Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    saraLaughs avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Istina je vrijeme ti curi, nazalost to je tako kod svih nas.
    Moja preporuka ti je da ne gubis vrijeme vise. Nadji MPO doktora i kreni u akciju. Otegne se sve to kao sto vidis i dok se okrenes dva puta prodje godina dvije.
    Sretno!
    Da ,da.. slazem se... I s tim polipom sam izgubila 1.5 godinu zapravo.. Zato sad sam se odma pokrenila u prikupljanju uputnica za sve sto moram obaviti
    prije postupka. U KBC Split...Dr ima pravo rekla je da nema smisla cekati jesen za LPSC , jer uz ove nalaze od prije i zbog godina, opet provesti jednu godinu oko potvrdjivanja dijagnoze i eventualno saniranje istoga, i spontanu trudnocu ocekivati ?? Tesko.. pratiti
    plodne dane i mastati i to vise nema smisla. Hvala ti.. Sreca i smirenost nam svima tu trebaju. Znate li kako ide s lijekovima preko HZZZO-a ?

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj saraLaughs prvotno napisa Vidi poruku
    Da ,da.. slazem se... I s tim polipom sam izgubila 1.5 godinu zapravo.. Zato sad sam se odma pokrenila u prikupljanju uputnica za sve sto moram obaviti
    prije postupka. U KBC Split...Dr ima pravo rekla je da nema smisla cekati jesen za LPSC , jer uz ove nalaze od prije i zbog godina, opet provesti jednu godinu oko potvrdjivanja dijagnoze i eventualno saniranje istoga, i spontanu trudnocu ocekivati ?? Tesko.. pratiti
    plodne dane i mastati i to vise nema smisla. Hvala ti.. Sreca i smirenost nam svima tu trebaju. Znate li kako ide s lijekovima preko HZZZO-a ?
    Ja mislim da ti je najbolje prvo na kolnzutacije otić,zatim će ti dr reć šta treba od nalaza jel koliko sam svatila da ti na svoju ruku skupljaš nalaze,a šta se tiče lijekova preko hzzo većinu dobiješ u protokolu bar su meni dali jedan jedini morala kupit Femaru,al sve ovisi šta će ti bit u protokolu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •