Stranica 71 od 116 PrviPrvi ... 2161697071727381 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,501 do 3,550 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Loly Hvala i ja tebi puno sreće želim!
    Sara 10, ja sam kod Dr. Šunj, htjela sam kod Dr. Marušić ali ona je još bila odsutna kad sam se ja odlučila da ću ić na Firule, a za Dr. Budimira sam čula da je prebukiran.Prijateljica mi je zatrudnila kod Dr. Marušić prije godinu dana iz petog puta. Bila sam samo jednom na razgovoru s Dr. Šunj i pari mi se korektna.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

cure moje drage ma kod kojeg dr bile želim nam svu sreću ovog svijeta da dođemo do cilja,bilo to na firule ili u cita!!!!!!!!!!!!!!!!svi su oni tu da nam pomognu još samo da se kazaljke poklope!!!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj split13 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure evo htjela bi se uključiti na ovaj forum jer sam jedna od onih koja iza sebe ima 4 neuspjela MPO postupka U Cita. U 3 mj. sam naručena na Firulama kod dr.Šunj pa molim ako ko ima više iskustava s Firulama da se javi? Medena8 kod koje dr si ti bila na Firulama. Hvala!
    Ja sam bila kod dr. Marusic, ali mi je na nekoliko folikulometrija i na punkciji bio dr. Budimir (vrijeme pred ljeto, vec krenuli godisnji... ). Ako trebas bilo kakav detalj, pitaj konkretno, mozes tu ili u privatnoj poruci, kako ti draze, stojim na raspolaganju!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Medena, imamo slične dijagnoze i puteve, ja isto sve OK, a MM oligoasthenosp...pošto nisam u toku od prije, da li je dječak već došao na svijet ili???
    Zelim ti od srca da ponovis "moj put" !
    Djecaka zeljno iscekujemo, mogao bi svaki dan!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    da ja opet u cita !!!!!!!!!!!! pa jednim djelom preko hzzo-a nešto ću morat platit.ti u kakvoj si fazi?

kako to pola pola opet ....

loly trebala jesam ali....trenutno snizavam tsh pa ako uspijem do menge u 3mj krecem ako ne idem u 4mj

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

A dr. Poljak šta reći o njemu?!!! Cijenim ga kao stručnjaka na ovom području, ali mislim da je ponekad brzoplet i površan i definitivno money, money...

ovo sa lovom uopce nije istina i to mogu mnogi potvrdit

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj matto prvotno napisa Vidi poruku
    Voljela bih kad bih mogla dok idete u postupke prenijeti vam dio svog pozitivnog duha, dio snage koji me dizao nakon padova, kad bih mogla pokazati kako da na postupke ne gledate kao teret, kaznu nego kao nešto što će vam donijeti najveću radost u životu.
    Veliki potpis na ovo.
    Nije bitno koji je doktor, bitno je da mu vjerujete i da zajedno dođete do cilja.
    Moj izbor je bio dr P. Pune 4 godine nam je trebalo da dođemo do cilja. Bilo je i suza i smijeha, ali vjerovala sam da će uspjeti, baš on. Tako je na kraju i bilo.
    A ovo da je samo novac nije istina.

Cure sretno svima!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro cure, nadam se da ste mi sve dobro? Koliko vas sad opet ide 3-4mj? Meni je problem sto neznam ocu 3 ili 4 mj jer neznam oce me opet stavljeti na dgi protokol? Imali tko od vas da je stavljan na dugi protokol vise puta? Savrseno napisano Matto!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala ti draga Medena8!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja se moram javit u vezi s dr.Poljakom on može biti da je jako stručan al moj prvi i posljedni susret s njim je bia grozan,on je jedini krivac za moj odlazak u Zagreb,ustvari morala bi mu se zahvaliti što sam otišla jer tek sam gore vidjela što su pravi doktori i prave sestre.Da se vratim mom prvom susretu,ja i suprug sjedimo za stolom i on govori nečete moči imati djece,treba na potpomognutu,ja u šoku jer to se nedogađa meni i gledam ga i plačem a ON ODGOVARA KOJI TI JE K.... ŠTA PLAČEŠ neznam koji mi je šok bia veči njegova prva ili druga rečenica. ...suzdržala sam se da nepuknem i da mu svašta ne odgovorim samo sam se digla i otišla i nikad me više nije vidia.Sad sam godinu dana u VV i imam samo riječi hvale za sve jer oni su jedna obitelj,teško je odlazit svaku malo u ZG al život je borba nema predaje ja znam da čemo mi uspjeti dr.Alebić to uvjek ponavlja i ja mu vjerujem....

