sad sam se malo zabrinula. zast su onda meni izricito rekli doc u sub?
nekak si mislim bit ce kak treba bit. ako sad previse razmisljam sto ce bit kad cu cekat betu. tako i onako na nista ne mogu utjecat.
tajci samo hrabro! cut ces sutra dr i biologa sto imaju za rec.![]()
tajci i svima ostalima sretno sutra.javite se s veselim vijestima. hvala svima na info. umirile ste me.
Imam pitanje. Opet! Bole me (.) (.) za poludit. Ko u pms-u. Jel to normalno? Nekak si mislim da je to od silnih hormona.
Pozz svima
sandy ja sam za stimulaciju primala gonale i boljele su me cice od 7dc do par dana iza punkcije.
Pa kazu ovako: punkcijom dobiveno 7 j.s. od toga 5 su bile ok za oplodit, oplodjene icsi, no zbog jako losih spermica samo su dvije uspjele i kaze teta biolog da se lijepo razvijaju... Te dvije su mi vracene pa cemo vidjeti hoce li biti + 8.3.danas su bile samo dvije punkcije i tri transfera. Curke, puno srece vam zelim u kojoj god fazi bile!
~~~~~~~~~~ da se i dalje lijepo razvijaju i za pozitivnu betu!!!
Posljednje uređivanje od tina_julija : 20.02.2013. at 15:36
Tajci cekam te cijeli dan. Za + 8.3. Kaj jedino ja od nase ekipe nisam bila danas? Bit cu usamljena u sub.
Moram priznat da sam malo zabrinuta. Sanjam da smo dosli u sub i da niceg nije bilo. Uzas.
sandy ne brini, to se nece desiti.
transferom 5-i dan se povecavaju sanse za uspjesnost, ne smanjuju!!!!!!!
Posljednje uređivanje od bubekica : 20.02.2013. at 15:52
tina_julija, tajcigb, marincezg, sandy0606 sretno cure!!!
Jel se nekom desilo da je stigla m na jedno jutro? Izluđuje me ovo danas. Uvijek dođe 4. dan od prestanka uzimanja duphastonea, danas je krenulo sa smeđim i stalo, i imam feeling da je to sve od ove vještice. Nije ni inače slavna ali ipak traje 3 dana.
jao curke vi ste moji andjeli cuvari.sto bi ja bez vas. ljubim vas sve i zelim vam sto vece trbuhe sto prije.![]()
zanima me jedna stvar, da li idete potpisivati kakve izjave za vrijeme postupka kod javnog bilježnika kao što se prije pisalo?
da da tetadr. obavezna je suglasnost potvrdjena kod biljeznika. i to za svaki postupak.
sandy, ili netko drugi, možete li mi točno napisati šta piše u suglasnosti?
tetadr. to ti je onaj papir koji ti da soc. radnica na vv. na tom papiru pise metoda Mpo, pise da ste upoznati sa svime i na kraju se trebate potpisati tm i ti te upisati oib-e. s tim papirom ides biljezniku koji potvrdjuje vjerodostojnost vasih potpisa, lupi zig, potpise se i naplati to 95kn. i talo za svaki postupak.
nadam se da sam pomogla
hvala, sandy![]()
a kad se dobije ta suglasnost? s obzirom da mi ne znamo hoće li uopće doći do postupka, sve ovisi o biopsiji...
Rominka taj papir se dobije na ispunjavanje kad se krece u postupak(na 3dc.), ali ako ne dodje do (ja mislim) transfera onda vrijedi za iduci put.
meni je rečeno da se može donjeti na sam dan transfera ako nestignem prije,ja sam tako i donjela i nije bilo problema.
Cure, ako u petak dobijem m. a trebam doći 3. d.c. s uputnicom za IVF/ICSI moram na pregled u subotu. Znate li u koliko sati se tamo trebam pojaviti? Mogu li kasnije doći, npr. oko 9h?
Sami mislim da mozes. Ako ce stanje biti kao protekle dvije sub neces na red doci prije 12. Guzva je strasna tako da se naoruzaj strpljenjem.
Ako dobis u petak ujutro nazoves i narucis se pa pitaj sestre kad da dodjes, a ako dobis kasnije, mozes po meni doc u subotu cak i kasnije jer su pregledi 3.dc nakon punkcija/transfera. Sretno!
Hvala cure! Evo moja menga uranila dva dana, tako da smo gore vec u pon. Napokon je dosao taj dan!
Joooj, znači sutra opet novine i živce pod kontrolu. Sretno svima! ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eh, koji sam ja pehistmozda budem morala preskociti...vadila sam krajnike prije 3 mjeseca da bi jucer pala od angine i sada ne znam kako ce biti do ponedjeljka...
Sandy i ostale cure, sretno sutra!!! Javite nam se sto prije <3
thnx tajci. naravno da cu se javit. svima saljem![]()
Eto i mi od sljedećeg ciklusa u postupak.Koliko mi je drago toliko me uhvatio neki strah.
nema straha, samo hrabro naprijed....![]()
danas dobila na cuvanje 2 top mrvice kako kaze biologinja.ostala je jos jedna dobra koju su smrznuli. sad cekamo betu 8.3.
![]()
sandy bravo, nek se lijepo ugnijezde i ostanu tamo još dugo, dugo....super i za smrzlić!
(što se bete tiče, ako su blastice, piški kućni od 9dpt - neki dobar, digitalni npr., a ne da se mučiš s interpretacijom razno-raznih debljina crtice)
tajci i mene brine toliko cekanje. pravi trening zivaca. al na preporuku drage kismet mislim da cu piskit test i prije.
Cure....nek me netko podsjeti...jer se ide na blastice i ako su 3 jajne stanice...ili samo ako je više od 3?
U mom slucaju ih je bilo 6 oplodjeno, i docekali dvije kako je biologica rekla jako lijepe blastice...![]()
drage moje vv suborke!
svima zelim lijepe velike bete sutra!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ti bus mi vibrala live sutra, izmaltretirat cu te dok cekam nalaz![]()