Blueone meni je sad u zadnjem postupku mpo dao estrofeme i andol 100. Nista drugo a u proslom samo injekciju koju sam piknula 6 dnt. E mene zanima zasto sad nista drugo nisam dobila. Spremam se opet u postupak pa da znam dal da ga pitam sta cu dobiti.

Odgovori s citatom

Mojca ti i ja ko papagaji

.
ma ono pak što sam htjela reći je da ako Rijeka inače se izvježbala - odnosno jedan vaš liječnik - na prirodnjacima i u tome ima navodno zavidne rezultate (oni ih sami hvale), ne vidim ama baš niti jedan razlog zašto ne bi tebi kao (s)low responder išli s tailor made protokolom, s jednom od (poluprovjerenih - jer ne šljaka svaki za sve (s)lowies) stimulacija..... ! Na tebi je da stvar uzmeš skroz u svoje ruke, za početak se ja iskreno ne bih niti zadovoljila s ovakvim standardnim protokolima niti bih se dala otpremiti s "nešto" antralaca u jednom ciklusu. Tvoje je da pitaš i traži konkretan odgovor, tek onda ustvari znaš čime ti raspolažeš. Nadam se da se ne ljutiš zbog ovakve iskrenosti. AMH je nažalost vrlo vrlo vrlo nizak, za pretpostavljati je da ih antralci prate - nažalost, ali to nije razlog za popustiti i ne pokušati još bar jednom odraditi na teret HZZO-a nešto drugačiju stimulaciju. Ostalo bih ja iskreno otvoreno pitala liječnika koliko ima smisla dalje pokušavati s vlastitim stanicama. Pak, zaboravila sam ti godine?
.
.