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Menga uranila, od sutra krećem s puregonom

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cvijete, u potpunosti te razumijem, to je katastrofa šta si doživila od dr. P i kako je nastupio. Takav njegov pristup se ne može opravdat ničim, može on imat neki svoj "stil", ali takve izjave meni nisu za jednog doktora. Pa koja bi cura išla u postupak kod dokt. koji joj kaže: "koji ti je k...", pa ja ne bi ni da je jedini u ST-u... Al zato svaka od nas donosi odluke ovisno o okolnostima u kojima se nalazimo. Cvijet, naravno da ćeš uspijet, kao i svi mi naravno, samo treba biti uporan i strpljiv...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj medena8 prvotno napisa Vidi poruku
    Zelim ti od srca da ponovis "moj put" !
    Djecaka zeljno iscekujemo, mogao bi svaki dan!
    Medena8, to je predivno!!! Mogu mislit koji je to osjećaj, nakon 4 neuspjela puta i toliko borbe sad si pred porodom, PREKRASNO...želim ti sve najbolje i što lakši porod!!! Kakva ti je bila punkcija na Firule, jel se dobije nešto protiv boli...jel razlika u Cita i na Firule šta se punkcije tiče?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku

super sretnooooooooooooo!!!!!!!!!!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ajd da jednom i ugodno iznanadi

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Medena8, to je predivno!!! Mogu mislit koji je to osjećaj, nakon 4 neuspjela puta i toliko borbe sad si pred porodom, PREKRASNO...želim ti sve najbolje i što lakši porod!!! Kakva ti je bila punkcija na Firule, jel se dobije nešto protiv boli...jel razlika u Cita i na Firule šta se punkcije tiče?
    Svaka od nas ima svoj put, al' iskreno mislim da moj nije bio pretjerano trnovit... A osjecaj je takav da ni sad pred porod nekad ne mogu vjerovat da smo uspjeli... cudesno je to malo bice koje te lupka po cijele dane, a onda kad ga gledas na uzv-u, OPET ne mozes vjerovat da novi zivot raste u tebi... Od srca vam zelim, sto prije, da sve osjetite isto to!!!

Hvala na lijepim zeljama!

A sto se tice punkcije u KBC-u, jos te vise zamantaju nego u Cita, Dolantinom u venu i doza, naravno, ovisi i o broju folikula... Ako me pitas za bol, moj ti dozivljaj nije relevantan jer imam jako visok prag tolerancije, za pr. na 3. punkciji u Cita sam molila da me ne "drogiraju" jer bih htjela vidjet sta se dogadja, tako i bilo, dobila samo lokalni anestetik "dolje" i cijeli postupak odgledala i iskomentirala sa dr. Aracic koja ne tad dopala, zena nije mogla vjerovat kad sam rekla da ne boli, a stvarno nije...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly jel se sama bockaš?kako to ide sa puregonima?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Loly jel se sama bockaš?kako to ide sa puregonima?
    Je draga, sama se bockam i jednostavno je skroz. Sve je namješteno, samo staviš iglu za bockanje, navrtiš do koliko ti triba (ja 225), bocneš,
    držiš 5 sekundi i to je sva mudrost
    Nema mućkanja, navlačenja, promjene igala, super! Vidit ćemo za vikend kad bude folikulometrija kakav će biti situacija! Još malo pa ćeš mi se i ti pridružiti

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage djevojčice, gdje su u Splitu najpovoljniji Gonali i Cetrotidi? Ako mi usfali koji dok sam tamo..

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Je draga, sama se bockam i jednostavno je skroz. Sve je namješteno, samo staviš iglu za bockanje, navrtiš do koliko ti triba (ja 225), bocneš,
    držiš 5 sekundi i to je sva mudrost
    Nema mućkanja, navlačenja, promjene igala, super! Vidit ćemo za vikend kad bude folikulometrija kakav će biti situacija! Još malo pa ćeš mi se i ti pridružiti
    a valjda ću i ja uspit sama,ja sam kukavica na stotu!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure, nadam se da ste mi sve dobro? Koliko vas sad opet ide 3-4mj? Meni je problem sto neznam ocu 3 ili 4 mj jer neznam oce me opet stavljeti na dgi protokol? Imali tko od vas da je stavljan na dugi protokol vise puta? Savrseno napisano Matto!
    Hedoniza možda ti je najbolje da odeš najprije do dr. P na razgovor, pa ćeš vidit koji ćeš protokol dobiti, a i on će ti reći kad možeš ići. Ja sam prošli put bila u polustimuliranom (femara+menopuri), sad sam dobila dugi.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hedoniza možda ti je najbolje da odeš najprije do dr. P na razgovor, pa ćeš vidit koji ćeš protokol dobiti, a i on će ti reći kad možeš ići. Ja sam prošli put bila u polustimuliranom (femara+menopuri), sad sam dobila dugi.
    Draga moja Loly ja sam ti u dr.Š, da otici cu danas popodne pa cu vidjeti. Tebi zelim svu srecu i da nas obradujes jednom velikom pozitivnom beturinom.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Drage djevojčice, gdje su u Splitu najpovoljniji Gonali i Cetrotidi? Ako mi usfali koji dok sam tamo..
    Moje osobno iskustvo ti je ljekarna Blatine to ti je povise bolnice firule, tamo je kao najjeftinije..

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Draga moja Loly ja sam ti u dr.Š, da otici cu danas popodne pa cu vidjeti. Tebi zelim svu srecu i da nas obradujes jednom velikom pozitivnom beturinom.
    kako si ti zadovoljna sa dr Š?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Fala draga! Sretno i tebi, javi kakav je plan za dalje
    Posljednje uređivanje od Loly : 28.02.2013. at 10:24

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly kad je prva folikumetrija?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Loly kad je prva folikumetrija?
    Ne znam još. Zvala sam u Cito 1 dc, tribala bi doći u nedilju, tad je 6 dc, ali mi sestra rekla da nazovem još sutra, jer ne zna oće dr. to odraditi u subotu, ned. ili poned. Ali ja imam puregon samo za subotu, tako da ću morati subotu ili nedilju. Vidit ću sutra što će mi reći.
    Jesi ti imala kad folikulometrije vikendom, kako to ide?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nisam,al pretpostavljam da ćeš imat u sub ili pon,zovi ti njih danas za svaki slučaj.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

kako si ti zadovoljna sa dr Š?
    Ja sam osobno prezadovoljna sa dr sparcem, tako jedno odlicno bice..

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pozdrav cure evo pratim vas već dugo a tek se sad odlučila registrirat, drago mi je šta se netko napokon javio tko ide na mpo na firule, ja sam trenutno u cita, al razmišljam da trebam nešto mijenjat pa sve kontam da idem na firule u budimira pa mi je drago da mogu ovdje iz prve ruke od cura saznat kako je to u bolnici. Iza mene je par spontanih, masu obavljenih pretraga,......

Zanima me kako to ide u bolnici šta se tiće plačanja vjerojatno se opet mora pokriti dio troškova konkretno pitam za ivf?

Negdje sam ovde pročitala da cito neće valjda više primat preko hzzo-a, tako da mi je bolnica još jedan korak bliže

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Loly32, dobro nam došla, ja sam ti također odlučila na Firule nakon Cita. Naručena sam u dr. Budimira polovinom 3. mjeseca. Inače, moj gin. mi ga je ishvalio, kao i biologa dr. Tandaru (kaže to su nijanse između Romca i Tandare), a cijeli taj tim koji je sada na Firule šta se tiče MPO-a je prije toga bio u Petrovoj u ZG-u (koliko sam upoznata). Pošto će i meni to biti prvi put u bolnici, ne znam detalje, ali mislim da HZZO pokriva sve ili većinu troškova, o tome mogu više reći cure koje su već bile na Firule, pa neka me isprave ako griješim...

Medena 8 hvala na informacijama, nije ni meni ništa bauk, ali eto čisto da se informiram.
    Loly ja sam u Cita imala folikulometriju subotom. Loly DRŽIM FIGE!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Drage Loly32 i Sara10 kako je meni rekla Dr. Šunj Hzzo odobrava određenu količinu ljekova nije mi rekla koju...sobzirom da sam ja u Cita u jednom protokolu primila 35 menopura što je dosta, neznam baš da će mi to sve pokrit hzzo , ali dr Šunj mi je rekla da ćemo se dogovorit pa da ću ja kupiti dodatno što mi bude trebalo...sve ću pitati kad idem na dogovor za protokol sad u 3 mj. pa vas obavjestim.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Loly, ja sam imala par folikulometrija za vikend. Uvijek bi se dogovarala direktno sa dr, jer on najtocnije zna kad je i dokad u klinici.

Djevojcice, svima vam drzim fige za plodno proljece

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

loly, sve troškove u bolnici pokriva HZZO. po novom zakonu svaki par ima pravo na 4 inseminacije, 4 stimulirana i 2 prirodna IVF-a na račun HZZO-a.
    nažalost se baš nedavno dogodio slučaj da su na firulama jednoj forumašici rekli da sama kupi dio lijekova jer su bili u manjku. nakon toga su joj taj postupak kompletno zeznuli jer su krenuli s premalom dozom lijekova i još su joj povrh svega taj fijasko pribrojali postupcima preko HZZO-a. nemojte si dozvoliti takve stvari - borite se za prava koja vam pripadaju!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Split 13 prije koliko si bila na pregledu kod dr. Šunj? Pitam jer me zanima koliko dugo od pregleda se čeka da se krene u protokol? Ako sam ja na pregledu 14.03. zanima me hoću li "uskočit" do ljeta, do 5-6 mjes. sa postupkom?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Split 13 prije koliko si bila na pregledu kod dr. Šunj? Pitam jer me zanima koliko dugo od pregleda se čeka da se krene u protokol? Ako sam ja na pregledu 14.03. zanima me hoću li "uskočit" do ljeta, do 5-6 mjes. sa postupkom?
    Draga Sara10 ja sam ti u 1mj. bila na prvi dogovor sa svim nalazima i napisala mi je da planiramo postupak u 3 mj jer sam ja tako htjela sobzirom da sam još u Cita imala 1 FET kojeg sam odradila u 2 mj nažalost bezuspješno..., tako da sam se zapisala za 13.03 u anbulantu za dogovor za protokol pa se nadam da ću moć odmah uletiti (naravno moraš imati sve nalaze spremne za postupak) a i mislim da se ne ćeka dugo.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Loly32, dobro nam došla, ja sam ti također odlučila na Firule nakon Cita. Naručena sam u dr. Budimira polovinom 3. mjeseca. Inače, moj gin. mi ga je ishvalio, kao i biologa dr. Tandaru (kaže to su nijanse između Romca i Tandare), a cijeli taj tim koji je sada na Firule šta se tiče MPO-a je prije toga bio u Petrovoj u ZG-u (koliko sam upoznata). Pošto će i meni to biti prvi put u bolnici, ne znam detalje, ali mislim da HZZO pokriva sve ili većinu troškova, o tome mogu više reći cure koje su već bile na Firule, pa neka me isprave ako griješim...

Ja sam već bila i kod Tandare i kod Budimira al ima od toga dobre 4 godine nažalost tada su bili još u starom rodilištu i rekli su mi da pričekam novo rodilište i bolju opremu jer da mi trenutno s obzirom na dijagnozu ne mogu pomoć i tada sam se odlučila za Cito, ali i Tandara i Budimir su ostavili pozitivan dojam na mene.

Da li dugo čekaš na pregled kod Budimira mislim koliko će ti proći od naruđbe do termina?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kakvo placanje lijekova ako idete preko hzzo ? svi lijekovi idu preko hzzo , ne znam kako uopce bolnica moze raditi ivf ako nemaju sve lijekove ...
    jedino femara ona se placa

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Moje osobno iskustvo ti je ljekarna Blatine to ti je povise bolnice firule, tamo je kao najjeftinije..
    Tenkju!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo ja cu opet konkretno i iz svog iskustva... 24 gonala, 5 cetrotida i 1 ovitrelle, sve na teret hzzo-a (imam i dopunsko, nisam sigurna je li to kod nasih sifri muskog/zenskog steriliteta bitno!), a koliko sam pohvatala, rijetko kad idu s Femarom (netko je spomenuo). Za one koje su pitale i koliko ce vremena proci, pretpostavljam da ce vas nastojat ubacit odmah sa slijedecim ciklusom, kao i mene, eventualno prema, recimo to tako, "tezini" dijagnoze, sto je uostalom i u Cita bio jedan od kriterija, barem u mom slucaju...

Kao sto je maca p. rekla, od srca vam zelim plodno proljece!!!!

P.S. Nije cudno da u bolnici budu u manjku s lijekovima, u ovoj drzavi, nazalost, nista vise ne smije iznenaditi... nije do njih, do sustava je, upravo kao i niz drugih okolnosti za koje ih se proziva i stavlja u negativne kontekste (ciljam na osoblje odjela Humana reprodukcija KBC-a Split...) ...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

medena kad je termin,sad brzo?

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

medena kad je termin,sad brzo?
    Je, draga, za 2 tjedna, nadam se da cemo ranije
    Imas ticker u mom potpisu (klik na ČUDESNI DJEČAK), valjda nisi isla za tim

Jesi ti spremna za nove pobjede?!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Evo da vam javim ja sam bila u Dr.Š danas. Uglavnom opet sam na dugom protokolu, za 15 dana bi trebala pocet sa decapeptylima, a sad mi je rekao da ce vidit sta ce mi dati za dalje oceli ponovo gonale ili nesto drugo.. Tamo da bi moja punkcija trebala biti pocetkom 4 mj..

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam osobno prezadovoljna sa dr sparcem, tako jedno odlicno bice..

x

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Medena8 želim ti svu SREĆU i da što bezbolnije na svjet doneseš tvog ČUDESNOG dječaka....a nama svim "čekalicama" želim strpljenja i snage jer doći će i naš dan!!!!!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj medena8 prvotno napisa Vidi poruku
    Je, draga, za 2 tjedna, nadam se da cemo ranije
    Imas ticker u mom potpisu (klik na ČUDESNI DJEČAK), valjda nisi isla za tim

Jesi ti spremna za nove pobjede?!
    ah evo sad vidim a baš sam smotana , želim ti šta bezbolniji porod i da sve prođe uredu!
    a ja??a jesam valjda spremna al opet me neki strah hvata jer bliži se dan,samo da mi gripa prođe do tad.
    Posljednje uređivanje od željkica : 01.03.2013. at 08:50

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo drage moje ja napokon dočekala i svoj dan za histeroskopiju ..... Evo ležim u OB Zadar i čekam svoj red... Več večeras sam sam svojoj kući

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

CorinaII sretno!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Evo drage moje ja napokon dočekala i svoj dan za histeroskopiju ..... Evo ležim u OB Zadar i čekam svoj red... Več večeras sam sam svojoj kući
    Draga sretno, drži se

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj loly32 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam već bila i kod Tandare i kod Budimira al ima od toga dobre 4 godine nažalost tada su bili još u starom rodilištu i rekli su mi da pričekam novo rodilište i bolju opremu jer da mi trenutno s obzirom na dijagnozu ne mogu pomoć i tada sam se odlučila za Cito, ali i Tandara i Budimir su ostavili pozitivan dojam na mene.

Da li dugo čekaš na pregled kod Budimira mislim koliko će ti proći od naruđbe do termina?
    Loly 32 ja sam ti zvala 18.02. da se naručim i rekla sestri da želim u dr. Budimira, a on ima preglede samo četvrtkom, pa me zapisala za 14.03. jer prije nije bilo mjesta, a ja sam htjela baš kod njega. Al ako ti nije bitno kod kojeg ćeš dr., možda onda i ranije dobiješ termin..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •