Uh Kaae, stvarno nije za žuriti se u postupak koliko je skupo, a ti još u "probnom roku"... ina33, kad vidim da napišeš 10 stanica, 21 stanica, ne mogu povjerovati da si ti u pitanju, pročitam i mislim krivo sam vidjela. I kako će onda dr-ovi na naša pitanja odgovarati sa da ili ne, dobro ili loše. Kao i u svakom poslu, tako i u njihovom, nema crno ili bijelo. Ali sve mi volimo pitati i nadamo se odgovoru koji nije samo ma dobro je to i sl. Ja sam izvadila hormone, otići ću na kontrolu i još uvijek nisam sigurna dal' ću dr-a pitati za mišljenje kad je i meni samoj nešto od toga jasno, nešto opet nije pa zbog ovog drugog....Uglavnom moj nalaz je ovakav (uz krovnu referentnu vrijednost 39+
) :
TSH 0,96 (0,27-4,2)
FSH 8,9 (3,9-8,8)
LH 3,6 (2,1-10,9)
E2 137 (27-122)
prl 572 (71-566)
ATG (antit. štit.) 855,6 (do 115)jer je ranije bilo tisuću i nešto
Sa FHS mogu biti zadovoljna, ali ako je veći više od 2,5 puta od LH znak je slabe rezerve js (na granici sam-nije krajnje loše).
Za E2 pitam za mišljenje, znam da je previsok i da kvari sliku, ali moji su ciklusi kratki, nalaz je 5.d.c. pa pomišljam da sam već krenula prema sredini ciklusa kada E2 može biti nešto veći (utjeha).
Prolaktin sam jednom izvadila, bio je ok, i sada ovo. Dal' se bromergon koristi i za takvu vrijednost?
AMH ću konačno izvaditi idući tjedan, a onda mi više ne trebaju FSH i LH.