Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zongoloni avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Nažalost moje želje se nisu ostvarile, 13dpt beta = 1,17.

Idući korak je ponoviti nalaze hormona, da vidimo kako trenutno stojim sa FSH/LH. S obzirom da su me već u pola ovog postupka pripremali na opciju donirane js, ne znam što bih dalje. S jedne strane, jasno mi je da hormoni i endometrioza nisu na mojoj strani, ali s druge strane od 4 punkcije - 3 su završile sa ET. Teško mi je odustati, a opet ne želim sama sebe zavlačiti ako ne ide jer je svaki put sve teže

Bilo kakav savjet je dobrodošao

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj zongoloni prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost moje želje se nisu ostvarile, 13dpt beta = 1,17.

Idući korak je ponoviti nalaze hormona, da vidimo kako trenutno stojim sa FSH/LH. S obzirom da su me već u pola ovog postupka pripremali na opciju donirane js, ne znam što bih dalje. S jedne strane, jasno mi je da hormoni i endometrioza nisu na mojoj strani, ali s druge strane od 4 punkcije - 3 su završile sa ET. Teško mi je odustati, a opet ne želim sama sebe zavlačiti ako ne ide jer je svaki put sve teže

Bilo kakav savjet je dobrodošao
    Sve ovisi o tome što sama želiš/što vi kao par želite i koliko su vama bitni geni. Ako si želiš povećati šanse da izađeš iz MPO-a s djetetom, svakako poslušaj liječnike i pokušaj donaciju. Ako ima šanse za posvajanje onda usmjeri energiju u to. Ako ti ništa od toga nije prihvatljivo, onda vrti postupke s vlastitim stanicama do nekog trenutka kad ćeš ti sama biti mirna da ste pokušali sve, pri čemu će od sva tri scenarija možda šanse da izađeš iz svega s djetetom biti minimalne.

Objektivno, liječnici ti već kažu da je "sve" već odrađeno, mislim da su naši liječnici (ako si kod nas u liječenju) vrlo konzervativni oko razgovora o donaciji, a ako su je stavili na stol, onda bi ih ja shvatila ozbiljno. Ali, ti sama znaš što je za tebe i tvog muža sve, jer to ovisi o stvarima koje su vam prihvatljive.

Sretno u svemu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •