Pokazuje rezultate 1 do 50 od 77

Tema: Dignimo naš glasi protiv aktualnog zakona o potpomognutoj oplodnji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Educirajte me malo, ja prvi put čujem za TV Jabuku, koliko uopće ljudi prati i gleda taj tv program?
    tv jabuka je bivši OTV, nije neka velika televizija ali i to je dobro da se i dalje čuje naš glas...može se gledati lokalno u zagrebu i okolici a mogu gledati i svi oni koji imaju max tv, za ostale operatere ne znam

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nakon što me nekolicina napala, malo sam razmislila, stojim naravno uz vas i promjene iako ne znam kakav je prije bio zakon i u čem je najviše problem, al budem iščitala prijašnji zakon i sadašnji samo dok skužim gdje ima prijašnji

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    nakon što me nekolicina napala, malo sam razmislila, stojim naravno uz vas i promjene iako ne znam kakav je prije bio zakon i u čem je najviše problem, al budem iščitala prijašnji zakon i sadašnji samo dok skužim gdje ima prijašnji
    ma dovoljno samo da znaš podatak da nije bilo ograničenja oplodnje jajnih stanica po postupku na 3, što je automatski značilo da jednom stimulacijom dobiješ u prosjeku 12 jajnih stanica koje se sve oplode i onda ti vraćaju jedan ili dva (tri) embrija nazad u maternicu a ostalo zamrzavaju i onda ne moraš ići u sljedećem postupku (ili dva, ili tri postupka) na stimulaciju....
    puno su veće šanse za trudnoču, nego kad se zamrzava jajna stanica....

ima toga još, slobodno pitajte...cure puno znaju odgovorit će ti
    Posljednje uređivanje od kata.klik : 27.07.2011. at 15:22

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    kokica od crnjaka?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •