Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: gastritis i trudnoća

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno gastritis i trudnoća

Zanima me kakva ste iskustva imali s gastritisom u trudnoći. Negdje sam čula da se zna jako često smiriti u t jer kao da se luči manje kiseline, dok po drugima je i gore nego prije. Još nisam trudna, planiram, ali kako mi je nakon kiretaže zbog migrena, vađenja zuba na dva puta u razmaku od tjedan dana i trajanja od dva i pol sata vađenja, dosta tableta u vidu antibiotika, pa ovih protubolnih i slično. Pa još i ovi za želudac jer je u komi, a opet ne želim čekati još slijedećih xy mjeseci s T jer sam prva dva puta od prvih akcija do + čekala cca godinu dana. Više nisam u cvijetu mladosti.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni se nije javljao ni u jednoj trudnoci. Samo ti radi na bebici!

Pa jesi ti imala problem u proslim trudnocama s tim?

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne, samo žgaravicu krajem trudnoće. Ali nisam ni kretala u akciju pod gadnim gastritisom kakav imam sada. Na momente me tako boli da ostajem bez zraka.
    Posljednje uređivanje od zibba : 25.01.2011. at 21:53

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa eto, onda navali. Ja sad jedem bademe svaki dan i zgaravice uopce nemam, sa Svenom sam ju imala od pocetka do kraja, izludivala me! Sad par puta po par badema kroz dan, kak se sjetim i nemam zgaravicu vec 2 tjedna.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Meni se gastritis smirio, ali zato žgaravica za izludit cijelu drugu polovicu trudnoće

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Svaki peti dan nemogu jesti a tek sam u 25 tj..
    Čak je ok gastritis kao gastritis, malo boli trbuh, leđa i mučno je..Ali ulkus, kad to krene peći, e to je za poludit. Al gle, preživi se, donat i čokolino

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni se gastritis smirio, ali zato žgaravica za izludit cijelu drugu polovicu trudnoće
    Ma da je samo žgaravica to sredim u tren oka s medom dr petrovića za gastritis. Žlićica meda rastopljena u pola čaše mlake vode čini čuda kod žgaravice i lakših bolova, lai u zadnje vrijeme me tako zna boljeti da imam dojam da ne mogu disati i da će mi srce stati jer me ne boli samo u žličici nego se bol širi na cijeli taj dio prsnog koša.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da li netko zna da je je Nolpaza ( tablete za želudac) kontraindiciran u T. Dr mi je danas pripisala duplu dozu od dvax 40 mg devno i šalje me na gastroskopiju. Znam da sam početkom druge T uzimala Controloc 1x20 mg i nije bilo nikakvih problema, ali me ipak ova količina brine. Krenuti u akciju ili ne pitanje je sada, čini mi se da je O jer me jako propikava desni jajnik.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Drage moje ,trudna sam 12+3 tj. imam uzasne probleme...
    moj problem je poceo prosle godine ,prvo sam imala uvecane papile na jeziku ,maksilofacijalni hirurg rekao proce samo od sebe ili sisati ih.Mene je to proslo .Osjetila sam sa lijeve strane grla kao da mi nesto smeta kao strano tijelo.Orl kaze sve uredu .Pocinju mi zgaravice svakodnevne u grlu i prsima skoro pa nikada u zelucu.Krajem godine pila sam vodu iz neke banje i za taj period nisam imala zgaravicu i ti se problemi sanirali ,jedino mi grlo bilo isuseno od sumpora.Ostala sam trudna ,inace imam 33 godine i ovo mi je prva trudnoca .Tu vodu sam prestala piti zgaravice i bolovi u prsima se ponovo javili samo ovih dana intenzivniji.Ne znam da li je od toga ...Bila kod gastroenterologa kaze strpi se dok se ne porodis .Moji simptomi su :-bol u prsima ,sada kad pojedem nesto kroz jednjak hrana tesko prolazi ,bas me strah,desavalo mi se i ranije ponekad ali proslo sad vec 7 dana tako .Imam osjecaj od kad se zgara vratila
    -zgaravica toplina u grlu i prsima sada ponekad u zelucu ,
    - zasada imam apetit,
    - ne gubim na kilazi,
    - ne povracam,krvna sllika uredu
    - stolica do sada bila uredna ,od kad pijem zeljezo malo potamnila ...
    Da li ja smijem ikakve pretrage raditi posto sam trudna .Ne znam kako cu izdrzati do kraja tek sam 13 tjedan.Ocajna sam ne znam sta da radim.Muz me nerazumije...molim vas za komentare ili neki savjet ,vjerovatno cu do gasto ponovo ali...samo razmisljam o tome .Prije godinu dana sam skoro 1 godinu bila na demetrinu imala sam dosta problema ,stresa ...imala sam 2x heliko bakteriju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •