-
"treći pojas" za starog Golfa
Tako je meni kuma rekla da pitam vas znalce rode.
Kak se naš miš još nije rodio, zbilja nemam blage veze o autosjedalicama, ali pitam za nju i jednostavno prenosim njezino pitanje. Imaju Golfa jedinicu. Hm, možda je bitno koja je marka sjedalice?
Fala!
-
Iskreno? Niš ne kužim
Kaj bi ona zapravo htjela.
Ajde ti nju posjedni uz sebe za komp pa polako.
Što ih interesira? Koliko je djete staro?Jel ima pojaseve i otraga?
Itd
-
-
Ma golf jedinica nema pojaseve straga. Moji starci ga imaju za na viksu da ne prljaju novi auto u blatu. I mi ikad ne možemo s njima tamo već sa svojim autom baš zbog tih pojaseva.
-
Konačno sam skužila o čemu se radi.
Dakle, ovo ima veze sa samim autom, a ne toliko autosjedalicom. U Golfu jedinici nema onog pojasa u sredini (ivancica je točno rekla), pa moja kuma pita da li znate gdje bi se on mogao kupiti. Ona je od nekoga čula da se negdje može kupiti, ali ne zna gdje. Bilo bi mrak kad bi netko to znao.
Inače, par crtica o mom kumčetu. Rođena je 1,5 mjeseci prerano, zbog mamine preeklampsije, sa 1,5 kg. Danas (skoro 3 mjeseca) ona je prava curka sa preko 4 kg.
-
evo da i ja pitam...
imamo golfa 2, na zadnjem sjedalu nema nikakvog pojasa...
treba li montirati taj pojas ili postoji autosjedalica koja se nekako drugačije fiksira na zadnje sjedalo?
nadam se da nije glupo pitanje...
-
To sam upravo i ja pitala za Opel! Koliko sam skužila,može se ugraditi valjda na svaki auto,ali samo ne znam gdje i kako. :?
-
Kod starijih tipova automobila gdje nema pojasa, postoji mogucnost ugradnje. Kako i gdje bi trebalo pitati mehanicare i servise, oni ce najbolje znati.
Kad nema pojasa, as se ne moze montirati.
Jedini nacin bez pojasa je isofix, no ako auto nema pojasa nema ni isofix jer je on u serijskoj proizvodnji u zadnjih par godina.
-
dakle, nula bodova..dobro, dakle treba provjeriti sa automehaničarima...
-
may, vjerujem da ces srediti pojas sa mehanicarom.
sretno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma