missixty, čestitam, super za trojčeke!!!!!!
držim fige za lijepu trudnoću!
mare i ja bi te hvalila!
olea za betu!
pathuljhica ~~~~~~~~~~
missixty, čestitam, super za trojčeke!!!!!!
držim fige za lijepu trudnoću!
mare i ja bi te hvalila!
olea za betu!
pathuljhica ~~~~~~~~~~
da se nadovežem.... ja bi još jako pohvalila i Milivoja, glacovu, Selu i OKNP za sve info!![]()
A ja bi, ako smijemjoš jednom upala i pohvalila sve vas, praške borce i poželjela vam svu moguću sreću.
Svaki vaš uspijehmi ispuni srce srećom, a okice suzicama radosnicama. Navijam za vas iz sve snage!
![]()
Missixty čestitam draga i da sve bude i dalje dobro ,uz svu tu malu vojsku i ne može bit drugačije sretnica si!
Sela sretno i da nam nastaviš ovaj sretni lanac!
missixty kaj reći, osim VAUUUUUUUUUU BRAVOSVAKA ČAST
oleaza betu...
također želim se nadovezati na post od marte, posebno hvala PRAG, OKNP....I vama ostalim dragim curama na dragocjenim informacijama, podršci....![]()
missixty, čestitam, super za trojčeke!!!!
sela sretan put i da bude uspješan!!!!!!!
Olea kad ce nalaz?
Curke,fala na lijepim zeljama,sto reci.Vidjet cemo sto ce biti,javim vam po nasoj dobroj vili(jel moze vilo?)sav update.
Ovaj nas forum zatrudnio u zadnje vrijeme,toliko krasnih vijesti..pa i meni ocekivanja rastu a htjela bih ostati na zemlji..
Milivoji posebne puse!![]()
Sela, draga, jedva čekam da javljam kako vam je transfer dobro prošao i da uživate. Ja stvarno vjerujem u vas (baš ne griješim u zadnje vrijeme
).
Moram i ovdje mojoj najdražoj Seli poslat veliki kiss pred put
Draga, sve znaš, a ja još šaljem dodatne ~~~~~~~~~~~~~~~~~..nek se nađu..od viška glava ne boli.
I naravno svim ostalim trudilicama i trudnicama želim što ljepše vijesti i lagane trudnoće.
kissić svima !!!
jutros vadila,nalaz će biti gotov sutra,javim vam rezultat.
sela kada putujete i gdje odsjedate?
Oleich steta da vec danas nije brojcica!!!!!Nisi jos procurila,tu bi moglo biti nesto!!!
Mi putujemo sutra, odsjedamo u Holesevicama,ovaj puta dosta blizu klinike,evo tu:http://www.residencevysta.com/gb/index.html-nije bilo puno,a lijepo je i uredno.Odmah uz hotel je i restoran Pospisil di cemo papati,ima gulasa za 29kč(to je mog muzica odmah privuklo i oci mu ziskrile)![]()
olea, kako nalaz gotov sutra? ja kad vadim na betu ako nije za cca 1,5-2 sata, najkasnije je do 14,30 h
(Sela, moj samo kad čuje riječ gulaš...da ne kažem ono što se radi u sobici)
valda zato što na uputnici nije pisalo hitno,pa će biti sutra iza 12 h.nisam još dobila m,a nemam nikakve simptome osim nervoze.
Sela koliko ostajete i koliko je noćenje?
preporučam šetnju parkom Stromovka (nama najljepši) a mora da je sad u proljeće predobar
gulaš mmmmmmm
Mare
Ako cemo biti raspolozeni probat cemo i ovo:http://Grilovaná vepřová kýta
![]()
Sela, od sveg srca ti želim da se vratiš doma kao mama! Vibram iz sve snage!![]()
Olea platili smo 3 dana po 38 eura,a zadnji dan 44 eura( sa doruckom).To su kao sobice i apartmani sa kuhinjicom,
vidjet cemo sto ce nas zapasti..cini se skromno,ali cisto i novo,to mi je najvaznije.4 min tramvajem br 15 do klinike,do centra
grada metro C par stanica.
Milivoj obavezno ce pasti setnja Stromovkom,toliko je planova ali bojim se da nece biti izvedivi,em premalo
vremena em ja post transfer necu bas cijeli dan bit na nogama...U Sparti je zenski WTA turnir,to mog zanima
jer Marticka igra,a mne pak Dani piva...uff
Sela baš ovo sve zvuči super,vas dvoje izgleda baš znate uživati, idete onako ležero i opušteno. Baš je to super.Kako putujete aautom,jel imate u sklopu smještaja i parking?
Posljednje uređivanje od venera3 : 10.05.2011. at 14:07
cijena se čini ok,da bitno je da je čisto a dobro je da ima i kuhinjicu pa možeš skuhati čaj ili kavu i blizu je klinike.
kako si rezervirala sama ili preko Mirne?
i ja imam pitanje kao venera kako putujete i jel parking plaćate posebno ili je u cijeni smještaja?
Ne,mi ne idemo autom,vec kao i prvi puta, vlakom Zagreb-Bec-Praha jer nam je tako naudobnije i najjeftinije,jedino je sporo ali prezivi se.
Rezervirao mm preko sebe na poslu,jer se uvijek nadje jeftinije od 50 e nocenje ma kakva sezona bila,a i gust nam je traziti po netu..
Ovo je za 4 noci ispalo 158 e, sto je skroz u redu.
Venera na momente se pitam idemo li mi na transfer ili se idemo zaj*****t u Prag ????!!!Sve u svemu volimo spojit ugodno sa korisnim
a Prag je cista uzivancija.
Ma super je što idete vlakom jer je opuštenije i kao da idete na odmor.
i ja sam htjela da idemo vlakom ali mm nije htio ni čuti njemu je bolje autom,a vlakom je sigurno i udobnije jer cesta kroz brno je užas sva se naježim kada se sjetim.
Sela ti ideš na fet?zaboravila sam koliko si imala smrzlića i koliko ti je ostalo?
Olea 6 slatkih smrzlica sladoledica..Drzim ti fige za sutra,saznat cu ja tvoju beticu!!!!
Joj draga super,vraćaju ti tri mrvice i još ti ostaju tri.
Hvala ti i želim vam sretan put i sretno na transferu,sada si ti na redu!
evo me da se javim svim mojim dragim curama,izgleda da je moja epizoda sa Pragom zavrsila!!Naime dobili smo sina,posvojili smo ga(tko nije upoznat)jednostavno sam se morala pohvaliti!!Podjeliti svoju srecu sa vama!!!Nadam se da cete mi ubrzo sve postati mame!!Moram se javiti i mojim milivojima!!!saljem vam poljupce,i zelim svu srecu svijeta!!!
Ajme Amaria pa to predivne vijesti; baš mi je drago zbog tebe/vas. Uživajte u proširenoj obitelji i želim vam svu sreću u životu.
![]()
Sela ~~~~~~~~~ sretno!
Missixty čestitke, jeeeee
Milivoji-curica-ajme prekrasno
I naravno pozzdrav našoj dobroj vili.....i puno,puno pozdrava svima....
amaria 23 lipi naši prekrasno...ja se stalno smješkam a mž ne zatvara usta pričajući o vašem malom dečkiću
Lua![]()
amaria 23 čestitam na ostvarenom roditeljstvu i mogu zamisliti kako ste sretni.
i ja se nadam da će jednog dana mali anđeo pokucati na naša vrata bez obzira za Prag jer mi voljela uz svoje biološko dijete posvojiti bar jedno.
prije 4 god.smo podnijeli zahtjev za posvojenje ali za sada nažalost ništa.
Ako smijem pitati koliko ste vi čekali?
amaria čestitam! baš lijepa vijest!![]()
olea držim fige za sutra!
Sela još jednom sretan put i da nam se vratiš trudna!
faith hvala na pohvalama!
svim curama veliki pozdrav
amaria, draga, tebi i tvom mužu iskrene čestitke od srca! (neskromna sam pa jedva čekam da sinu dovedete bracu i/ili seku).
missixty čestitam na trojkicama,
olea77 sretno i želim ti veliku betu
amaria čestitam. I mi smo posvojili sina prije 5 godina i evo mene opet u vlaku za Prag.
amaria, od srca čestitam! uživajte sa svojim princem!
olea, s nestrpljenjem čekamo tvoju betu ...
drage moje nažalost nemam lijepe vijesti beta je 0,100 i ovaj puta ništa,ali idemo dalje.
idem zvati petrovu da vidim kada mogu doći da mi ispune novi prijedlog za prag pa u 8 mj.planiramo dalje.
iako sam znala da su šanse male ali eto postojala je nada.
Pitanjce. Znam da sve negdje piše ali sam u gužvi pa nemam vremena pretraživati, sorry!
Kolika je cijena konzultacija u vezi donacije za PFC kao i za Pronatal i koji vid komunikacije za dogovor je najučinkovitiji (mail, telefon??)? Koliko se otprilike čekaju konzultacije?
Hvala dobrim dušama.
Olea, žao mi je... nadam se da će drugi puta biti uspješno!
Draga Olea toliko mi je žao.....raduje me da si već u planovima za novu akciju,ne daj se i prihvati to kao nešto što je tako moralo biti!
Amaria čestitam na djetešcetu,kako je to fino i drago mi je da ste uspjeli,jer nažalost ni to ne ide tako olako.
Sela......naša putnice sretno vam i uživajte!
Olea, ne mogu vjerovati! Bila sam uvjerena u tvoju betu! ufff! ne daj se draga! barem će ti sada napokon odobriti IVF, a onda ti se šanse uveliko povećavaju, jel tako?
rikki konzultacije u PFC-u koštaju 100 eura, ali mislim da nisu nužne. Mi smo bili zbog PGDa i pripreme sondy, ali mislim da se za donacija može dogovoriti i mailom, a onda se to posebno ne naplaćuje (nek me curke isprave).
pozdrav i sretno!
olea, žao mi je.
al drago mi je da odmah razmišljaš o novim pobjedama.
rikikiki, ja sa PFC kontaktirala preko maila i nisam išla na konzultacije, jer nam je to bilo skupo. u mailu sam sve podrobno opisala i skenirala neke nalaze, kasnije smo tako sve dogovorali, a pred sam odlazak smo malo i preko moba i telefona, tamo smo kontaktirali preko SMS-a.
ja sam se njima javila netom nakon stimuliranog postupka, pa je dogovor bio da možemo kod njih u postupak već za 3 mjeseca.
a koliko sam čula nitko nije dugo čekao.
sretno!
Sela!![]()
olea, jako mi je žao, pomažu planovi za dalje, držite se i drugi put će biti sretno.
riki, sve možeš dogovoriti mailom, a dosad je samo Pronatal štekao s odgovaranjem, a sad nam je i PFC počeo štetkati, ušli su u gužvu, puno nas je......
Olea jako mi je zao,ali nema predaje!!! Rikikiki ja sam radila ivf u Pronatalu,nazvala sam Danicu objasnila joj situaciju,ona mi rekla koje nalaze da uradimo skenirali ih i poslali joj.Cjelo vrijeme smo putem emaila kontaktirali,e kad sam pocela sa stimulacijom onda sam joj pisala sms,nismo dugo cekali,cim sam joj se javila rekla mi je od iduceg mjesecnice kreni sa stimulacijom.Eto toliko,jesam se raspisala.Pozdrav,SRETNO SVIMA
hvala vam cure,
patuljchice,pitanje hoče odobriti ivf ti misliš zbog 3 inseminacije koje sam prošla.prve dvije smo sami platili a ova treća je na teret hzzo.
hzzo ne računa postupke koje smo sami platili i po tome ostaje da mi mogu još dva pita odobriti inseminaciju a ja stvarno više nemam živaca za to pa skupljamo lovu i za godišnji idemo u Prag bez obzira šta odobrili.
Cure imam pitanje što se tiće zahtjeva znam da trebam novi prijedlog od mpo dr,dokaz o beti gdje je vidljivo da nije uspjelo i mislila sam ih napisati dopis gdje molim da mi odobre ivf (jer nakon 3 neuspješnje inseminacije) to je jedino riješenje.
Jel šta još moram slati (nalaze stare imaju)?
chris šta si ti slala?
olea, zdrava logika bi nalagala da se iz priloženog vidi da dosadašnje liječenje ne pomaže, bez obzira na to tko ga je platio... pa da treba probati nešto drugo. Ali, svi već znamo da birokracija ne poznaje zdravu logiku...Ipak, ja bi im to naglasila ... mislim, da ste već prošli 3 AID-a (jer imaju oni ono nepisano pravilo kao 3xinseminacija pa onda ivf, jel tako?). Ja bi ti predložila da opet šalješ sve stare nalaze, da ne bi ti odugovlačili postupak, jer novi zahtjev ti je u stvari novi postupak odlučivanja i provođenja dokaza... Možes se pozvati na broj i datum prethodnog rješenja kojim si upućena u Prag.
Sretno svim putnicama!
Ćao cure!
Nisam dugo pisala ali sam stalno sa vama.
Čestitke svim trudnicama a svim ostalima idemo dalje.
Koliko sam pohvatala ni jedna od nas nije uspjela sa inseminacijom,ja prva pa Chris a Olea je bila treća sreća i na žalost......
Ja nisam imala sreće jer sam dobila 16 folikula što nije dobro za inseminaciju nikako,ali evo preksutra krećem sa novim pikanjem ovaj puta minimalna doza stimulacije pa bumo vidjeli.
Olea ja sam u HZZO predala sve isto kao i prvi puta samo je doktor na zahtjevu morao naznačiti da nije došlo do trudnoće(zbog toga su mi vraćali zahtjev).
Inače nisam imala nikakav dokaz o neostvarenoj trudnoći jer sam radila samo test i nisu me ništa tražili.
draga olea, zao mi je sto ti nije uspelo, ali moramo dalje koliko nam je god tesko. Ja sam danas pocela sa terapiJom pa se nadam da cu brzo u prag u pfc. pozz za sve
spa tako je nažalost kod inseminacije su male šanse.
poslat ću ja sve nalaze kao i prvi puta od viška glava ne boli,a mogu dr zamoliti da isto napiše na zahtjevu da nije došlo do trudnoće ali imam i nalaz bete gdje je vidljivo.
znaći ti zbog viška folikula nisi ni išla na inseminaciju?
toga sam se ja bojala ali kod mene su prestali rasti bio je samo jedan isto uz inekcije.
spa jesu tebi sada odobrili ivf?
:-Mravic kada planiras u Prag? Ja sam tamo od 22. do 25. 5, pa ak si tamo da popijemo neku pivu.
Olea zao mi je, ali mozda bi za slijedeći zahtjev bilo pametno naci MPO ginekologa koji bi napisao da nista od inseminacija, nego da preporuca iskljucivo IVF, obzirom na prosle postupke.
OKNP,navela je doktorica u Petrovoj i prvi puta da predlaže IVF ali hzzo radi po svome.
Zamolila sam dr Lazarovsku da i ona napiše preporuku za IVF pa ću i to priložiti.
OKNP,sretno ti u pragu.
Ona koja nije pisala, naravno da bih volala da se vidimo u pragu, ali ja jos ne znam kada tacno idem. Ako bude sve u redu mislim da smo u isto vreme tamo.
Olea obavljena mi je inseminacija pod velikim rizikom od višeplodne trudnoće i procurila sam 12 dana od postupka.Dobila sam opet inseminaciju svi jako dobro znamo njihova pravila, želim ti da ti uspiješ u svome naumu.
Jedino dobro je to što mi je riješenje stiglo u roku dvadesetak dana.
Ja sam odlučila sa njima jer skupiti ću lovu za 1 ivf onda ne uspijem pa sjedi i plači,mada mi dokt.L.daje velike šanse na ivf-u ja se ne usudim.
Kroz 3 mj. obavim i zadnju inseminaciju pa i to će proći i evo me na ivf.
Ja sam curke negdje 22.5. u Pragu pa sam za druženje![]()
ONKP i moj je mpo doktor tražio ivf ali HZZO je taj koji odlučuje,svi smo upoznati sa situacijom od Chris nakon tolikih pokušaja žena dobije inseminaciju.
Olea zao mi je sta nije uspjeloali drago mi je da idete danje ka cilju
![]()