Stranica 44 od 49 PrviPrvi ... 344243444546 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,151 do 2,200 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Mimmi, mislim da ti je najbolje da ga nazoveš i pitaš kada je najbolje doći..
    Ali da, ako gleda antralne f.onda bi bilo najbolje početkom ciklusa..

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Cure, kako ste? Nasty kako ide trudnoća?
    Nadam se da je sve ok
    Ja nisam stigla na žalost na abdominalnu masaža..
    Mi smo u procesu skupljanja nalaza i put Praga..

Cure da li je koja imala da joj je Tsh bio snižen? Iako se nadam da mi je to samo nešto trenutno bilo

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cure kako ste? Trudnice kako napreduje trudnoca?
    Pitanje jel neka isla na ispitivanje prohodnosti jajovoda?kakva su iskustva?

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Evo i mene da se javim, dobila sam hormone trisquens, tako nešto i dobila menstruaciju nakon dugo vremena. Nuspojava nemam i sve je ok. Inaće bila je kod moje mame jedna doktorica iz Beča i kaže da je sve češći slučaj kao i mi, ali da je jako dobro koristiti Inofolic i da su mnoge ostale trudne nakon njega, pa me zanima da li je tko čuo za to i koristio.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Inofolic sam ja pila, nikakvu razliku nisam primjetila

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Pozdrav, nova sam na stranici Roda ali pronasla sam se u ovoj temi pa sam se morala izjadati

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Jucer sam se raspisala ali mi je samo prva recenica otisla iz nekog razloga.. Uglavnom, ja i muz radimo 5 godina na bebi, nikad nisam uspjela zatrudniti. Sad se napokon spremamo na ivf u beta plus klinici. Nalazi su nam dosad bili ok i neki dan su stigli od mojih spolnih hormona koji nisu nikako dobri. Znala sam od prije da imam nizak amh, prije dvije god je bio oko 3,sad je 2.6. Takodjer su mi poviseni i fsh(21) i lh(14). Imam tek napunjenu 31 godinu ali shvacam da po ovom imam stare jajnike i da cu uskoro u menopauzu

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj majic44 prvotno napisa Vidi poruku
    Jucer sam se raspisala ali mi je samo prva recenica otisla iz nekog razloga.. Uglavnom, ja i muz radimo 5 godina na bebi, nikad nisam uspjela zatrudniti. Sad se napokon spremamo na ivf u beta plus klinici. Nalazi su nam dosad bili ok i neki dan su stigli od mojih spolnih hormona koji nisu nikako dobri. Znala sam od prije da imam nizak amh, prije dvije god je bio oko 3,sad je 2.6. Takodjer su mi poviseni i fsh(21) i lh(14). Imam tek napunjenu 31 godinu ali shvacam da po ovom imam stare jajnike i da cu uskoro u menopauzu
    Dobrodošla majic44!

Koja mjerna jedinica je za tih 2.6 na tvom nalazu?

Čuj, godine su ti ok pa je bitno da kvaliteta jajne stanice bude čim bolja unatoč vrlo vjerojatno oskudnoj folikulogenezi.
    U ovoj temi smo pisale što smo neke od nas koristile u svrhu poboljšanja kvalitete j. stanica.
    Možda pomogne.

Svakako javljaj kako ide, želim vam puno sreće!

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Hvala na dobrodoslici

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Pozdrav cure, pratim Vas svaki dan i ne samo na ovoj temi, pa da se sad i ja malo uključim da mi prije prođe vrijeme do bete.
    39 godina, AMH 3,54 pmol/L, FSH 16, LH 18. Nakon pola godine razvlačenja i terapije YAZom dok se poprave FSH i LH (ništa se nisu popravili), otišla sam po drugo mišljenje i ovaj mjesec krenuli sa stimulacijom. Od 5 folikula, 5 JS, 2 oplođene i obe jučer vraćene, sad čekamo.
    taichy, ja sam pila Inofolic cijelu godinu prije nego sam uopće napravila ove nalaze hormona i znam još neke cure koja ga piju, puno mlađe od mene sa PCOS-om, ne bi rekla da ima neke koristi od njega.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Draga Bozna, nadamo se lijepim vijestima!

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Evo mene opet
    Evo mene opet

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

znaci ja i muz isli na prve konzultacije u betaplus i doktorica mi je rekla da nemam nikakve sanse za ostat trudna i da nam je jedina sansa donacija jajne stanice. Nije mi napravila i uzv. I kao ok, pokrenula sam cijelu pricu oko donacije u makedoniji da bi mi, kad sam dosla po preporuku u Petrovu bolnicu ginekologica rekla da imam oko 8 folikula i da samo sto ne ovuliram, znaci stanje nije toliko lose i da moram probati bar jednu umjetnu. I nista, odlucim otici kod doktora L. po trece misljenje i kaze mi isto, da moram probati jer jos uvijek imam redovite cikluse i ovulacije. Prebacila sam se na zdravu dijetu, pijem folnu, ubiquinol, maticnu mlijec, jedem laneno ulje sa posnim sirom i cekam neke prenatal vitamine s iherba. Doktor se vraca sa godisnjeg u 9.pa krecemo u pracenje ciklusa i postupak cim bude neki dobar ciklus sa dosta folikula. Naravno prirodnjak jer nebi reagirala na stimulaciju. Danas sam privatno opet vadila fsh i lh(2.dan ciklusa) i fsh je skocio na 25 a lh se normalizirao na 9

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Nadala sam se da ce se fsh smanjiti ali kuzim da on oscilira iz mjeseca u mjesec a amh je zapravo najveci pokazatelj, on mi je 2.6 bio prije mjesec ipo. Menga mi je sad uredno dosla 25.dan, cak obilnije krvarim sto je dobar znak pa se nadam da nesto od suplemenata djeluje,pogotovo ta maticna mlijec koja je skupa ko sam vrag hah. Svakako se nadam bebici i jako sam optimisticna zapravo.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Nadala sam se da ce se fsh smanjiti ali kuzim da on oscilira iz mjeseca u mjesec a amh je zapravo najveci pokazatelj, on mi je 2.6 bio prije mjesec ipo. Menga mi je sad uredno dosla 25.dan, cak obilnije krvarim sto je dobar znak pa se nadam da nesto od suplemenata djeluje,pogotovo ta maticna mlijec koja je skupa ko sam vrag hah. Svakako se nadam bebici i jako sam optimisticna zapravo.
    draga bi li mi napisala, može i na pp, koliko plaćaš tu matičnu mliječ?

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Bila sam uzela kuru za tri mjeseca al trajalo mi je duze, skoro pola godine. 880 kn, dobiju se tri bocice.

Datum pristupanja
    Jul 2021

Početno

@majic44

Kako napreduju tvoji postupci?
    Ja sam isto kod L. Nazalost iza sebe imam tri neuspjesna postupka (1 prirodni i 1 blago stimulirani na sv. Duhu i sada zadnji blago stimulirani kod L.)
    Uvijek dodem do transfera (vrate mi embrij star 2 ili 3 dana) ali se nikako ne prima.
    Hormoni su mi koma, zbog loseg AMH u niti jednom postupku nisam imala vise od jedne stanice.
    AMH je 0,5 pmol. FSH mi jako skace (vrijednosti su mi bile od 6,28, do 15. Zadnji nalaz FSH je cak 32!)
    Estradiol niskih 45 pmol
    Jos se ne predajem, tek imam 29.god i nikome nije jasno kako imam tak lose nalaze. Ciklusi uredni, redoviti, nikada nisam imala endometriozu, ciste ili tak nekaj. Sve je uvijek bilo kao po spagi.
    Upravo se spremam na prirodni kod L. pa cemo vidjeti hoce li biti bolji ishod

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moonpie, samo da te ohrabrim, ja sam taj amh vadila još prije 8 god na VV i bio je ispod razine mjerljivosti što je bilo i na neki način očekivano jer sam zbog endometrioze izgubila lijevi jajnik i desni je bio diran (jedan dio je bio odstranjen radi ciste) i uopće nisam reagirala na terapiju. Doktorica je preporučila donaciju, no mi smo se radije odlučili za posvajanje i danas imamo dvoje posvojene djece. No ja sam zbog endometrioze pila 4 god kontracepciju jer je jajnik bio u lošem stanju i bilo je ili to ili jajnik ide van. Prestala sam prošlo ljeto radi nekih svojih razloga i 6 mj nisam imala menstruaciju. Već sam mislila da ulazim u menopauzu. I onda su došla 2 pravilna ciklusa, a treći kasni. Mj dana nakon kašnjenja napravim ja test kad ono 2 crtice. Danas smo u 6.mj trudnoće i sve ok.
    Uvijek ima nade!
    Posljednje uređivanje od špelkica : 01.11.2021. at 08:08

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Drage curke vidim da je ste stale sa odgovorima ali evo javljam se nakon 5 postupaka.. pocela sam s 29 kad su mi hormoni bili u puno losijem stanju nego sad,s vremenom se to izbalansiralo ali je amh nažalost opet padao. Prvo na 3 onda na 0.6..kod vrcica sam dosla do transfera ali mi je to bio najgori postupak jer sam dobivala jako puno hormona a na kraju 1 jajna stanica koja se oplodila. No u razdoblju dok sam cekala betu sam imala jake napadaje panike 1.put u životu i izgleda da mi je cijelo to iskustvo kod njega trigeriralo anksioznost s kojom se i danas borim. Nakon toga sam promijenila dr i išla kod Pavičić baldani ali bio je neuspjesan postupak,folikuli su iz nekog razloga popucali prije punkcije i bila je neg aspiracija. Nakon toga sam se prebacila kod dr Simunica preko hzzo gdje sam imala 2 postupka,1.je zavrsio transferom i imali smo velike sanse po biologici ali beta negativna,a u 2.koji je bio sad u 8.mj se stanica nije oplodila. Znaci sve skupa sam imala 3 transfera sto je po meni dobar rezultat za nekog sa losom situacijom ali iz nekog razloga ne dolazi do implantacije,vrlo moguće zbog psihe i kortizola koji mi vjerojatno divlja dok cekam betu. Iskreno sve me to umorilo,najvise doktori koji vole ubiti u pojam na ama bas svakom pregledu. Ja sr bližim 35.godini sad i odlucili smo pokušati jos 2 prirodna koja su nam ostala preko hzzo, eventualno kod lucingera privatno stimulirani jos jednom za kraj i onda donaciju. Mislim da zbog psihe moram dalje jer je i ovo vec previše izgubljenog vremena.
    Suplementi svakako pomazu,ja sam sad opet uzimala maticnu i prenatalne vitamine i vidim da imam i po 4 antralca a znala sam imati doslovno 1. No pitanje je kakva je kvaliteta jajnih s obzirom da mi je zadnja bila loše kvalitete. Ciklus mi u zadnje vrijeme isto jako oscilira.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

majic44, dobro došla na rorum!

normalno je kad je u fazi u kojoj se nalaziš da visok FSH varira, da se smjenjuju viša i niža vrijednost jer tvoji jajnici još rade. gase se jajnici, ali rade još... zato brzo na IVF jer mlade su ti godine, a i imaš AMH od oko 3 pmol/L.

što se tiče povišene vrijednosti FSH, u tvojoj situaciji normalno je da se na 3. dan ciklusa smjenjuju visoke i nešto niže vrijednosti iz ciklus u ciklus. na žalost, releventne su ove više vrijednosti FSH koje kod tebe idu do 25 IJ/L

ako smijem napisati savjet - odmah na IVF ako želiš napraviti pokušaj s vlastitim stanicama i ne troši novac na skupe proizvode koji ne mogu vratiti gotovo ugašenu funkciju jajnika. čuvaj novac za IVF postupke i za buduće dijete

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Hej hvala na savjetima! ma hvatam se sad za zadnju slamku eto.. Veliki mi je sok bio uopce saznati nedavno da sam u perimenopauzi ali cula sam od poznanice koja je imala slican slucaj i ostala prirodno trudna da joj se pomladio organizam od trudnoce pa me to malo tjesi. Ja se zbilja ne osjecam tako, tj.nemam zasad nekih simptoma koji bi ukazivali da ulazim u menopauzu osim tog glupavog fsh. Jedino sto sam primjetila je gadni pms i promjene raspolozenja ali to sam znala i prije imati,rj.takva sam po naravi hah. Idem na ivf sad za mjesec ipo, taman prikupljam sve potrebne nalaze. Dr. Lucinger mi je rekao da mi godine idu u prilog i da mozemo pokusavati godinu dana pa ako bas ne bude islo odem na donaciju.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Majic44 ni moj FSH nije bajan, a nisu ni godine pa sam isto sa stimulacijom dobila 5 jajnih stanica. Iako ništa od trudnoće ovaj put, lakše jer mi se čini da ima nade.
    Mislim da bi i ti reagirala ma stimulaciju ako ti je ginekologica vidjela 8 folikula. Neka me isprave iskusnije ako griješim.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

I ja mislim da je 8 antralaca čist OK za stimulaciju.

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Hm iskreno nemam pojma, te folikule mi je doktor vidio pred ovulaciju, znaci nije bio 3.dan ciklusa vec 14. Znam da se to prati od 3.dana. Rekao je da mi stimulacija nebi napravila apsolutno nista, znaci mozda bi i reagirala ali dobili bi jednako jajnih stanica kao i u prirodnom ciklusu zbog moje niske rezerve i povisenog fsh.

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Zaboravila sam napomenuti da je muzu spermiogram dobar, normozoospermia,i da je moje stanje zapravo posljedica endometrioze, tj.cokoladne ciste koju sam operirala na lijevom jajniku sa 22 godine. Izgleda da su mi tada zeznuli jajnik jer kod nas jos uvijek ne postoje specijalisti iskljucivo za endo(a ovonje bilo prije 10 godina skoro u Zadru odakle sam). Vjerovatno sam se i rodila sa manjim brojem jajnih stanica plus ovo i eto rezultata. U hormonima sam imala povisen estradiol i to je doktorici bilo nelogicno jer inace uz povisene fsh i lh ide jako niski estradiol. Ja sam zakljucila da je to zbog endometrioze gdje zene imaju visak estrogena, sto i nije tako losa stvar.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni je ta spika malo klimava. Tko ti je rekao da od 8 folikula (nije bitno sad koji dan ciklusa, ako su tu 14dc bili su i prije) ne bi sigurno bilo vise od jedne jajne stanice zbog losih hormona? To se ne moze znati prije nego se proba. Mislim da si ti nesto krivo skuzila, mozda je dr rekao da ti taj cas (14 dc) da stimulaciju da ne bi bilo rezultata?
    Procesljaj ovu i slicne teme i vidjet ces da ss stimuliralo i zene s po 3-4 antralca. Estradiol isto ne mora nuzno biti nizak. Za utjehu, kad se operira endometrioza na jajniku ta sama cista vec osteti tkivo jajnika uz svu paznju doktora da ti ga ne capne previse. Kako bilo..Luci zna posao i drz ga se. Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Rekao mi je to za stimulaciju generalno, znaci bez obzira koliko ja taj mjesec imam antralnih fol.stimulacija mi nebi napravila nista znacajno, tj.nebi najvjerovatnije reagirala i dobili bi isto. E sad, koliko ce jajnih stanica biti, to ne znam.. Jedan ciklus sam ispustila dvije kad mi je doktorica radila folikulometriju, tj.kad smo pokusavali preko ciljanih odnosa zatrudniti. Vjerujem da Luci zna sto radi, ulazem u njega sve nade

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

book majić. isto sam iz zadra i imam sličan problem, možeš li mi se javiti za neke informacije?

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Citiraj majamajamaja prvotno napisa Vidi poruku
    book majić. isto sam iz zadra i imam sličan problem, možeš li mi se javiti za neke informacije?
    Hej! slobodno mi posalji privatnu poruku, ja nemam pojma kako to funkcionira jer sam nova na forumu.

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

maja i majic, i ja bih se rado cula s vama ali, nazalost, ne mozemo slati privatne poruke dok smo jos nove na forumu
    pise gore "Privatne poruke možete primati i slati tek nakon što imate određeni broj objavljenih postova i ta se opcija aktivira automatski".

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Ajme bas bezveze :/

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Cure, zna li koja protumačiti ove vrijednosti : Estradiol 8.3 pmol/L , FSH 8.9 IU/L, LH 7.9 IU/L, Prolaktin 217 mIU/L, TSH 1.5 mIU/L , AMH 6.0 pmol/L

Imam 39 god., vrijednosti su na 3.dan ciklusa.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj aabbaa prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, zna li koja protumačiti ove vrijednosti : Estradiol 8.3 pmol/L , FSH 8.9 IU/L, LH 7.9 IU/L, Prolaktin 217 mIU/L, TSH 1.5 mIU/L , AMH 6.0 pmol/L

Imam 39 god., vrijednosti su na 3.dan ciklusa.
    Odgovorila sam ti na drugoj temi

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Postovane cure i zene...ja sam imala dosta visoki fsh..dr mpo mi je rekla da moram sniziti zbog postupka.Rekla mi je da pijem Dheju..uspijela sam sniziti.Ali nazalost zbog mog niskog amh nisam u dva postupka imala ni jednu jajnu stanicu.Dhea se moze samo naruciti preko interneta.

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Postovane cure i zene...ja sam imala dosta visoki fsh..dr mpo mi je rekla da moram sniziti zbog postupka.Rekla mi je da pijem Dheju..uspijela sam sniziti.Ali nazalost zbog mog niskog amh nisam u dva postupka imala ni jednu jajnu stanicu.Dhea se moze samo naruciti preko interneta.
    nisam bas sigurna da bih koristila nesto na svoju ruku bez da se savjetujem s dr.
    sto je to tocno?
    mogu pitati dr. kad cu ici sljedeci put zna li sto o tome.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj mejan prvotno napisa Vidi poruku
    nisam bas sigurna da bih koristila nesto na svoju ruku bez da se savjetujem s dr.
    sto je to tocno?
    mogu pitati dr. kad cu ici sljedeci put zna li sto o tome.
    Ako si vadalila hormone,dolje imas hormon dhea vidi koji ti je vrednosti.Ja sam dobila preporuku od svoje dr.Sve cure vecinom su to koristile koje imaju problema fsh i jajnim stanicama.Ja sam sa 19 snizila na 5.5,sad sam na normalnim vrijednostima.

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Medo, kakvi su ti ciklusi?
    malo sam se izgubila... jesi pisala koliki ti je amh?
    kako znaju da su ti prazni folikuli? zao mi je to cuti drzim palceve za daljnje postupke

Ako si vadalila hormone,dolje imas hormon dhea vidi koji ti je vrednosti.
    edit: napisala sam vec post ali mi nije jos objavljen pa ne znam jel greska jer sam pisala s mobitela.. ugl, od hormona sam vadila samo FSH, LH i prolaktin. nemam podatke o dhei.

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Medo, kakvi su ti ciklusi?
    malo sam se izgubila... jesi pisala koliki ti je amh?
    kako znaju da su ti prazni folikuli? zao mi je to cuti drzim palceve za daljnje postupke

edit: napisala sam vec post ali mi nije jos objavljen pa ne znam jel greska jer sam pisala s mobitela.. ugl, od hormona sam vadila samo FSH, LH i prolaktin. nemam podatke o dhei.
    Mejan u breyeru se moze izvadit dhea hormon, kosta 200 kn. Ja bi isto to isla provjerit. Btw meni otkad uzimam maticnu i suplemente stvarno menga ko urica, pms-a skoro pa nemam i osjecam se poletnije i energicnije. Maticnu uzimam svjezu pod jezik svako jutro,nabavila sam od veber pcelarstva.

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Mejan u breyeru se moze izvadit dhea hormon, kosta 200 kn. Ja bi isto to isla provjerit.
    je li to DHEA-S?
    jer u poliklinici Analza to kosta 99kn
    (Analizu imas i u Zd)
    Posljednje uređivanje od mejan : 17.08.2019. at 15:26

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

je li to DHEA-S?
    jer u poliklinici Analza to kosta 99kn
    (Analizu imas i u Zd)
    Tako je, dhea-s. Zivim u Zagrebu tako da super ako je jeftinije u Analizi

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Ja sam cula za dheu al me isto strah uzimati na svoju ruku.. Svakako bi prvo provjerila vrijednosti tog hormona pa onda eventualno narucila. Premda,citala sam da ako je amh nizak (meni je 2.6. A zadnji fsh 25) da tu nema bas pomoci. Dhea mozda moze unormalizirati fsh privremeno ali cinjenica je da imamo malu rezervu. Ne znam sto vi mislite o tome?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Ja sam cula za dheu al me isto strah uzimati na svoju ruku.. Svakako bi prvo provjerila vrijednosti tog hormona pa onda eventualno narucila. Premda,citala sam da ako je amh nizak (meni je 2.6. A zadnji fsh 25) da tu nema bas pomoci. Dhea mozda moze unormalizirati fsh privremeno ali cinjenica je da imamo malu rezervu. Ne znam sto vi mislite o tome?
    Puno sam citala o tome..Jako puno njih pilo to.Ja sam pila da snizim fsh jer moja mpo dr me nije pusta u postupak ako je vislji od 12.On nije samo za zenske hormone,dobar je i za druge stvari.Ja se bolje osjecam od kad to pijem,nema umora,glavolja toliko,smirenija sam itd....ne vidim da mi skodi ja sam na njemu vec 3 i nes mj.

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Puno sam citala o tome..Jako puno njih pilo to.Ja sam pila da snizim fsh jer moja mpo dr me nije pusta u postupak ako je vislji od 12.On nije samo za zenske hormone,dobar je i za druge stvari.Ja se bolje osjecam od kad to pijem,nema umora,glavolja toliko,smirenija sam itd....ne vidim da mi skodi ja sam na njemu vec 3 i nes mj.
    To je lijepo za cuti. Ako mi je snizen narucit cu ga i ja. Ja uzimam maticnu mlijec svako jutro, pijem vec neko vrijeme folnu i ubiquinol(q10), sad sam pocela piti i neke prenatalne vitamine sa iherba, zovu se garden of life. Oni su broj jedan sto se tice prenatal vitamina jer su raw, tj.ne sadrze nikakve dodatke. To sada pijem sve zbog kvalitete jajnih stanica posto znam da ce mi ih biti jedna dvije u najboljem slucaju(radim ivf u prirodnom ciklusu).

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

To je lijepo za cuti. Ako mi je snizen narucit cu ga i ja. Ja uzimam maticnu mlijec svako jutro, pijem vec neko vrijeme folnu i ubiquinol(q10), sad sam pocela piti i neke prenatalne vitamine sa iherba, zovu se garden of life. Oni su broj jedan sto se tice prenatal vitamina jer su raw, tj.ne sadrze nikakve dodatke. To sada pijem sve zbog kvalitete jajnih stanica posto znam da ce mi ih biti jedna dvije u najboljem slucaju(radim ivf u prirodnom ciklusu).
    Super..slicno pijemo.Ja sam ubacila taj d vitamin koji je jako vazan kod jajnih stanica.zelim ti puno srece..kod mene za sad nista od srece.3 postupak cu probati u 9 mj ako nece nista idem na donaciju jajnih stanica.

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Super..slicno pijemo.Ja sam ubacila taj d vitamin koji je jako vazan kod jajnih stanica.zelim ti puno srece..kod mene za sad nista od srece.3 postupak cu probati u 9 mj ako nece nista idem na donaciju jajnih stanica.
    Koliko si puta vec bila? Meni ce sad biti prvi put, trebali bi poceti iduci mjesec, kod Lucija sam. Prilicno se bojim punkcije jer mrzim igle a ne znam jel mogu uzeti bar lokalnu kod njega:// Prve konzultacije sam bila u betaplus klinici gdje su mi odmah savjetovali donaciju bez da su mi napravili uzv. To mi je bilo cudno. Luci kaze da postoji sansa ali da donacija mora bit bas zadnja opcija. Ja sam oko toga jos u velikim nedoumicama iskreno.. Nisam konzervativna ni nista slicno ali malo je to ipak skakljiva tematika.

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Ako si vadalila hormone,dolje imas hormon dhea vidi koji ti je vrednosti.Ja sam dobila preporuku od svoje dr.Sve cure vecinom su to koristile koje imaju problema fsh i jajnim stanicama.Ja sam sa 19 snizila na 5.5,sad sam na normalnim vrijednostima.
    Vadila sam samo FSH, LH i prolaktin. Pitat cu dr. za to drugi put jer meni je fsh 10.8 tako da ne bih uzimala bez da se s njim konzultiram.
    Kazes da si 3ipo mj na tome. U tom roku si snizila sa 19 na 5.5?
    Je l' to i inace ide tako brzo?
    Vidim da pises da se bolje osjecas. To je super!
    Koliko kosta i koliko traje kutija/pakiranje?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Koliko si puta vec bila? Meni ce sad biti prvi put, trebali bi poceti iduci mjesec, kod Lucija sam. Prilicno se bojim punkcije jer mrzim igle a ne znam jel mogu uzeti bar lokalnu kod njega:// Prve konzultacije sam bila u betaplus klinici gdje su mi odmah savjetovali donaciju bez da su mi napravili uzv. To mi je bilo cudno. Luci kaze da postoji sansa ali da donacija mora bit bas zadnja opcija. Ja sam oko toga jos u velikim nedoumicama iskreno.. Nisam konzervativna ni nista slicno ali malo je to ipak skakljiva tematika.
    Dva puta sam bila u postupku,misla sam treci iskoristiti dok cekam odobrenje od hzzo za donaciju.Punkcija nista ne boli,prva sa anastezijom 10 min spavala a druga bez icega ko da mi uzima papa test jos manje.Rekla je da bas ako imas dva folikula ne uzima se anastezija.Jer je to 2 min posla.Po cemu su to zakljucili..ja ima razloga jer su mi prazni folikulmi..Pa je zakljucak da vise nemam jajnih i da sam predmenopauzom.Nazalost jer ima 32 god.Zelim ti puno srece da ti nadu dve dobre jajne stanice.

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Dva puta sam bila u postupku,misla sam treci iskoristiti dok cekam odobrenje od hzzo za donaciju.Punkcija nista ne boli,prva sa anastezijom 10 min spavala a druga bez icega ko da mi uzima papa test jos manje.Rekla je da bas ako imas dva folikula ne uzima se anastezija.Jer je to 2 min posla.Po cemu su to zakljucili..ja ima razloga jer su mi prazni folikulmi..Pa je zakljucak da vise nemam jajnih i da sam predmenopauzom.Nazalost jer ima 32 god.Zelim ti puno srece da ti nadu dve dobre jajne stanice.
    Hvala ti! Ja imam 31 godinu pa eto, nisam mislila da mi je tako lose stanje premda radimo na bebi 5 godina.. Ako nemas jajnih stanica idi na donaciju. Ja mislim, tj. Nadam se da ja imam jer zasad su mi ciklusi jos uvijek redoviti i ovulacije takodjer. Jedan ciklus mi je moja priv.ginekologica radila folikulometrije i imala sam dvije jajne taj mjesec al opet nista(radili smo tad ciljani odnos). To je bilo pred koji mjesec pa se nadam da ih jos ima. Tebi sretno sa svime takodjer i ne odustaj!

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Meni su dosta redovni ali su se sad nesto poremetili od terapije u stimulativnom.To je normalno.Ima ti amh 0.6.Inace radim vec 3 god na bebi i nista.Prvo vec imam normalno.Jajne stanice se nemogu vidjeti na uzv,samo folikuli.Oni dok ne usisaju neznaju sta je unutra.Da se moze vidjeti onda bi odgadali postupke dok se ne vide.Nesto ti je ta gin krivo rekla.Mozes imati 5 folikuma,mogu biti prazni.Mozes imat jedan pa nadu nutra 5 jajnih stanica.Nazalost to se nemoze vidjet i predvidjeti.A hzzo samo daje 6 postupka sto je jako malo.Nekom poput nas treba oko 10.Da ulovimo nesto.

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Ima ti amh 0.6.
    pmol/L ili ng/mL?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •