nisam ja imala puno folikula
kakav to antb dobijemo poslije punkcije ??
nisam ja imala puno folikula
kakav to antb dobijemo poslije punkcije ??
mi smo dobili cefaleksin... pod mi mislim na mi s vv.
Posljednje uređivanje od bubekica : 13.11.2012. at 10:41
Ja nisam dobila nikakav antibiotik poslje punkcije...
crvenkapica i meni je taj pritisakna mjehur bio, ali nije bio prestrasan pa se nisam obazirala, ali kao sto su meni ovdje rekli ako te pocne boliti jako, i napuhana si jako i ako ne mozes ici mokriti i tesko dises onda pod hitno se javi doktoru... Nadam se da ce sve biti ok![]()
čitam vas i prisječam se svojih dana nakon transfera i punkcije,užaaasno bolan pritisak dolje,suze su mi išle kad sam morala piškiti.napuhnuta ko u trudnice s 4-5 mj.,al sve to je meni polako počinjalo s prvim menopurom.što je stimulacija odmicala bilo mi je sve teže.dr. mi je rekao da je sve to normalno,zbog hormona.nt je bilo sve gore i jako sam se splašila,a jajnici su mi se tek nakon 2mj. vratili u normalu.rečeno mi je da pijem puno vode(ubacila sam i donat),i mirujem a ako primjetim da mi je teže disati da se javim,zbog hs.znam da vam je teško,odmarajte,bez forsiranja,nek vas maze i paze i držim fige da što prije prođe i ugledate svoju točkicu na ultrazvuku.
ni ja nisam dobila antibiotik ako se dobro sječam.
Posljednje uređivanje od žužy : 13.11.2012. at 11:10
Ja sam danas bila na prvom uzv i imamo jedno srceko!no dr me pitao kako se osjećam jer mi je desni jajnik dosta povećan. Uglavnom, ja se osjećam dobro, ali definitivno ću više odmarati i maziti mrvicu
tako da mislim da je nekad bolje da nam tijelo da znak da usporimo. Meni moje nije baš dalo do znanja da usporim pa sam zadnjih tjedan dana svašta polako radila... Sad mi je malo žao...
Pozdrav cure iz još uvjek bolničkog kreveta. Nalazi su mi bolji i ja se malo bolje osjećam ali me nemaju namjeru tako brzo otpustiti kući. U petak vadim betu jer je L rekao da nema svrhe čekati 19. jer ionako nisam dobila boostere. Iskreno,toliko mi je stalo do toga da samnom bude sve ok,pa nisam nestrpljiva zbog bete. Iscjedak se smanjio,tu i tamo malo zabrlja ulozak nakon utrica,ali L kaže da nije ništa zabrinjavajuće. Jako me vesele svakodnevne vijesti o novim trudnicama!
srecha, držimda sve bude ok i da brzo izađeš iz bolnice! Drži se!
Srecha![]()
Ne,nemam hematom. Zašto? Aha,kod Lucingera.
Ma vidim da si u bolnicia on mi danas rekao da je hospitalizirao curku koja ima veliki hematom! I ja ga imam danas ga je nasao, ali je na srecu mali pa sam doma ! Zasto si ti u bolnici? Hoce sve biti ok?
Hiperstimulacija. Bilo je ok dok nisam počela teško disati. I dobro da sam došla u bolnicu jer je liječnik rekao da je stanje ozbiljno. Dehidrirala sam pa su mi se poremetili elektroliti i zgrusavanje krvi. Sada je malo bolje ali će me jos dosta zadržati u bolnici. Dr je odmah rekao da sam kandidat za hiper pa me jako pazio,ali me valjda dokrajcio brevactid nakon punkcije i duga vožnja do i iz Zagreba nekoliko puta. Ma biti će sve okej!![]()
Ajme srecha bas mi je jako jako zao! A u bolnici u Puli si? Pitam da nisi slucajno zapela u Zagrebu![]()
Nadam se da ce ti se ispaltiti sve ove muke moja!
Bok curke
Da vam javim, vadila betu i nista, beta 3,0
Prestala sa terapijom, cekam da M stigne i u nove pobjede
Posto je ovaj bio u prirodnom mislim da mogu opet odmah u novi postupak
Nema predaje
trudnicama
tuznicama
~~~~~~~~~~~~~~~~~ cekalicama
I moja beta je negativna...kako LOTTOS kaže...nema predaje![]()
lotos i mravak jako mi je zaonadam se da ce vam sljedeci postpak brxo doci i proci i biti dobitan!!
LOTTOS, mravak zao mi je~~~~~ za dalje!
Ja jos ne pripadam ovoj temi. Samo da se javim srechi,da me prepozna ako nije do sad.E da i svi drzimo fige i non stop pitaju za tebe. za petak!!!!
A vec kad sam tu,zelim i ostalim curama pozitivne bete i mirne T do kraja!!
Pozdrav cure! Molim pomoc.
Betu vadim 12.dan - da li se racuna dan transfera?? Bio je 5.11 pa bih vadila sutra.
Na kucnom testu (kojem je btw. debelo prosao rok trajanja) pojavila se potvrdjujuca blijeda crtica - jedva sam suspregnula veselje. Znam da to nista ne znaci.
dan transfera se ne računa, to je nulti dan.
ponovi test sutra, pa mirno čekaj betu.
Evo mene sa transfera vračene 2 mrvice 5 dan![]()
![]()
Moj kucni test nije lagao...ali pricekajmo malo... Jednom mi je vec beta bila pozitivna, ali se prestala duplati nakon 6 dana. Strpljenja molim
![]()
evelyn, onda strpljivo cekamo veliku betu!
sretno svim betocekalicama!
evelyn cekamo duplajucu betu!! Sretno! I cestitke!
evelyn, čestitke i želim ti lijepu duplajuću betu.
Runa, meni je isto 5 dnt ali za divno čudo ja sam tak mirna...sad ne znam jel to zbog puuunooo odrađenih postupaka ili nečeg drugog.
Želim nam lijepe bete za tjedan dana. Drž'se![]()
Čekalicama![]()
![]()
![]()
![]()
Evelin čestitam i za lijepu betu ~~~~~~
meni danas 7dnt, radim i briga oko, pa sam nekako gurala bez nervoze, ali vikend i činjenica da opet ni u ovom postupku nemamo smrznutih nakon 11 stanica me baš nekako zabrinula
![]()
Ja imam prilično stresan posao i izložena sam kihanjima i šmrcanjima i ..., pa sam na bolovanju do bete. Ako bude pozitivna, nadam se i dalje. A doma me šparaju pa sam sad i natukla koju kilu.
Betočekalice i sve druge ~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Evo i nas među čekalice bete. Danas bio transfer jednog dvodnevnog četverostaničnog embrija. Dva dana ćemo mirovati, a onda natrag na posao... da nam vrijeme brže prođe... Uh, sad sam skužila da govorim u množini. Možda je to neki znak?!
Uglavnom, saljem poljupce svima![]()
Držmo (i ja isto često nešto u množini) fige za veliku betu, također drugi dan išla raditi,... Sretno!
crvenkapica, ni ja nisam imala apsolutno nikakvih simptoma, a danas, 14dpt - beta 841,5! (11dpt bila 169)Bit ce da je to radi vibri koje ste mi poslale!
Hvala! ... samo, ja se nisam nimalo opustila... Pregled za 7 dana... Update tada
![]()
Svim cekalicama - sretno i hrabro (hrabrije od mene!
Evelyn73 čestitam od srca, danas su me baš rastužile loše vijesti koje su se zaredale zadnjih dana, evo napokon mogu hopsati za betu
Nadam se da ću se uskoro družiti na ovoj temi, moj postupak se napokon bliži![]()
Evelyn73, čestitam od sveg srčeka moga!!. Predivne vijesti i još bolja beta!!Neka sve do kraja bude kako treba!!
![]()