeći put.

Laky...tebi, Lu i tati...veliki pozdrav i čestitke na konstantnoj hrabrosti da kažete istinu o svemu
    Posljednje uređivanje od BHany : 18.11.2010. at 07:41

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Laky i ekipica

Gost

Početno

Laky...tebi, Lu veliko hvala i tati jedno veliko bravo !!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

laki cmoooooooooook!!!
    ajde mi pliz pošalji sms kad saznaš kad je emisija, nabavila sam max tv i moći ću vas gledati!!!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ovo je bio talk show danas smo dogovorili snimanje emisije drugog tipa na temu zakona o MPO u BIH sa 4-6 dr i 2 ministra zdravstva FBIH i RS ali o tom kasnije.
    večeras je na BHT emisija Nepostojanje zakona o MPO u BIH(Pitanje dana emisija).meni je kasno javljeno radim noćnu ali sam poslala materijal i nedavno usvojeni prijedlog zakona o zdravstvenoj zastiti u FBIH gdje se privatnicima zabranjuje MPO a drzavne klinike nerade...sad zurim na posao ali ću staviti link bar za cure iz FBIH da znaju

maja8 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

čini mi se da večeras ide prilog na OBN televiziji u 21:10 vezan za potpomognutu oplodnju pa neznam jel to taj gdje je laky gostovala.

U svakom slučaju gledam

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jeste,laky je bila na snimanju nekad u novembru

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj maja8 prvotno napisa Vidi poruku
    čini mi se da večeras ide prilog na OBN televiziji u 21:10 vezan za potpomognutu oplodnju pa neznam jel to taj gdje je laky gostovala.

U svakom slučaju gledam

danas ide prilog o vantjelesnoj oplodnji na OBN-u, gledat ću i ja, bit će naša Laky i Lu i NM

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam cula da je sinoc bila neka emisija otome u BiH ali ne znam na kojem programu. Bas cu pogledati OBN.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

večeras u 21.10 na obn-u!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajde ako uspijete ubacite link za nas koji nemamo OBN!!! thanks

Datum pristupanja
    May 2007

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

sutra u 12.10 je repriza i opet u nedjelju

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Lu je pravi bomboncic
    Ajde hvala Bogu da se i u Bosni pocelo pricati o tome
    BTW, jako si mlada i lijepa i imas predivne oci

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Lu je preslatka!
    Bravo za laky i NJM!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Blago vama Laky. Vi mozda nemate zakon ali imate cudotvorce koji su izljecili azoospermiju

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Laky svaka vam čast
    A Lu bombončić mali

Nego, di su našli ovog nadriliječnika???? Čooovjeeeče koji lik.
    Posljednje uređivanje od cranky : 14.12.2010. at 21:59

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Laky, svaka ti cast! Ti si jedna hrabra i pametna žena, svaka ti je na mjestu...ma svaka cast!!!
    a Lu ti je bombon! Jako dobra emisija...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Blago vama Laky. Vi mozda nemate zakon ali imate cudotvorce koji su izljecili azoospermiju
    biser neki iz Beograda

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Laky, gledala sam samo zadnjih 20ak min ali morat cu i reprizu odgledati. Lu je pravi andelak.
    Btw. moja rodaka iz Mostara se odmah zainteresirala za ovog Bojovica. Muz joj ima azo i odmah reagira na ovakve.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •