-
Ja koristim set za relaktaciju iz kućn radinosti. Kupili smo običnu bočicu i dudu, dudu na vrhu probušili i tu provukli cjevčicu, onu od infuzije ili još bolje probaj u ljekarni kupiti dječji set za infuziju ili bilo kakvu tanku mekanu cjevčicu. Uglavnom, jedan kraj cjevčice u boćicu, drugi uz bradavicu u usta. Nije baš tako lako, ali vrijedi se potruditi. Bočicu držim između koljena i tako ujedno održavam toplinu mlijeka. Moja beba stalno pljuje van cjevčicu, vjerojatno joj smeta, bez obzira što je tanka, ali malo pomalo i ići će to. Imaš isto sad za kupiti nove bočice koje imitiraju dojku, i to imamo. Kod takve bočice mlijeko samo ne curi, već beba mora sisati baš kao na dojci da bi mlijeko išlo. Nama je problem što nam odbija bočicu (dudu) tako da smo ju kupili uzalud, samo je jednom na nju povukla i izgledalo je baš kao na cici (par puta kratko povuče i onda ritmično guta). Neću sad reklamirati proizvođača, mi smo to vidjeli na reklami i naaručili u ljekarni. Isto imamo problem s dojenjem pa povremeno moram nadohranjivati iako se silno trudim to izbaciti. Sretno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma