Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Petrova ili SD?

Ally avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Petrova ili SD?

Jučer sam bila kod gin, privatno, i kad je vidio koliki mi je tlak 155/90 i 4 plusa za proteine u urinu, rekao je da bez pregleda moram ići u bolnicu. Trebam izvaditi uputnicu od svoje doc, to ću u pon, inače nisam iz ZG, pa pitam za savjet dje mi je bolje otići.

Sa bebicom je sve u redu, okrenuo se glavicom dolje, 33 tjedan i jako je živahan, jedino opseg trbušćića je manji nego što bi trebao, ali to mi je moja doc od početka govorila da je bebe vitka.

Inače zbog bubrega idemna kontrole na rebro, trebala sam ići oko 18 ovaj mjesec ali više ne upisuju, rekli su mi da se javim 2.1.

Nalaze skupljam, koje nosim inače na Rebro, još jedino u pon. vaditi krv idem.

Do sad mi je tlak bio u redu, ali zadnji tjedan je preko 130/80, a to jučer mi je bio najviši izmjeren tlak. Možda zbor 2 sata vožnje u ZG ili to moji bubrezi...?

i moja doc me je upozoravala da ću pri kraju trudnoće završiti u bolnici, pa vas molim za savjet gdjemi je bolje ići. Petrova ili SD?

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Definitivno Petrova,
    oni su najbolji za patologiju trudnoće i imaju najbolje neonatologe.

Preporučila bih ti doc.Škrablin, ako budeš u mogućnosti birati doktora.

Sretno

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i ja mislim da je petrova bolja na tom planu, i sto se opreme tice i sto se tice specijalista.
    ali, mislim da se ne trebas brinuti. jos malo-pa si na konju!

Rianea

Početno

Ja sam cula puno zena koje su rekle da vise nikad u Petrovu, ja sam u trecoj trudnoci i uvijek idem u Vinogradsku i tamo je stvarno OK.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Većina rodilja koja ima problema upućuje se u Petrovu jer ima najbolje uvjete za neonatalnu skrb. Možda da pitaš svog doka?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Još jedan + za Petrovu - oni su zapravo ista ustanova sa Rebrom (tj. KBC Zagreb), što je zgodno ako si bubrege kontrolirala na Rebru.

Ally avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Hvala na savjetima.

I ja mislim da mi je bolje ići u Petrovu, i zzog toga što sam bubrege kontrolirala na Rebru i što imaju odjele za problematićne trudnoće, a i prije je moja doc spominjala Petrovu.

Sutra idem po uputnicu a utorak najvjerojatnije u bolnicu.

Doma si više puta mjerim tlak i preko 130/80 dvaput je bio preko 140/90. Ne znam koliko se mogu pouzdati u svoj tlakomjer.

Možda je najbolje da u bolnicni provjeere kako je to kod mene i ožda neću morati do kraja biti u bolnici, 7 tjedana.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nisam sasvim sigurna, ali mislim da se tlak preko 140/90 MORA spuštati s lijekovima, zar nemaš neku bolnicu u blizini? Kamo spadaš za hitnu ginekologiju? Ako negdje u Zg, piše ti u dnevnim novinama (može i stare).

Ally avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Najbliža bolnica mi je u Pakracu, to je 20 km. Tamo sam mislila ići roditi jer imaju rooming, ali kako sad izgleda rodit ću u Zagrebu.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sad sam vidjela ona 4 plusa za proteine - ne znam da li ti je to s obzirom na bolesne bubrege i inače nalaz, ali idi u bolnicu što prije.

Ally avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Danas sam dobila uputnicu od moje soc gin, za Petrovu, piše dogovor za hospitaciju i obrada, tako da najvjerojatnije neću sutra ostati u bolnici, nego će mi reći kada da dođem, ali u svakom slučaju sutra idem u Petrovu.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja mislim da ti sutra svakako ostaješ u bolnici, zbog proteina.

Želim ti puno sreće, javi nam se kad budeš mogla

Ally avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Bila sam danas u Petrovoj i u petak trebam doći s uputnicom na bolničko liječenje. Tlak mi je bio 160/100 a proteini takvi da je starija sestra pozvala mladu da vidi kako izgleda kada su povišeni proteini na trakici.
    Trebam piti Normabel, sutra ujutro idem kod svoje gin po recept i uputnicu.

Baš prede blagdane moram u bolnicu, ali znam da je to zbog bebice i da je bolje da smo pod nadzorom.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čuvaj se Ally

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ally mislimo na tebe
    bit će sve ok ,samo da dobiješ dobre cimerice

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj lola prvotno napisa
    samo da dobiješ dobre cimerice
    Potpisujem, u dobrom drušvu sve je lakšše, a mi ćemo vibrati da sve bude OK.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Samo hrabro i strpljivo!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pusa tebi i bebici

Ally avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Hvala svima na podršci!

Vjerujem da ću dobiti dobre cimerice, a i muž me tješi da ću sigurno imati s kime pričati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •