Stranica 43 od 49 PrviPrvi ... 334142434445 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Lovelife fsh se različito gleda s godinama žene, meni je s 38 god gornja granica 12 iul, a nekim ženama mlađima je gornja granica 10iul. Amh mi je sličan kao i Panti u pmolu, malo viši 2,87. Panta ima oko 40 god ako se ne varam tako da je 10iul fsh bez nekih terapija za snižavanje rekla bi skroz ok. Jedino što faktor godina igra ulogu i treba što prije ić dalje baš zbog godina i zbog bržeg starenja jajnika nego kod žena s 30 ili 35.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Da, možda taj fsh nije tako “strašan”, ali godine su vec visoke.. a samim time kvaliteta js smanjena.. no nadam se da će vitamini i matična mliječ učiniti svoje.. jedna js je dovoljna, jedna- dobitna ♥️

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala drage cure, da, faktor godina je veliki čimbenik bar u mom slučaju, sad već ulazim u 41. Ostali nalazi su mi ok, jedino prolaktin ne znam koliki je jer nisam radila tu pretragu, a TSH mi je 1.85. Eto, imam još malo vremena, trenutno sam na KBC Split. Polako sam već svjesna svega, mada mi je rečeno da se zna naći i koja dobra stanica čak i u mojoj dobi, mada sam realist. Bitno
    mi je sanirati ciste, i odgovara mi blaži protokol ili praćenje u prirodnom ciklusu, ne vjerujem da ću ponovo na onu jaču stimulaciju. Bude li promjena, javim, a vama želim puno uspjeha i pratim vas i dalje, super ste.

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Draga Panta hvala ti, i ja sam u KBC Split. Taman skupila lijekove i krećem uskoro. Meni je prvi put full stim Bemfola, Cetrotide, Pregoveris. Samo ti drmaj po suplementima radi kvalitete j.s. i bit će sve to super! Naći će se jedna kvalitetna i vrijedna j. s. To nam je dovoljno! Kad stigneš baci oko na podtemu MPO u Splitu i tamo se dopisujemo. Što su ti preporučili za ciste, kako da ih saniraš? Dali uzimaš neku terapiju ili ćeš ih uklanjati laparaskopski?

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Panta, da mi je dobit tvoje 4 stanice bila bi presretna.. Kad ideš na konzultacije? Kod koje si ti dr? Ja sam kod Marušić. Možda znaš ali humana ima ljetnu pauzu. Svakako odi do kraja 5.mj.da se upišeš i kreneš u 9 mj odmah nakon ljeta ako ne možeš ranije zbog cisti.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Draga Panta, hvala ti sto si sa nama podijelila svoje iskustvo, držimo palčeve da se zvijezde poklope i da uspije!
    Probaj još dodati c vit, D vit., E vit, Omegu 3 (to su i meni preporučili)..
    a bilo je puno slučajeva da stimulacije nisu uspjele, ali je onda uspjelo prirodno!
    Meni je dr.Lucinger rekao i da je dobra vježba,npr. trčanje (zbog bolje cirkulacija).. ne mora to biti ništa extremno, 20-30 min..
    I provjeri si Dheas, ako je niska razina onda bi mogla i to, ali pitaj dr.za mišljenje.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lovelife, Nasty, evo sam malo pogledala svoje nalaze, DHEA - SO4 mi je 5.01qmol/L, estradiol 0.181 nmol/L. Ostali hormoni su pri sredini ref. vrijednosti. Da, i ja sam bila kod dr. Marušić, za ciste mi je rečeno da su kod nekih žena reakcija na aspiracije, kao neka vrsta hematoma i da ne bi trebale biti išta alarmantno, nisam još imala kontrolni pregled, planiram nakon Uskrsa. Zaboravila sam napomenut da sam nabavila macca prah, jedna čajna žlica u smoothie ili sok, navodno i to dovodi hormone u ravnotežu. Hvala za savjet za trčanje, inače volim šetnje i dosta hodam pa bi mi i to pasalo. Pokušavam bit pozitiva, nadam se da ćete i vi ostat tako, javljajte novosti.

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Panta, draga DHEA-S ti je u granicama normale, negdje sredina.. Meni je malo iznad gornje granice. Vidila sam da se na iherbu mogu naručiti prenatali sa dhea dodatkom. Svakako pitaj dr. za savjet, nekim ženama su ga dr. preporučili. Koliko sam pročitala od cura s drugih foruma nije sigurno koliko se količinski dhea apsorbira u dhea-s u krvi. Manjak dhea može izazvati umor, nekvalitetne j. s. a višak dlakavost, pcos i još neke tegobe. Maca prah još nisam koristila ali nekom prilikom sigurno hoću, sad dajem šansu shatavariju dok se ne počnem bost. Još čekam mengu..
    Sretno sa svime!!!

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Drage cure, saznala sam da sam ostala trudna dok sam se pripremala za postupak u 4.mj. na koji nisam ni krenula. Bila sam u ginekologa, trudnoća je potvrđena, no još je rano za čestitke, nadam se da će se sve dalje odvijati u najboljem redu. Jučer sam išla vratiti ljekove na humanu. Ako će nekome pomoći ja sam pila Shatavari premium u prahu nakon što sam prekinula sa Femostonom da održim hormone u normali. Čitala sam o toj biljci sve najbolje. Također sam bila na ukupno tri tretmana Chi Nei Tsang masaže abdomena u Splitu i jednom sa kombinacijom refleksoterapije stopala. Mislim da mi je to puno pomoglo, jer prije baš nešto nisam osjećala jajnike. Zadnji put sam znala da mi je ovulacija pa smo imali ciljane odnose iako tome nismo pridavali neku nadu. Više sam ovo sve obavljala kao pripremu za postupak da povećamo šanse za ivf. Muž mi je također koristio Gokshura premium.
    Drage cure želim vam svima puno puno sreće i uspjeha da ostvarite svoj san!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Ajmee Nasty, pa to je prekrasna vijest!!!
    Želim ti da ostane sve u najboljem redu!
    Ajme, prekrasna vijest!

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Nasty, ovo su predivne vijesti. Neka sve bude super!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Antigravity, a kako si ti? Sve u redu sa trudnoćom?

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Lovelife prvotno napisa Vidi poruku
    Antigravity, a kako si ti? Sve u redu sa trudnoćom?
    Hvala na pitanju. Pa evo, za cca 3 tjedna mi je 2. pregled tako da se nadam da je sve ok i da će biti sve ok. Imam upalu koja je potencijalno opasna, ali doktorica je odlučila da s antibioticima krenem kad završi organogeneza. Nije mi svejedno, ali nadam se najboljem.

Inače imam tipične simptome trudnoće - mučnina non stop, sve mi smrdi, svaki drugi dan povraćanje, cicke bolne, spava mi se stalno, mood swings i tako.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Draga Nasty, kolika je cijena tih masaža i koliko ih je dobro napraviti?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Draga Nesty!! Cestitam to su prekrasne vijesti

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Lovelife i Antigravity hvala vam cure moje! Ne znam što bi rekla pametno, ovo kod nas izlazi izvan svih zapadnoznanstvenih okvira..
    Lovelife ja sam išla na ukupno četiri, krajem ciklusa i početkom ciklusa do ovulacije. Cijena na fb stranici je pisala 250, a meni je naplatila 220 svaki put.
    Bila sam već pisala detaljnije o tome i kopirala link, ali mi je izbrisan post zbog pravila foruma..
    Antigravity drži se, bit će to sve super! U kojem si tjednu sada?

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Nasty prvotno napisa Vidi poruku
    Lovelife i Antigravity hvala vam cure moje! Ne znam što bi rekla pametno, ovo kod nas izlazi izvan svih zapadnoznanstvenih okvira..
    Lovelife ja sam išla na ukupno četiri, krajem ciklusa i početkom ciklusa do ovulacije. Cijena na fb stranici je pisala 250, a meni je naplatila 220 svaki put.
    Bila sam već pisala detaljnije o tome i kopirala link, ali mi je izbrisan post zbog pravila foruma..
    Antigravity drži se, bit će to sve super! U kojem si tjednu sada?
    Hvala ti! Sad sam u 10. tjednu, točnije 9+4

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Lovelife, nema nekog pravila koliko puta treba, sve ovisi od osobe do osobe.. ja sam išla kako sam mogla i imala vremena.. Otpr. jedamput i 7 ili 10 dana. rekla mi je da lijevi jajnik odgovara na tretman, a desni da spava.. i na zadnjem tretmanu mi je rekla da mi je očito ovulacija..

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Nina hvala ti draga!
    Antigravity brzo će 12tt pa ćeš bit mirnija. Držim fige na najjače da bude sve super!

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Nina hvala ti draga!
    Antigravity brzo će 12tt pa ćeš bit mirnija. Držim fige na najjače da bude sve super!
    Hvala ti, i ja tebi zelim najveću sreću i da javljamo samo lijepe vijesti.

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

U četvtak idem kod doktorice i dat će mi neke hormone.I to je početakZanima me da li mogu piti hormone zajedno sa tim shatavari prahom?Hvala

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Taichy, možeš piti hormone i shatavari.. jedino sam si ja odvojila, da nije bas u isto vrijeme

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Svi doktori kazu da se u vrijeme stimulacije prestane sa svim suplementima. No, ako nemaju nikakve veze ni ucinka, onda je vjerojatno dozvoljeno

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Taichi, možeš piti i jedno i drugo. Kako ti je Lovelife napisala samo nemoj u isto vrijeme. Sretno!

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Argente Taichy nije još na stimulaciji nego radi na tome da dođe do stimulacije. Kao što je i kod mene bio slučaj. Lp!

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Meni je moja ayu terapeutkinja preporučila da koristim i aswaghandu u kapsulama za regulaciju hormona, jednu tabletu dnevno. Ja to nisam pila ali namjeravam početi nakon trudnoće i ponovno sa shatavarijem. Žena s tim regulira hormone a dijagnozu POF je dobila prije 5-6god + sama sebi radi masaže abdomena o kojima sam pisala. Također održava tečajeve iste. Međutim izvan RH je ovo ljeto. Lp!

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Ali može joj se pisati na fb. Slala sam linkove ali su mi administratori obrisali post. Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Super Nasty na info!
    a koliko ona ima godina?
    Mene svi plaše sa kardiovaskularnim bolestima zbog prijevremene menopauze-POF, jer zbog manjka estrogena polako sve počne odlaziti

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Draga Nasty, a kako si ti? Sve ok?
    Možeš mi u privatnoj poruci napisati kako se žena zove?

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Lovelife poslala sam ti privatnu poruku. Da i ja sam o tome čitala i muka mi je bila kad sam skužila da ću morat piti hormone do 51god. Ali u ovim biljnim pripravcima ima malo hormona, odnosno supstanci koje reguliraju hormone. Ja ću probat s tim kad završim s dojenjem.. Inače sam ok, bila na uzv, kuca srce sve štima. Najiskrenije se nadam da će tako i ostati. Iako imam ponekad strahove, al radim sve što je u mojoj mogućnosti da se sve odvija dobro. Odmah sam otišla na komplikacije da se ne stresiram jer mi je posao dosta naporan. Ma bit će to sve ok.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Nasty jedi dobila moju poruku gdje te pitam za ime žene?
    Ili nam to brišu

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Uspjela sam vidit, to ti je ta, javi joj se! Moja prva poruka je komplet izbrisana. Ljuta sam ko pas. Stalno mi brišu poruke kao da sam neki kriminalac.

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

U zagrebu je idući vikend, na njenoj fb stranici imaš sve podatke..

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Vidjela sam, hvala ti
    Ti si dobro, sve ok?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Pozdrav svim curama.U kratko o meni ima AMH 0.6 FSH 12 bio mi je vislji 20 uspjela sam ga sniziti sa vitaminima.Bila sam na prvom postupku ivf i nije uspjelo jer nisu nasli ni jednu stanicu na zalost.Jako lose reagirala na stimulaciju sa menopurima.Zelim svima sretno dalje u postupcima

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svim curama.U kratko o meni ima AMH 0.6 FSH 12 bio mi je vislji 20 uspjela sam ga sniziti sa vitaminima.Bila sam na prvom postupku ivf i nije uspjelo jer nisu nasli ni jednu stanicu na zalost.Jako lose reagirala na stimulaciju sa menopurima.Zelim svima sretno dalje u postupcima
    mogu li pitati u kojim je jedinicama izražen AMH od AMH 0.6 ?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

O.6 l

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Može li netko molim vas pogledati moje nalaze- imam 39 godina. Estradiol 39 (30-160), lh 9, 8(1,1 -11,6), fsh 10,8 (2,8 -11,3), prolaktin 458 (40-530). Jel ovo loše

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Sve ti je dobro za tvoje god!lh i fsh nije velika razlika.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj sani79 prvotno napisa Vidi poruku
    Može li netko molim vas pogledati moje nalaze- imam 39 godina. Estradiol 39 (30-160), lh 9, 8(1,1 -11,6), fsh 10,8 (2,8 -11,3), prolaktin 458 (40-530). Jel ovo loše
    puno više od navedenih nalaza će ti moći kazati ginekolog, po mogućnosti koji je subspecijalist za humanu reprodukciju, nakon ultrazvuka, tad će ti moći više reći kakvo je stanje jajnika, koliko antralnih folikula imaš, bilo bi dobro još izvaditi i AMH.

No na što se spremaš Sani79? Ideš u postupak? Godine ti nisu baš olakšavajući faktor, znatno je teže zatrudniti u tim godinama i lošiji su rezultati MPO postupaka, nema tu nažalost lijeka, iako trudnoća ima, naravno, zato žurba žurba žurba, ne gubite vrijeme either spontano i ako ne dođe to začeća unutar 6 mjeseci nezaštićenih odnosa - put pravac ginekolog i subspecijalist za humanu. Vremena nemaš za izgubiti. MI smo svojevremeno imali temu na Rodi - ovdje na ovom podforumu - 39+ baš zato što su ti postupci mnogo izazovniji, mnogo manje uspješni.....

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Ako nekog zanima sta uzimam napisem

Nasty avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2018

Početno

Lovelife javi dojmove ako odeš, baš me zanima.
    A ja sam ti ok, za sad sve štima, nemam toksoplazmozu, moram pazit na prehranu, izbjegavat sol. Malo me strah onih testova i to, al bit će ok..

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Neke cudne mjere 0.6 L

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

čudne mjere, meni se čini da ovdje s tim L nešto fali, je li možda pmol/L?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Da,bas pise L samo.Neke cudne mjere,radeno privatno.Svi imaju svoje mjere.Ali sam mislila ponovno raditi.

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Panta, draga DHEA-S ti je u granicama normale, negdje sredina.. Meni je malo iznad gornje granice. Vidila sam da se na iherbu mogu naručiti prenatali sa dhea dodatkom. Svakako pitaj dr. za savjet, nekim ženama su ga dr. preporučili. Koliko sam pročitala od cura s drugih foruma nije sigurno koliko se količinski dhea apsorbira u dhea-s u krvi. Manjak dhea može izazvati umor, nekvalitetne j. s. a višak dlakavost, pcos i još neke tegobe. Maca prah još nisam koristila ali nekom prilikom sigurno hoću, sad dajem šansu shatavariju dok se ne počnem bost. Još čekam mengu..
    Sretno sa svime!!!
    Nasty, i ostali....
    Ovako citajuci, nova sam na forumu, imam osjecaj da mozda imamo slican problem. Ja bez dabrostona nisam gotovo nikad imala (izuzev mozda 10 puta u posljednjih 15 godina) ciklus. Kad sam na tabletama, krene, kad nisam 0 bodova i tako i po pola godine. Zelimo trudnocu. Endokrinoloska obrada kompletna, bila na dexamethasonima po 0.5 mg x 2 dnevno, DHEA- S se vratio u normalu jer jr bio visok, no ciklusa nije bilo unatoc tome sto su se i drugi hormoni tada poravnali. Pa me onda endokr.vraca ginekologu. Gyn me.drzi na primolut noru da.potakne ciklus, nakon toga klomifeni. Dok sam na terapiji sve funkcionira, kaze mi gyn da sam primjer iz knjige. Cim me makne s terapije, vrate se i ciste na oba jajnika i izostaje M. Do trudnoce u par takvih ciklusa nije doslo. Inace, Pcos, prisutna dlakavost,...
    Imam li sansi prirodno uz neke poticaje zatrudnit ili sam kandidat za MPO.
    Imam konzultacije kod Skvorca uskoro.
    Hvala svima i sretno!!!

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Keyti ne bi ti nažalost znala dati savjet jer nemam iskustva sa PCOS, ali ako želiš dijete mislim da je najbolje da se konzultiraš sa mpo liječnikom jer ovi socijalni ginekolozi nisu toliko upućeni u cijelu materiju.

Cure molim vas i ja za pomoć/savjet ako ima tko. Naime, ovaj mjesec sam bila u svom prvom stimuliranom ivf-u. Prvo sam primala estrofem od 19 dana prošlog ciklusa jer sam na početku prethodnog ciklusa na 2dc imala već folikul od nekih 11mm pa smo morali odustati taj mjesec od postupka i odgoditi za sljedeći. Znači estrofem sam primala od 19dana prošlog ciklusa do 2 dana ovog ciklusa, zatim od 2-12 dc Menopur 150, te sam 10-11 dc primila Orgalutran. Štoperica je bila 12dc i 14dc aspiracija. Ono što je najgore je što sam na početku ciklusa imala 6-8 antralaca koji su prvo sporo rasli i na kraju prestali, desni jajnik nije više reagirao na terapiju te sam na kraju imala samo dva folikula na lijevom jajniku (i to navodno jedan u drugom) koji su bili prazni, nije bilo stanice. Malo je reći kako sam šokirana i razočarana bila, srušio mi se cijeli svijet jer ovakav rasplet nisam očekivala. Znam da mi amh nije bajan (7,00 pmoi/l) ali opet mislim da nije baš tako loš da uopće ne reagiram. Dali je moguće da mi lijek/doza nisu odgovarali? ili je to sve zbog niskog amh pa jajnik ne reagira... molim vas da podijelite savjet, iskustvo jer ne mogu prestati razbijati glavu pitanjem zašto je baš ovako ispalo....

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Draga Mimmi, a sto su ti rekli, zašto je bio takav rasplet situacije?

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Citiraj Lovelife prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Mimmi, a sto su ti rekli, zašto je bio takav rasplet situacije?
    Ma draga Lovelife ništa konkretno, tj. da zbog niskog amh jajnici rade šta oni žele a ne šta bi mi htjeli. Mislim kuzim ja da nemam neku dobru zalihu, ali na početku ciklusa je bilo folikula samo što nisu nastavili s rastom... razmišljam da mi možda terapija ne odgovara jer iako nisu rasli primala sam stalno istu dozu. Ma ne kužim jednostavno, to me tako razočaralo i stalno razmišljam o tome pa sam mislila da je možda netko imao sličnu situaciju.... šta ima kod tebe?

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Inače mislila sam se naručiti u 6.mjesecu na konzultacije kod doktora Lučingera. Zanima me baš šta će mi on reći... dali se to moram naručiti na neki određeni dan ciklusa ili je svejedno koji dan dođem? Znam da on radi uzv i broji antralce, pa zato pitam..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •