Pa mislim da ti je sada bitnije pripremiti ih na to, puno bitnije nego raspravljati o tome kada ćete u šetnju! Jer prije ćete iz bolnice doma nego u šetnju oko kuće...
ma kupila sam onu košaru što ima gumirano dolje, pa će mali u tome iz bolnice i u jastuku naravno.. ja ću sjedit iza s njim, takav je dogovor danas.. a čim će se trebat nekud ići tu je AS ona iz kolica koju sam dobila pa će valjda moći tako.. pogotovo ako ja budem solo u autu.. a i čujem da ju smijem na prvo sjedalo staviti.. još to moram malo proučiti i pogledati..
al iz bolnice ide u toj košari
mikka definitivno vodiš!!!
Andynoa, ajd se ti malo uhvati citanja topika o AS i izlasku bebe iz rodilista. Beba ti je u toj kosari projektil! Mora u AS!
ok, idem proučavat, makar ne razumijem zašto je projektil..
al to je je ovakva košara
http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-o...-oglas-2005352
sad si me uplašila skroz!!!
Ma nemoj se plasiti. Samo nabavi sjedalicu. Koja je zakonom propisana...![]()
joj ripcord a i ti ga pretjeruješ
andy, to je košara, nije autosjedalica. dijete se u tome ne smije voziti u autu.
ako idete iz rodilišta autom, onda ti treba ovakva AS za bebu: http://shop.magma.hr/Turbo-Limac/Aut...1/Product.aspx
Haha
Ti svaki topic prosiris uzduz i poprijeko sa svim temama, al to je dobro inace tko zna kad bi dosli do teme autosjedalice
Eto, lijepo imas autosjedalicu pa je i iskoristi. Beba u njoj moze od prvog dana ( za voznju u autu), a za setnje ce ti biti idealna ta kosara koju imas.
Ovo za projektil sam spominjala- ne daj boze da se nesto dogodi na cesti, a beba nevezana u kosari- leti i jedno i drugo...
Ipak je u AS najsigurnija.
Tu ne daj da te mama ili baba zezaju- sigurnost je na prvom mjestu.
![]()
danas mi je netko napisao da trebam otvoriti blog, da bi bila najčitanija.. a šta ću kad s jednoga na drugo skočim, kad stvarno nemam koga da mi to pokaže i savjetuje me, šta god da pitam svi mi kažu to je normalno, osim susjede moje naravno, al ona mi nije uvijek dostupna...
trebala bi otvoriti možda temu imena andynoii problemi tak da bude sve na jednom mjestu..
andynoa zato sam te pitala jer sam pretpostavila da će tvoj odgovor biti tako nekakav. Čim se spomenula jastuk za bebe i popovanje mame.
A najvažnije od svega o čemu pišeš je ipak da ti beba bude ispravno vezana u autu od svoje prve vožnje jer se i (ne daj Bože) na putu iz rodiliša može desiti pizdarija...
Cure su ti gore sve rekle, sama si napisala da imaš kolica 5u1, dakle sigurno imaš i AS. Baci se na uputstva i prouči kako AS montirati u auto i kako bebicu ispravno vezati u AS.
I s obzirom na popovanja sa strane, neka ti jedini argument za AS, a protiv svega ostalog bude taj da je takav zakon i da se plaćaju kazne ako se to tako en radi. Jer sve ostalo vjerujem da im neće ništa značiti...
I pogledaj si one češke spotiće "ne misliš, zaplatiš..."
Evo o kakvom ti projektilu pričaju cure. Nebitno je li beba na rukuama ili u košari. Nije vezana....
http://www.youtube.com/watch?v=WL2SQ...layer_embedded
andynoa, vrijeme je da otpepaš majku i da postaneš majka, samo joj to reci.
kakva košara pored as u autu?
uskoro ćeš TI biti mama, a majka će ti biti BAKA. a zna se tko je zadužen za dite. svaka čast babi...