Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj saraLaughs prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kod dr. šunj.. poznato ? Molim Vas za malu pomoc? Ima li iko iskustva s AmH blizu granice smanjene ovarijske rezerve i takodjer FsH tako a da je isa u postupak ? I jos nesto.. Jel mozda znate kako ide s bolnicom i nevjencanim parovima u potpomognutoj ? Hvala
    Koje su ti vrijednosti Amh i Fsh?

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

saraLaughs avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Koje su ti vrijednosti Amh i Fsh?

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
    Nalazi od prosle godine.. AmH 6.92, fSH 8,5. Sad u ovom ciklusu cu radit nove...

saraLaughs avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Uz te nalaze imam jos i moguci hidrosalpkins na lijevom jajovodu- dijagnoza nije potvrdjena.. Zato sta se na LpSc ceka do jeseni.. Ameni vrime curi..kako nema smisla , tako sam za HsC polipa cekala godinu ipo,, da bi on u medjuvremenu navodno sam otisa tokom ciklusa..al ona je to vidila tek na samoj operaciji..al bar znam da je sluznica maternice ok - Spermiogram uredan.. To je sve od nalaza koji eventualno nisu bas najbolji i moje godine 35. Najvise zbog tog me salje u postupak jer nema smisla nakod dvi godine pokusavanja prirodnim putem da ostanem na tome. Citala sam tu da s tim hidrosalpkinsom nije najpametnije ici na MPO al dr.kaze da to ne smeta.. Sad sam u nedoumici.. otic privatno po jos jedno misljenje? Ali kako dobit pravi odgovor onaj strucni a da mi privatno ne naginje isto na potpomognutu -uz placanje ? Zelim reci da..ok je da krenem u postupak u bolnicu al bi tila vidit jer to s jajovodom moram rjesiti ili ne ? da zbog tog nebi bilo neuspjesno uz itekako manje sanse..ako u bolnici nema nista prije jeseni, jel iko zna privatno di se to moze napraviti ? HVALA VAM... <3

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •