Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Znaju i najbolji bake/djedovi biti itekako itekako nerazumni pa malom dijabetičaru potajno gurati fetu kruha jer je dijete gladno ili čašu svježeg narančinog sok jer je to prirodno i puno vitamina .
    Ne znam što je gore - hiperaktivca vaditi iz rutine ili ga šopati slatkišima...joj, kad se sjetim te muke! I nikakva potvrda i pečat psihologa tu ne pomaže. Psiholog? PSIHOLOG? Mog unuka vodiš psihologu, od zdravog djeteta radiš bolesno?
    Razumijem i suosjećam. Treba tu dosta vode proteći ispod mosta prije nego stvari sjednu na mjesto. Moj mlađi sin je morao par puta baku baciti iz cipela svojim ispadima, a nakon toga je sama shvatila da mi imamo debele razloge zašto postupamo kako postupamo. Ona ih nije čuvala redovno, niti smo ikada živjeli zajedno, ali bilo je dovoljno nekoliko situacija kad je bila cijeli dan sama s njim, pa je shvatila čemu služi rutina. Nažalost, to je trajalo prilično dugo.

Osim toga, kad je stariji sin dobio naočale i flaster i morao ići na vježbe za korekciju slabovidnosti, rekla je da je možda to problem i kod mog muža, ali da ona za to nije znala dok je on bio mali (ima jako veliku razliku u dioptriji i povremeno mu jedno oko bježi u stranu, kao i našem starijem sinu, samo je kod sina to bilo jače izraženo).
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 04.04.2019. at 10:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •