Nasla sam cijeli kotac estrofema ako ko treba nek se javi na pp poklanjam naravno
Nana, naša mare 41 je tražila estrofem, pa ako nije problem spremi joj, a ja ću joj sad poslat sms, može?
Hvala draga u njeno ime
pusa
Na ovom forumu http://www.neplodnost.com.hr/kunena/...upnja-razmjena možete ono što ovdje ne smijete-prodavati lijekove.
poklanjam 7tableta clomiphena 01/2016 i 7 tableta jasmina 2014g
Cure,molim vas ako netko ima viška duphastona.HITNO!!!
Ja bi molila ako ima netko viska utrogestana meni treba
Ja samo dajem informaciju pa bi molila administratora da me ne kazni jer nemam nikakvih loših namjera.
Unaprijed zahvaljujem
Ljekarna Pablo u Zagrebu u Ilici ima neku zalihu lijekova koji se koriste u terapijama kod potpomognute oplodnje pa ako tražite, evo da znate.Gdje ima.
Ps: Imaju i Brevactida, vidla sam da je netko tražio.
Apropo klomifena, na tržištu postoji i može se naručit bez problema lijek Clomid koji je po sastavu klomifen i ide na plavi recept.
Još jednom se ispričavam administratorima ako sam nenamjerno prekršila neko pravilo.
Lupe, jel zaliha znači da su akcijske cijene, jel dobar rok trajanja?
Poklanjam jednu kutiju utrogestana...
I dalje trazin duphostan
Ja poklanjam cijeli kotac esteofema a trazom utrogestane ako netko ma
Gonale i cetrotide! HELP![]()
Dobro bi mi došlo: femara, cetrotide, puregon, menopur, ovitrelle, šta god od toga.
Estrofem udmljen a i dalje trazim utrogestan
premjestila sam raspravu o utrogestanu i soc. ginekologu na temu o MPO trudnoći http://forum.roda.hr/threads/68003-M...53#post2270853
Posljednje uređivanje od BHany : 12.11.2012. at 10:13
Tražim Duphastone, HITNO!
098/939 8218
Poklanjam klomifen 3 kutijice.
Potražujem logest
Ja imam umjesto logesta, femoden ako ti to odgovara?
nana0501, obrisala sam tvoj post jer je ovaj pdf namjenjen neplodnosti i ovdje smijemo razmjenjivati isključivo lijekove vezane za neplodnost
također, pitanje dojenja je posebno osjetljivo i važno za ovaj forum i našu udrugu i nikako ne možemo olako dopustiti distribuiranje pripravaka vezanih uz laktaciju
hvala na razumijevanju
sve ok - bitno je da su stigli![]()
Drage cure,
jel ima netko Gonal F 75 IU?
Hvala
Imam 2.kutije utrogestana (2/2013) i 2.kutije duphastona (2015) ako kome treba...
Draga Fairy,meni bi trebali duphostani ako su jos slobodni.
Hvala!!!
podsjećam na ovaj forum za lijekove: http://www.neplodnost.com.hr/kunena/lijekovi
Poklanjam 10komada logesta ako kome treba'???ko se prvi javi u inbox sutra šaljem...pozdrav
Idu li klomići na recept ili ne? U ljekarni su mi rekli da idu,a kada je ginekologinja pokušala poslati nalog ljekarni,nije joj dopuštalo već joj ga je uredno vraćalo,paje reklada ih moram kupiti...U svakom slučaju,tražim...Bude li postupak dobitan, sve svoje proslijeđujem dalje![]()
Klomiće se može dobit samo u bolnici - bolničko liječenje. Tako je meni moj gin.rekao u sedmom mesecu.
I dao mi je privatni recept da ih kupim u Trstu. Cijena - 5 eura.
Kod nas u apoteci ih je trebalo čekat cca 10 dana i koštali bi 150 kn.
Cure i dalje trazzim duphastone.
Poklanja 10 logesta trab ko???????
Cure, imam kutijicu Decortina 5 (2/2014), dakle 20 tbl. + 6 tbl. iz druge. Znam da se mogu dobiti na recept, al' ako kome treba rado posaljem, ja ih ne koristim!![]()