Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    saraLaughs avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Pozdrav cure nova sam tu.. vidim ima masu postova.. puuno informacija.. imam 33 gidine.. uredan 28-dnevni ciklus konstantno.. zadnji nalaz Uzv 9 dan ciklusa dobar, jajnici u redu ,s dominantnim folikulom od 17 mm , prima time test nije pokaza ovulaciju. Progesteron 21 dan 4,5... fsh od prije 2 godine 13.1 .. (2010 je bio 7,1) amh vjerojatno smanjen (bar je bio na granici 2009 god) polip u maternici od nekoliko mm,spremam se sad hodocastit u bolnicu za skinit ga. Trebam li se uopce nadati da cu prirodno uspit stvorit bebaca ?

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj saraLaughs prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure nova sam tu.. vidim ima masu postova.. puuno informacija.. imam 33 gidine.. uredan 28-dnevni ciklus konstantno.. zadnji nalaz Uzv 9 dan ciklusa dobar, jajnici u redu ,s dominantnim folikulom od 17 mm , prima time test nije pokaza ovulaciju. Progesteron 21 dan 4,5... fsh od prije 2 godine 13.1 .. (2010 je bio 7,1) amh vjerojatno smanjen (bar je bio na granici 2009 god) polip u maternici od nekoliko mm,spremam se sad hodocastit u bolnicu za skinit ga. Trebam li se uopce nadati da cu prirodno uspit stvorit bebaca ?
    Ovo je tvoj post od prije i vidim da si napisala da je znao fsh biti i 13. Nazalost vidis i sama da varira pa ga cekiraj sada da vidis kakvo je stanje. Da iz godine u godinu moze biti sve gore. Jesi odstranila ovaj polip vec??
    Posljednje uređivanje od sara79 : 22.02.2016. at 09:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •